Home » » Δεν τους προλαβαίνω πια....

Δεν τους προλαβαίνω πια....

Από mitsos175 , Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013 | 12:40 μ.μ.

Καλέ τι είναι ετούτοι που μας κυβερνάνε; Πω – πω! Σάστισα! Παυλόπουλος έμεινα. Από την ταχύτητά τους! Δεν τους προλαβαίνουμε πια! Ούτε για να τους σατιρίσουμε ή να τους τα  ψάλλουμε. Γράφεις πχ για τη σκατοψυχία τους, την απανθρωπιά τους, και σου πετάγονται πέντε - πέντε τα σκάνδαλα. Πας να γράψεις για τα σκάνδαλα και σου εμφανίζεται η υποτέλεια σε όλη της την ξεφτίλα.  Γράφεις για την υποτέλεια και το ξεπούλημα και δεν προκάνεις να γράψεις για το μπάχαλο και τις ανοησίες.

Τώρα λένε να επιτάξουν τη βροχή. Πως πας και βρέχεις κύριε Θεέ, τον ρώτησες το σαμαρά; Πως θα πείσει τώρα τους ξένους να «επενδύσουν» εεε; Πως θα ξεπουλήσει το φως βρεγμένος, θα πάθει ηλεκτροπληξία. Φαντάσου να έβρεχε όταν ήρθε ο Γάλλος για «στήριξη», δηλαδή  για να πάρει κι η σύμμαχος Γαλλία κανένα μερτικό. Θα έμπαινε στη φρεγάτα και θα έκοβε βόλτα στην Αθήνα.
Μα πως τρώνε έτσι ρε παιδί μου, αυτοί σ' αυτό το κόμμα; Ούτε κόμμα, ούτε ανάσα δεν παίρνουν. Ούτε πνίγονται, ούτε σκάνε με τόσο φαΐ. Που το βάζουν; Το στέλνουν στο εξωτερικό, το κατάλαβα.

Πως είναι δυνατόν ένας να τρώει τόσα;
Ακούτε ένα παράδειγμα: Κάποιος «Μπόμπολας» έκανε μια δουλειά, νόμιμη έτσι; Έβαλε ένα εκατομμύριο περίπου (1.300.000 €) και παίρνει να εκμεταλλευτεί έκσταση που μόνο το χρυσό της είναι 25 δις. (25.000.000.000 €). Πέρα από την οικολογική καταστροφή, που είναι ανυπολόγιστη, όχι μόνο δεν θα δώσει στο έρμο το Δημόσιο τίποτα σχεδόν, αλλά θα πάρει κι από πάνω σαν ξένη επένδυση! Δεν είναι τρέλα αυτοί οι νόμοι;

Θα καταργήσουν φυσικά κάτι «κομμουνιστικά απολιθώματα του παρελθόντος», όπως τους νόμους περί προστασίας του Περιβάλλοντος. Αφού έχουμε τους νόμους προστασίας των τοκογλύφων και των πτωματοφάγων ορνέων καθώς και το νόμο για την προστασία των ξετσίπωτων κηφήνων, τι τα θέλουμε τα υπόλοιπα;

Ούτε φέρετρο δεν αφήνουν στους φτωχούς. Ένα χαρτόκουτο, κι αυτό αν περισσέψει από καμιά τηλεόραση. «Καλά» θα μου πεις, «βρέθηκε ένας βρομιάρης καλικάτζαρος και είπε ανοησίες...»

Κατ' αρχήν δεν είναι ένας. Είναι γνήσιος εκπρόσωπος όλων αυτών των σιχαμερών παρασίτων, που καταστρέφουν και λεηλατούν. Αν ήταν ένας, θα τον έκλειναν ήδη στην τρύπα του υπονόμου του και θα περίμεναν τη βροχή. Η πολιτική είναι αυτή που τους κάνει τέτοιους και με τη σειρά τους οι Φαύλοι κάνουν αυτή την πολιτική. Φαήλος κύκλος δηλαδή.

Να σου πω για ένα άλλο μπουμπούκι. Σήμερα ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την καταδίκη κάθειρξης 5 ετών του πρώην βουλευτή Αργολίδας της Ν.Δ. Ε. Παπανικολάου, λόγω των χρημάτων που ελάμβανε υποσχόμενος διορισμούς στο Δημόσιο. Τι έκανε; Έλεγε, ότι λόγω της ιδιότητάς του είχε μέσον.
Ξαναέλεγε λοιπόν, ότι μπορούσε να διορίσει τα παιδιά των ενδιαφερόμενων πολιτών στο Δημόσιο κι αλλού. Μάλιστα μπορούσε να τα διορίσει σε θέσεις που εκείνα επιθυμούσαν μέσω του ΑΣΕΠ και χωρίς να συμμετέχουν σε σχετικό διαγωνισμό. Μπορούσε όμως χωρίσει στα δύο την Θάλασσα, όπως ο Μωυσής; Την έχω αυτήν την απορία.

Στην όλη αυτή προσπάθεια για τη σωτηρία του Έθνους, των Νέων κλπ, συνεργαζόταν με οικονομικά ευκατάστατο εργοστασιάρχη. Φυσικά με εργοστασιάρχη, με ποιόν θα συνεργάζονταν στην κομπίνα, με μένα;

Ο κάθε ενδιαφερόμενος γονέας έπρεπε να καταθέσει σε λογαριασμό της Τράπεζας Πίστεως 8.804 ευρώ (3.000.000 δρχ.) προκειμένου το παιδί του να διοριστεί στο Δημόσιο στη θέση που ήθελε. Για τον κάθε διορισμό ο ενδιαφερόμενος έπρεπε να καταθέσει αρχικά 4.402 ευρώ και μεταγενέστερα 5.869 ευρώ.

Οι υποσχέσεις αυτές έπεισαν εννέα γονείς οι οποίοι κατέθεσαν στον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό από 4.402 έως 13.205 ευρώ (1,5 - 4,5 εκ. δρχ.) προκειμένου να διοριστούν τα παιδιά τους. Που ψήφισαν, μαντέψατε τι...
Όπως επισημαίνει η απόφαση, ο Παπανικολάου και ο Στεργίου γνώριζαν ότι έλεγαν ψέματα για τους υποσχόμενους διορισμούς, αφού οι διορισμοί αυτοί ουδέποτε πραγματοποιήθηκαν. Αν γίνονταν, θα ήταν στη Βουλή, όχι στη φυλακή.

Το Εφετείο Αθηνών έκρινε ότι για τις εννέα αυτές περιπτώσεις, οι κύριοι (με το Νι και το Δέλτα κεφαλαίο), Παπανικολάου και Στεργίου «τέλεσαν κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια» τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, τις τέλεσαν «επανειλημμένα με σκοπό τον πορισμό εισοδήματος και έχοντας σταθερή ροπή προς τη διάπραξη τέτοιων εγκλημάτων ως στοιχείο της προσωπικότητάς τους.
Δηλαδή τα μας λεν επίσημα; Ότι ήταν τέτοιοι στο χαρακτήρα και έκαναν αυτά. Όπως είναι τέτοιοι κι αυτοί που ψηφίζουν τα Μνημόνια.

Έχουν μετά από χρόνια εξάσκησης, τελειοποιηθεί στο να τρώνε και να λένε ψέματα ταυτόχρονα. Στο να είναι υποκριτές και συνάμα σαδιστές. Στο να  είναι συγχρόνως δούλοι κι αλαζόνες. Στο να καταστρέφουν και να διαφθείρουν με γεωμετρική πρόοδο.

Γι αυτό σου ξαναλέω. Δεν τους προλαβαίνω πια....
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger