Home » , » Τυχοδιωκτισμός και ίντριγκες απ' την ηγετική ομάδα του Σύριζα;

Τυχοδιωκτισμός και ίντριγκες απ' την ηγετική ομάδα του Σύριζα;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 | 9:36 π.μ.


Δεν πρέπει να δίνουμε βάση στα δημοσιεύματα των «Νέων» αλλά αν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται σήμερα σίγουρα θα δημιουργήσει αίσθηση τουλάχιστον μέσα στις γραμμές του Σύριζα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ακόμα από την εποχή των διερευνητικών εντολών Τσίπρας και Καμένος είχαν παρασκηνιακές συναντήσεις σε σημείο μάλιστα να συζητάν και για .. υπουργεία σε περίπτωση που ο Σύριζα ερχόταν πρώτο κόμμα, άρα έπαιρνε και το μπόνους των 50 εδρών και χρειαζόταν στήριξη και από άλλο κόμμα για να σχηματίσει κυβέρνηση.

Σύμφωνα με τα "ΝΕΑ" το κόμμα του Καμένου θα πρόσφερε στήριξη στον Σύριζα με αντάλλαγμα  τα υπουργεία Εθνικής Αμυνας, Εξωτερικών και Δημόσιας Τάξης. 

Αν πραγματικά το δημοσίευμα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα τότε ο τυχοδιωκτισμός του Σύριζα χτυπάει κόκκινο, όπως και οι ίντριγκες της ηγετικής του ομάδας αφού είναι δεδομένο ότι καμιά απ’ τις συνιστώσες του Σύριζα δεν γνώριζε το παραμικρό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

30 Μαρτίου 2013 στις 10:26 π.μ.

φοβερό έγκλημα.Οταν το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στηρίζουν με τη στάση τους αυτά που ζούμε,ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να πάει πάλι σε εκλογές.....
Άσε την πηγή. ΤΑ ΝΕΑ.
ΚΑΤΑΝΤΙΑ

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2013 στις 2:24 μ.μ.

Μιλάμε για κανονική κωμωδία ..Αυτοι ειναι ικανοί να συνεργαστούν και με τον Ρεχανγκελ..

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2013 στις 5:04 μ.μ.

Πολύ αξιόπιστη πηγή, ΤΑ ΝΕΑ, επικαλείσαι για να αναπτύξεις συλλογισμούς...

Ανώνυμος
30 Μαρτίου 2013 στις 7:15 μ.μ.

Και για πές μας βρε Leon 77 τι θα έπρπε να κάνει το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Και οι δυό μαζί πιάνουν δεν πιάνουν το 6%.
Όταν μπροστά μας έχουμε γάμο μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΑΜΕΝΟΥ βράσε ρύζι. Τέτοιο ξεβράκωμα απο το ΣΥΡΙΖΑ τι να πεί κανείς!!! Και μετά κόπτωνται για την Αριστερά τρομάρα τους!!!!

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2013 στις 12:34 π.μ.

Eγω δεν καταλαβαινω που το προβλημα Εαν γινουν εκλογες αυτοδυναμια ο Συριζα δεν παιρνει ,αρα θα χρειαστει και αλλο κομμα για να κανει κυβερνηση Με τον Καμμενο συμφωνουν σε πολλα ,,το ΚΚΕ το εχει ξεκαθαρισει οτι δεν συμετεχη Αρα που το προβλημα Εκτος εαν θελετε να συνεργαστει με τα Χρυσαυγουλα η με τους Σαμαροβενιζελους

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2013 στις 12:51 π.μ.

Σε όσους βλέπουν ίντριγκες στον ΣΥΡΙΖΑ,να τους ευχηθούμε ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος
31 Μαρτίου 2013 στις 11:50 π.μ.

Τροϊκα σημαίνει:
Ευρωπαϊκή Ενωση(Ε.Ε.), Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), Διεθνές Νομισματικό Ταμείο(Δ.Ν.Τ.)
Σε ποια από τα τρία δεν ανήκει η ελληνική αστική τάξη;
Όταν λέμε "έξω η τροϊκα" σημαίνει έξω και από τους τρεις οργανισμούς. Ποιο κόμμα έχει πει έξω και από τους τρείς; Αν πούμε μόνο το ΚΚΕ θα έχουμε άδικο;

1 Απριλίου 2013 στις 2:22 μ.μ.

Aς έρχονταν το ΚΚΕ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ...αρκετά με τον αριστερισμό και τις φιλοσοφικές λέσχες της Αριστεράς.Με κάποιον πρέπει να συμμαχήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ...αναγκαστικά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger