Home » , » Εκλογές και συνεργασία της Αριστεράς ζήτησε ο Α. Τσίπρας (Βίντεο)

Εκλογές και συνεργασία της Αριστεράς ζήτησε ο Α. Τσίπρας (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 | 9:39 μ.μ.

Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα μιλώντας σήμερα στην Νίκαια κάλεσε τον Α. Σαμαρά να προσφύγει σε εκλογές ώστε να αποφασίσει ο λαός για το μέλλον του αντί να προχωρήσει η κυβέρνηση στη λήψη νέων μέτρων και παράλληλα επανέλαβε αυτά που είχε δηλώσει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος του Π. Λαφαζάνης, σε συνέντευξη του στην Ελευθεροτυπία: «ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ να βάλουν νερό στο κρασί τους, ώστε να γίνει δυνατή η προοπτική μιας κυβέρνησης της Αριστεράς».

 «Απευθύνουμε έκκληση ενότητας σε ολόκληρη την Αριστερά και σε κάθε προοδευτική δημοκρατική αντιμνημονιακή δύναμη. Χωρίς την παραμικρή διάθεση ηγεμονισμού. Είναι η ώρα της ενότητας. Είναι η ώρα της κοινής δράσης. Είναι η ώρα της μεγάλης ανατροπής. Το μήνυμά μας πρέπει να φτάσει σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια σε κάθε χώρο δουλειάς. Ξεσηκωθείτε. Ξεσηκωθείτε για να υπερασπιστείτε τις ζωές σας. Την αξιοπρέπειά σας. Το δικαίωμα των παιδιών σας στη ζωή και το μέλλον των παιδιών σας. Ενότητα και ξεσηκωμός», ήταν τα λόγια του Α. Τσίπρα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2013 στις 9:47 μ.μ.

ANTHMNOMIAKH ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΥΣ

Ανώνυμος
10 Μαρτίου 2013 στις 11:12 μ.μ.

Ο κωλοτουμπας του Συγυριζα οτι θα καταγγειλει θα καταργησει θα διαπραγματευτει το μνημονιο αλλα δεν θα σχισει τη δανειακη συμβασι η οποια προκαλει το μνημονιο. και θελει και συνεργασια με το κκε
ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
ΑΛΕΞΗ ΠΑΙΔΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2013 στις 3:44 μ.μ.

Ειναι λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που επιμένει σε συνεργασία με το κκε.
Τι συνεργασία να κάνεις με πεθαμένους;
Αυτοί πάνε ολοταχώς για διάλυση.
Το επικείμενο συνέδριό τους θα είναι η ταφόπλακα για το κκε,με ευθύνη αποκλειστικά της νομενκλατούρας του περισσού.

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2013 στις 3:53 μ.μ.

Ενώ εσείς που σύντομα θα βρίσκεστε εκτός βουλής ,μαζί με τα άλλα γκρουπούσκουλα της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς θα αλλάξετε την κοινωνία κάνοντας επανάσταση ...στα όνειρα σας
Ουφ !τόσα χρόνια τα ίδια και τα ίδια σας βαρέθηκε ο κόσμος

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2013 στις 6:10 μ.μ.

Το ΚΚΕ δεν συνεργάζεται με συνεργάτες του διεθνούς κεφαλαίου (soros) με πατέρα συνεργάτη και εθνικό εργολάβο της χούντας ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ δεν θα σπιλώσουμε το λαικό κίνημα.

Ανώνυμος
11 Μαρτίου 2013 στις 8:35 μ.μ.

Για ποιά κυβέρνηση της αριστεράς; τύπου ΑΚΕΛ; η τύπου Κομμουνιστικού Κόμματος Κίνας ; ή τύπου Γαλλικού Κομμουνιστικού κόμματος ή Ιταλικού;Για να μισήσει ο λαός την αριστερά; O καπιταλισμός δεν είναι διαχειρίσιμος πλέον. Αν η αριστερά αποφασίσει μαζί με τους εργαζόμενους να ανατρέψει τον καπιταλισμό τότε επιβάλλεται να κυβερνήσει ειδάλως κοροιδεύουμε την κοινωνία.... και για να το πω καλοπροαίρετα , τους εαυτούς μας.

Ανώνυμος
12 Μαρτίου 2013 στις 12:32 π.μ.

Mε τον Μητσοτάκη όμως συνεργασθήκατε μια χαρά.
Μάλλον ο Μητσοτάκης δεν ανήκει στο κεφάλαιο και απο αυτή την συνεργασία το κκε βγήκε...άσπιλο!!!
Το κίνημα τι το μπλέκεις;Έχει καμμιά σχέση το κκε με το κίνημα ή βλέπεις όνειρα εαρινής νύχτας;
Σίγουρα σε έχει πειράξει η συντριβή του κκε,και η επαπειλούμενη διάλυσή του.
Τα έχει αυτά η ζωή,θα το συνηθίσεις....

12 Μαρτίου 2013 στις 10:54 π.μ.

Μην τρελαίνεστε guys με το ΚΚΕ, καλύτερα να τρελαίνεστε με τις μλκιες του Τσίπρα που θα καταλήξει σαν τον Καρατζαφέρη, την Κομανέτσι της πολιτικής σκηνής εν ελλάδι. Κανένα σοβαρό πολιτικό υποκείμενο δεν εμπιστεύεται τον ΣΥΡΙΖΑ πλέον, κι αυτοί που θα τον ψηφίσουν δε θα το κάνουν επειδή τον πιστεύουν αλλά από αγανάκτηση. Και όλοι ξέρουμε ότι όταν ο κόσμος ψηφίζει από αγανάκτηση δεν έχει κανέναν ενδοιασμό από ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει Χ.Α. Άλλωστε όλοι εδώ μέσα ξέρουμε ότι οι Νοικοκυραίοι που καταστρέφονται θέλουν την προσωπική τους ρεβάνς, με όποιον τρόπο...
Το πρόβλημα αν το δούμε πολιτικά στην προκείμενη πρόταση συνεργασίας (σ. πετυχημένη συνταγή δεν την αλλάζεις) δεν έγκειται στο ΚΚΕ που είναι από θέσης αντίθετο στην καπιταλιστική διαχείριση αλλά στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑΑ που βρίσκεται στη μέγγενη της πολιτικής του επιλογής, από τη μια το κεφάλαιο τον πιέζει ολοένα να συντηριτικοποιηθεί κι ο ΣΥΡΙΖΑ το κάνει μετά χαράς , και από την άλλη βλέπει ότι ο λαός θέλει ριζοσπάστες. Για να ξεπλύνει την συντηρητικότητα απλώνει δίχτυα από τα αριστερά του. Αν παγιδέψει τίμιους αριστερούς και κομουνιστές που μπορεί από την ανέχεια να υπαναχώρησαν προσωρινά αυτοί δεν θα του εξασφαλίσουν την κυβερνητική εξουσία, αυτό θα το κάνει το ίδιο το κεφάλαιο, κι αυτό να πάρει ευχή είναι λυμένο από την "16η Μπρυμαίρ του Λουδοβίκου Βοναπάρτη"

Ανώνυμος
13 Μαρτίου 2013 στις 10:35 μ.μ.

ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΄΄ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ΄΄ ΜΕ ΤΗΝ ΄΄ ΣΥΝΕΠΗ ΄΄ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ....ΣΥΡΙΖΑ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΕΣ?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ LONDON SCHOOL OF ECONOMICS?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ(ΒΛ. ΣΟΡΟΣ) ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΓΣΕΕ ΚΑΙ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔ. ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΣΕ ΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙΣ 7-10%?ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΑΦΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ? ΔΛΔ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ?( ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΣΤΗ ΝΕΤ)ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚΕ ΚΛΠ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΜΕ? ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ( Ε.Ι.Ν. ΑΧΑΙΑΣ)?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ 330 ΚΛΠ?
ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ?
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κο ΑΡΣΕΝΗ( ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΓΕΡΑΣΙΜΕ)?ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ Ε.Ε.?ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΤΟΥΣ? ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ?
ΡΕ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Ε, ΟΧΙ Κε ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ ΛΕΣ ΤΙ ΚΡΑΣΙ ΤΙ ΝΕΡΟ,,,,ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ¨¨ΜΕΘΥΣΟΥΜΕ¨¨ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.....ΚΑΙ ΜΠΡΟΥΣΚΟ!!!
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ - ΠΑΤΡΑ

Ανώνυμος
25 Μαρτίου 2013 στις 8:32 π.μ.

Με αυτά που είπε ο παραπανω, ο υγειονομικός....πώ-πώ τι τάπα έφαγε ο δυνασπισμός/ γιατί δεν του απαντάτε?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger