Home » , » Ζωή χαρισάμενη για τον Θ. Πάγκαλο ... δαπάνες του σκληρά φορολογούμενου λαού

Ζωή χαρισάμενη για τον Θ. Πάγκαλο ... δαπάνες του σκληρά φορολογούμενου λαού

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 | 6:53 μ.μ.


Μπορεί να είναι στα αζήτητα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά σαν πρεζόνι της δημοσιότητας προσπαθεί να κάνει συνεχώς στα χαζοκούτια την παρουσία του, περνώντας ταυτόχρονα … ζωή χαρισάμενη … δαπάνες του σκληρά φορολογούμενου λαού. Ο λόγος για τον Θ. Πάγκαλο.

Το πολιτικό σύστημα τον «ανταμείβει» για την «προσφορά» του στην εκτέλεση κάθε βρόμικης δουλειάς που την εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία. Από την παράδοση του Οτσαλάν στους Τούρκους, μέχρι τον ρόλο του καθεστωτικού τραμπούκου σε κάθε εργατική κινητοποίηση. (θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση).

Για το ποιόν αυτού του απίθανου τύπου έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές και θα ήταν πλεονασμός να επαναλάβουμε αυτά που έχουμε ήδη γράψει. Μια αναζήτηση στο μπλοκ μας θα βρείτε πολλά για τον βίο και την πολιτεία του Πάγκαλου. Ας αναφερθούμε όμως σε σημερινό δημοσίευμα.

Όπως διαβάζουμε λοιπόν σε βδομαδιάτικη φυλλάδα,  ο «μαζί τα φάγαμε» τσεπώνει βουλευτική σύνταξη 2.500 ευρώ τον μήνα, ενώ το κράτος του διαθέτει δυο αυτοκίνητα –ένα Citroen και ένα Skoda για να παρευρίσκεται σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε κοινωνικές επαφές- και είναι εντυπωσιακό, όπως γράφει το ρεπορτάζ,  ότι τα δρομολόγια αυτών των αυτοκινήτων ξεπερνούν τα 10.000 χιλιόμετρα τον μήνα πράγμα που σημαίνει ότι μόνο για βενζίνα του πληρώνουμε 1.500-2.000 μηνιάτικα.

Και σαν καπάκι ο κρατικός προϋπολογισμός –όλοι εμείς δηλαδή οι φορολογούμενοι- του πληρώνουμε και τέσσερις μπάτσους για να τον «προστατεύουν», αφού ο κόσμος τρέφει προς το πρόσωπο του τέως υπουργού τεράστια συμπάθεια.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger