Home » , , » Πάγκαλος: Από μεγάλος "μεγάλος τραγουδιστής" της Κατεχάκη, "πρωτοπόρος" επιχειρηματίας.

Πάγκαλος: Από μεγάλος "μεγάλος τραγουδιστής" της Κατεχάκη, "πρωτοπόρος" επιχειρηματίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Απριλίου 2013 | 1:50 π.μ.

Σε περίπτωση που υπάρξουν αναγνώστες μας και θα αναρωτηθούν για τον τίτλο της ανάρτησης να θυμίσουμε ότι το κωδικό όνομα του Πάγκαλου, όταν αυτός πρωταγωνίστησε –σαν υπουργός εξωτερικών- στην κατάπτυστη επιχείρηση της κυβέρνησης Σημίτη  να παραδώσει στα χέρια της στρατιωτικοφασιστικής χούντας, της Τουρκίας, τον Οτσαλάν ήταν «μεγάλος τραγουδιστής».
Το πώς κατέληξε σήμερα να κάνει μπίζνες με την καύση νεκρών, και όχι μόνο θα το δούμε στην συνέχεια της ανάρτησή μας.

Μπορεί  ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης να περνάει ζωή χαρισάμενη, δαπάνες του σκληρά φορολογούμενου λαού, αφού το αστικό πολιτικό σύστημα τον «ανταμείβει» για την «προσφορά» του στην εκτέλεση κάθε βρόμικης δουλειάς που του ανέθεσε και αυτός την εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία, όπως γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας, αλλά σαν «ανήσυχος» τύπος που είναι είπε να ασχοληθεί και με μπίζνες.

Ετσι λοιπόν, μαζί με την γυναίκα του Χριστίνα Χριστοφάκη, που κι’ αυτή μετά τα καταιγιστικό μαύρισμα που έφαγε απ’ τον κόσμο όταν επιχείρησε να κατεβεί υποψήφια σαν δήμαρχος Σαρωνικού και λογικά δεν θα έχει τι να κάνει, είπαν να το γυρίσουν στις επιχειρήσεις.

Εχοντας απόλυτες διασυνδέσεις με τον κρατικό μηχανισμό, ο Θ. Πάγκαλος, έκανε με την γυναίκα του μια εταιρεία, την ονόμασε P&P Investment and Development  και είπε να επιδοθεί σε μια σειρά δραστηριότητες. Από «παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών επιχειρηματικής φύσης» (δεν φανταζόμαστε να είσαστε κακοπροαίρετοι και να σκεφτείτε ότι κάποιοι επιχειρηματικοί όμιλοι που θέλουν να κάνουν δουλειές με το δημόσιο, θα ρίξουν την μίζα τους στον Πάγκαλο να μεσολαβήσει με τις επαφές που έχει με τον κρατικό μηχανισμό;), μέχρι εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων για την καύση νεκρών, τα οποία προωθεί σε δήμους της Αττικής και της Περιφέρειας.

Το πρώτο αποτεφρωτήριο, μάλιστα, στην Ελλάδα, ο ίδιος ο Πάγκαλος δηλώνει ότι θα το φτιάξει «φίλος του επιχειρηματίας».

Το δημοσίευμα –απ’ το «Πρώτο Θέμα»- το οποίο μας έδωσε το ερέθισμα γ’ αυτή μας την ανάρτηση ισχυρίζεται ότι ο Πάγκαλος επικοινωνεί με δημάρχους της Αττικής και της Περιφέρειας και διαφημίζει την πραμάτεια του. (Το ότι αυτοί είναι εκλεγμένοι με το χρίσμα απ' το ΠΑΣΟΚ, λίγη σημασία έχει).

Το ότι είναι στα αζήτητα της πολιτικής σήμερα ο Πάγκαλος, δεν τον εμποδίζει να αποκαταστήσει τα παιδιά του,  (Αν και αυτά μάλλον τα έχει αποκαταστήσει και σκέπτεται τα εγγόνια του).

Θα περιμένουμε πάντως με ενδιαφέρον να δούμε ποιοί θα είναι οι δήμαρχοι που θα ανταποκριθούν στην προτροπή Πάγκαλου, να προμηθευτούν -με τα χρήματα των δημοτών τους- το εμπόρευμα που διαλαλεί ο Πάγκαλος.

Υ.Γ. Περιττεύει να πούμε ότι εμείς είμαστε υπέρ της πολιτικής κηδείας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2013 στις 2:35 μ.μ.

Πέρα από το τί είναι ο Πάγκαλος, τι πρεσβεύει, τι προσέφερε και αν προσέφερε, ούτε μία παράγραφος δεν έχει ίχνος σοβαρότητας εδώ. Και μόνο η φωτό-παπαράτσι, ρατσιτική του κερατά γιατί σαφώς υποννοεί κάτι για τον σωματότυπο του, είναι αρκετή για να καταλάβεις το ήθος των ανθρώπων που τα γράφουν.
Αλλά πέρα από αυτό για παράδειγμα :

1. "Περνάει ζωή χαρισάμενη με τα λεφτά του λαού." Όπως όλοι οι συνταξιούχοι πολιτικοί. ΟΛΟΙ. Και οι δικοί σας. Έτσι ορίζει το σύνταγμα.

2. Σε ποιό άρθρο του συντάγματος απαγορεύται "να το γυρίσουν στην επιχειρηματική δραστηριότητα ;"

3. "Είναι στα αζήτητα". Παραιτήθηκε. Δεν είναι στα αζήτητα.

Γενικώς το ύφος του κειμένου είναι επιπέδου δημοτικού χωρίς κανένα επιχείρημα που να έχει βάση, μόνο τσιτάτα τύπου "αζήτητα", "ζωή χαρισάμενη" κλπ. Και μην βιαστείς να με βάψεις πράσινο ή μπλέ ή ψηφοφόρο του Πάγκαλου γιατί θα πέσεις έξω και πάλι.

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2013 στις 2:46 μ.μ.

βγάλτε τα άπλυτα στη φόρα.μαζί τα φάγανε και τα τρώνε ακομα

Ανώνυμος
22 Απριλίου 2013 στις 7:58 μ.μ.

Κανεις λαθος δεν παίρνουν ολοι οι βουλευτές τον μισθο και τις συντάξεις τους,,κανεις λοιπον και εσυ το ιδιο λαθος αλλα με αλλο τρόπο ...Ηρθες να μας πεις τι..?
πως εχεις βγαλει το δημοτικό.....Συγχαρητήρια
Εξυπνάκια ....

ΥΓ
Δεν ξερω για αλλους αλλα εμενα καθόλου δεν με ενδιαφέρουν οι πολιτικές σου προτιμήσεις ,το μονο που μου ηρθε στο μυαλό ειναι τι νούμερο παπούτσι φόρας..,αν
έχεις αγωνία

κουσιατε ναζνταροβια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger