Home » , » Α. Τσίπρας: "Καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης η κυβέρνηση" (Βίντεο)

Α. Τσίπρας: "Καρπαζοεισπράκτορας της Ευρώπης η κυβέρνηση" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Απριλίου 2013 | 2:47 μ.μ.

Η «κυβέρνηση υποδέχεται την τρόικα με κατεβασμένα χέρια» υποστήριξε ο Α. Τσίπρας, μιλώντας σε εργαζόμενους του ΟΣΕ, αφού στο τραπέζι βρίσκονται μαζικές απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων που θα οξύνουν την ανθρωπιστική κρίση μέσα σε ένα περιβάλλον εκρηκτικής ανεργίας. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα χαρακτήρισε «καρπαζοεισπράκτορες της Ευρώπης» την κυβέρνηση τονίζοντας ότι το μόνο σχέδιο που διαθέτει είναι το ναι σε όλα.

Επίσης ο Α. Τσίπρας σε συνέντευξη του που δημοσιεύεται σήμερα στην «Εφημερίδα των Συντακτών», επισημαίνει: «Ας μας παραδώσει η κυβέρνηση τα κλειδιά από τώρα. Ας προκηρύξει εκλογές άμεσα ώστε μια νέα κυβέρνηση με νωπή εντολή, με κορμό την Αριστερά, και με την δυναμική στήριξη της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας, να προσπαθήσει να ξανακερδίσει το χαμένο για τη χώρα χρόνο της μνημονιακής διακυβέρνησης».


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Απριλίου 2013 στις 11:33 μ.μ.

Κάτω οι ευρωπαϊκές καρπαζιές. Ζήτω οι καρπαζιές από ΗΠΑ και ισραήλ. Πονάνε και αυτές αλλά με ένα ΜΑΡΣΑΛ τις χωνεύεις. Και στο τέλος σ' αρέσουν...

... και για να μην μου την πέσουν παρακάτω το δηλώνω εξ' αρχής. Το κκε φταίει για όλα. Ζήτω η περίφανη αριστερά! Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ.

Αουτσ!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger