Home » , » « ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ - ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

« ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ - ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 | 2:37 π.μ.

 Τρίτη 18-6-2013

« ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ - ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΠΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΧΡΩΜΑ

Κερδίσαμε μια πρώτη νίκη πρέπει να την εδραιώσουμε : Καμιά ΑΠΟΛΥΣΗ Δεν δεχόμαστε εκκαθαριστές δεν δεχόμαστε διοικήσεις που ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία.

ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με ανοικτή την ΕΡΤ - με τους εργαζόμενους στις θέσεις εργασίας τους -για να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ τη νίκη, που σημαίνει ότι θα κάνουμε τα πάντα με τη καθοριστική βοήθεια και τη συμπαράσταση του κόσμου γι' αυτό θα βρισκόμαστε και αύριο εδώ και όσο χρειαστεί όλοι μαζί, στο Ραδιομέγαρο.

17.00- 20.00 ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ: ΕΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΟΣ ΧΩΡΟΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΩΝ εργαζομένων ιδιωτικού και δημόσιου τομέα -απολυμένων- νέων ανέργων-συνταξιούχων-φοιτητών- φορέων, σωματείων, κινημάτων-πρωτοβουλιών, δικτύων αλληλεγγύης- συλλογικότητων, φοιτητών, συνταξιούχων, ανθρώπων όλων των ηλικιών, ,αγωνιζόμενες/ους. Όλοι μαζί δημιουργούμε κοινές πρακτικές και δράσεις
με μια προσπάθεια ένωσης των διαφόρων πρωτοβουλιών που δραστηριοποιούνται αυτές μέρες στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου και επικοινωνίας τους με τους εργαζόμενους στη δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση.

(1) Τρόποι ανάληψης δράσης και κινητοποίησης της ελληνικής κοινωνίας με αφορμή την ΕΡΤ.

(2) Τρόποι συνδιαμόρφωσης του προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης.

(3) Τρόποι σύνδεσης του αγώνα, με αφορμή την ΕΡΤ, με τους τοπικούς και διεθνείς αγώνες.

Από τις 20.00 μας συντροφεύουν με τα τραγούδια τους, δίνοντας δύναμη νια να αντέξουμε :

20.00-21.00 Quilombo

21.00 -23.00
Συναυλία Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας 
Συναυλία Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής

23.00-...
Σύνολο Ρωμιοσύνη Γιώργος Μεράντζας, Μαριέττα Φαφούτη
Κίτρινα Ποδήλατα
Γιώργος Μαργαρίτης
Λεωνίδας Κιούσης....

....ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!
ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ
ΕΡΤ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΓΙΑΤΊ ΕΡΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2013 στις 7:52 π.μ.

Να λοιπόν που το ΣτΕ έδωσε λύση βολική για όλους, εκτός από τους εργαζόμενους, που ζουν στο πετσί τους τι σημαίνει ταξικό κράτος - σύνταγμα και ταξική δικαιοσύνη. Το σήμα της ΕΡΤ θα επανέλθει, όπως ζητούσαν ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ, η αστική δημοκρατία θριάμβευσε, όπως ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που διαλύει φορείς του δημοσίου, ζει και βασιλεύει και οι εργαζόμενοι πετιούνται κατά χιλιάδες στο δρόμο. 'Ωρα να βγουν συμπεράσματα σοβαρά και κρίσιμα για το μέλλον και το περιεχόμενο των κινητοποιήσεων, που πρέπει από σήμερα να κλιμακωθούν.

Ανώνυμος
18 Ιουνίου 2013 στις 12:50 μ.μ.

η αποφαση του στε εβαλε ταφοπλακα στα ονειρα των εργαζομενων, δεν μπορω να καταλαβω αυτον τον ενθουσιασμο

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2013 στις 7:50 π.μ.

Εγώ έχω να πω ότι εκεί στην ΕΡΤ είναι άξιοι της μοίρας τους.. Βάζουν τη Στάη να κάνει εκπομπές και δελτία υπονομεύοντας τον αγώνα τους και σαν να μη φτάνει αυτό τις τελευταίες μέρες καλούν πάλι τους ίδιους συστημικούς, όπως και πριν. Δεν ξέρω τι παιχνίδια παίζονται αλλά αν οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να επιβληθούν, δυστυχώς δεν μπορούν να ελπίζουν σε τίποτα παραπάνω από την απόλυσή τους. Αυτό που συμβαίνει εντός του ραδιομεγάρου είναι κατά πολύ κατώτερο των περιστάσεων από αυτό που συμβαίνει μέσα. Παρατηρήστε μόνο λίγο πως χαϊδεύουν Κουβέλη-Βενιζέλο, οι οποίοι τους δουλεύουν. Χθες η Στάη δεν είπε κουβέντα για ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που έκαναν τις... πάπιες στις βουλή και προτίμησε να ειρωνευτεί το ΚΚΕ, λέγοντας ότι κατέθεσε την τροπολογία γιατί ήξερε ότι δεν πρόκειται να γίνει δεκτή. Έτσι παιδιά δεν γίνεται τίποτα.

Ανώνυμος
19 Ιουνίου 2013 στις 8:08 π.μ.

Και κάτι σημαντικό με το σκηνικό που παρακολουθούμε γιατί νομίζω ότι πολλοί δεν έχουμε κατανοήσει τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το «μαύρο» ήταν το επικοινωνιακό τρικ της κυβέρνησης; Δεν ήταν λάθος ή γκάφα, ήταν μια πολύ καλά μελετημένη ενέργεια. Τα επιτελεία τους ΔΕΝ κάνουν τέτοια λάθη. Ο στόχος ήταν και εξακολουθεί να είναι οι απολύσεις! Όλα για τις απολύσεις γίνονται, όχι για τις μεταρρυθμίσεις στην ΕΡΤ. Αλλαγές θα μπορούσαν να γίνουν και χωρίς νέο φορέα. Τη στιγμή που αυτοί δήθεν τσακώνονται για το ότι πρέπει να φύγει το «μαύρο» από τις οθόνες και επικεντρώνονται άπαντες σε αυτό το γεγονός, σχεδιάζουν τη μεγάλη έξοδο των εργαζομένων. Οι τελευταίοι έχουν εγκλωβιστεί και τους κοροϊδεύουν μες στα μούτρα σας. Στο τέλος θα τους ζητήσουν κι ευχαριστώ…

Ξαναλέω: Το μαύρο είναι επικοινωνιακό τρικ. Οι άνθρωποι είναι μαέστροι στο πολιτικό παιχνίδι και τον έλεγχο του όχλου. Αντιμετωπίζουμε πολύ αθώα την κατάσταση και παίζουμε στο σκηνικό που μας φτιάχνουν. Λυπάμαι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger