Home » , » Οι κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών και ο άθλιος ρόλος των καθεστωτικών δημοσιογράφων (3 Βίντεο)

Οι κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών και ο άθλιος ρόλος των καθεστωτικών δημοσιογράφων (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 | 8:48 μ.μ.

Κι ενώ σε λίγο που ολοκληρώνεται η ολομέλεια των προέδρων των ΕΛΜΕ η οποία συνεδριάζει αυτή την ώρα αναμένεται να ανακοινώσει την απόφαση για πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες με έναρξη την 16η Σεπτέμβρη, οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι προσπάθησαν να προβοκάρουν τον πρόεδρο της ΟΛΜΕ που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Ευαγγελάτου.

Ονόμασαν την απεργοσπασία «δικαίωμα στην δουλειά», τις αντιδράσεις ενάντια στην επερχόμενη ταφόπλακα στην δημόσια παιδεία «μη σεβασμό στους νόμους», ενώ για τα χάλια που όντως υπάρχουν στην δημόσια εκπαίδευση, απέδωσαν ευθύνη και στους εκπαιδευτικούς. Είναι σαν κάποιον που δεν του φταίει ο μηχανικός ο οποίος δεν μπορεί να επισκευάσει μια συσκευή, αλλά να αποδίδει την ευθύνη στα εργαλεία που χρησιμοποιεί.


Ότι υπάρχει αναβρασμός σε όλους του χώρους της παιδείας προκύπτει και από το σχετικό ρεπορτάζ του Mega, άσχετα αν ο σχολιασμός που έκανε το κυβερνητικό φερέφωνο Μαρία Σπυράκη ήταν σαν να διάβαζε δελτίο τύπου του υπουργείου Παιδείας.


Το δεδομένο είναι ότι ο αγώνας που ξεκινούν οι εκπαιδευτικοί είναι δύσκολος και θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες αν θα είναι νικηφόρος.
Οσο για τις διαβεβαιώσεις που δίνουν κυβερνητικοί αξιωματούχοι ότι δεν θα υπάρξει πολιτική επιστράτευση εκπαιδευτικών έχουν την ίδια βαρύτητα με τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις που έλαβαν στο παρελθόν οι ναυτεργάτες, οι εργαζόμενοι στο μετρό αλλά και οι ίδιοι οι εκπαιδευτικοί στις περασμένες πανελλαδικές εξετάσεις.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:02 π.μ.

Οπως λεει και το λαοφιλες συνθημα στη πλατεια εξαρχειων
το οποιο εχει γραφτει επι 4 ''το σεξ και οι απεργιες πρεπει να διαρκουν πολυ''

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger