Home » , , » Το τέλος του ... κομματικού επιχειρείν κι ο "902"

Το τέλος του ... κομματικού επιχειρείν κι ο "902"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:59 μ.μ.

Του Σπύρου Σταχούλη - "Πριν"
Τι καλοκαίρι κι ετούτο! Μέσα στο γενικό χαμό της αντιδραστικής αστικής επίθεσης με στόχο τη ζωή εκατομμυρίων εργαζόμενων ήλθε και το αδιανόητο για τους ελάχιστους ανυποψίαστους. Το μαύρο στην ΕΡΤ.
Το σύστημα σε μια τομή αντιδραστικοποίησής του, προχώρησε σε μοναδική παγκόσμια πρωτοτυπία, αναδεικνύοντας με επώδυνο τρόπο το στρατηγικό ρόλο των ΜΜΕ στη διαμορφούμενη πολιτική της καπιταλιστικής αναδιάρθρωσης.

Σε αυτές τις συνθήκες, η ανακοίνωση της πώλησης του 902 σε άγνωστο καπιταλιστή κι ο τρόπος μεθόδευσης της μάλλον κλείνει με επώδυνο τρόπο ένα κύκλο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων δεκαετιών των ιστορικών κομμουνιστικών κομμάτων.
Κλείνει και στην Ελλάδα ένας κύκλος διαψευσμένων επαναστατικών εργατικών ελπίδων από το κόμμα που από ραχοκοκαλιά των ανολοκλήρωτων επαναστατικών γεγονότων του λαού μας τη δεκαετίας του '40, μεταλλάσσεται με αντιφατικό τρόπο, με ωδίνες και διασπάσεις, σε κόμμα - επιχειρηματία κατά τα πρότυπα των κομμουνιστικών κομμάτων της Ανατολικής Ευρώπης.

Με το επαναστατικό αμπέχωνο βαθιά καταχωνιασμένο να μυρίζει ναφθαλίνη, το ΚΚΕ ακολουθώντας την πορεία των αδελφών κομμάτων του «υπαρκτού» από τις δραστηριότητες των οποίων προέκυψε πρώτου βεληνεκούς επιχειρηματίας στον ελληνικό καπιταλιστικό σχηματισμό, δημιούργησε τις δικές του επιχειρήσεις, τα δικά του έσοδα δραστηριοτήτων, που λειτουργούσαν με τους αμείλικτους νόμους της αγοράς.

Στο πλαίσιο της δομικής καπιταλιστικής κρίσης του καιρού μας, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό στις επιχειρήσεις του ΚΚΕ, όσες απέμειναν μετά την κατάρρευση των εκμεταλλευτικών καθεστώτων της ανατολικής Ευρώπης, με τη συνέχεια να είναι γνωστή: Πουλάμε προκειμένου να έχουμε το δυνατότερο κέρδος. Η ήττα και στην Ελλάδα μετά την κρίση αυτού του ιστορικού κομμουνιστικού ρεύματος, μαζί με την ήττα του ευρωκομμουνιστικού, της Ευρώπης των λαών και της σοσιαλδημοκρατίας του καπιταλισμού με ανθρώπινο πρόσωπο, έχει συντελεστεί δεκαετίες τώρα. Οι εργαζόμενοι γνωρίζουν στο πετσί τους την καπιταλιστική βαρβαρότητα του επελαύνοντος ολοκληρωτικού καπιταλισμού.

Στα κουφάρια των χρεοκοπημένων εργοστασίων, από πάμπλουτους επιχειρηματίες, πρέπει να ξαναακουστεί ο ήχος των μηχανών, λειτουργώντας οι επιχειρήσεις από τους ίδιους τους εργαζόμενους, αφαιρώντας το ιδιοκτησιακό δικαιωμάτων αφεντικών.
Η αδήριτη ανάγκη επαναθεμελίωσης του κομμουνιστικού οράματος μέσα στην δύνη της άγριας και απρόβλεπτα επικίνδυνης καπιταλιστικής κρίσης με όλες τις κοινωνικές, εργατικές, δημοκρατικές κατακτήσεις του αιώνα, αλλά και τις απέραντες λεωφόρους ελευθερίας που δεν έχουμε διαβεί, προβάλλει σαν προϋπόθεση για το επαναστατικό άλμα, τη νέα έφοδο στους ουρανούς των βαθύτατα μορφωμένων σύγχρονων προλετάριων. Συμβολή στο άλμα ετούτο μπορεί να αποτελέσει το 3ο Συνέδριο του ΝΑΡ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 30 σχόλια

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:05 μ.μ.

Δηλαδή το ΝΑΡ είναι η μόνη μας ελπίδα;
Πάλι καλά...
Θα μπορούσε να είναι ο σύνδεσμος φιλάθλων Αστέρα Ν.Μηχανιώνας.

Καταπληκτικό άρθρο...Μπορεί κανείς να δεί με πόση τέχνη σπέρνουν κάτι δήθεν "Αριστεροί" την απογοήτευση στους ήδη απελπισμένους και φοβισμένους που προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να αντισταθούν.
Ποιος άλλος άραγε να θέλει να τους απελπίσει εντελώς;;;
Ξεβρώκωμα, στρηπτίζ κανονικό

Φανης ΛΑΡΚΟ
8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:06 μ.μ.

Εμπρος λοιπον ολοι μαζι για να τελειωσουμε με το ΚΚΕ.Το εχει αναγκη η κοινωνία και ολο το αστικο συστημα. Ας το φιμωσουμε λοιπον πριν προλαβει να ανασυνταχθεί στην συνειδηση του κοσμου.Σημερα μαζι με το ΠΡΙΝ το θεμα επανεφεραν πολλες αστικες φυλλαδες οπως π.χ το Εθνος.Ας τσακισουμε το μισητο ΚΚΕ.

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:19 μ.μ.

Μπορεί να μας πει το παλικάρι που 'χει καημό με το ΚΚΕ, ΤΙ ΘΆ έπρεπε να κάνει το ΚΚΕ αφού δε μπορούσε να κρατήσει το σταθμό και βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση;;;
Να τον κάνει "σταθμό της Αριστεράς"; Ποιας Αριστεράς; Του ΣΥΡΙΖΑ που σ'ερνεται πίσω από ελπίδες τύπου Ολάντ και Ομπάμα κι αποθεώνει την υγιή επιχειρηματικότητα; Η μήπως την Αριστερά που βρίζει το ΚΚΕ και την ιστορία του κινήματος, και ξεφτιλίζει παρέα με την αστική προπαγάνδα οτιδήποτε έχει σχέση με την ΕΣΣΔ και τις τ.σοσιαλιστικές χώρες, όποιες αδυναμίες κι αν είχαν;
Και η Αμερικάνικη ακροδεξιά προπαγάνδα αυτά δε λέει; Οτι αυτά εκεί ήταν "εκμεταλευτικά καθεστώτα";
Αλλά κι αν έκανε την πατάτα, θα έλυνε κάποιο απο τα οικονομικά του προβλήματα;
Και τι σας νοάζει εσας θα πεις;
Μακάρι να χαθεί από προσώπου γης το ΚΚΕ.
Αυτό ακριβώς που θέλει και ο καπιταλισμός δηλαδή!

Ποιος σας πληρώνει τους λογαριασμούς ρε μάγκες; 'Εχετε ρωτησει;

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:21 μ.μ.

Το κομματικο Πριν αφου δεν βγηκε τον Αυγουστο πως πληρωσε το προσωπικο του;
Εαν ειχε λεφτα τοτε γιατι επελεξε να μην βγαλει τον Αυγουστο εφημεριδα;

8 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:24 μ.μ.

Κομματικές επιχειρήσεις υπήρχαν και όλο τον καιρό που το ΚΚΕ ήταν παράνομο, και όλοι μπορούν να καταλάβουν την χρησιμότητα τους.
Δεν κακίζω τον αρθρογράφο.
ΝΑΡίτης είναι, ανιστόρητος θα ήτανε, εμπαθής και οπορτουνιστής είναι, θα κάνει και τον βρώμικο του πόλεμο όπως όλα τα οπορτούνια.
Για την χρηματοδότηση του ΚΕΑ από την ΕΕ πάλι, ως συνήθως τουμπεκί ψιλοκομμένο οι "υπερεπαναστάτες" μας...
Εκλεκτικές συγγένειες βλέπετε, είχαν να ρίξουν από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ...Άσαντ
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9KeLnr594vQ

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:51 π.μ.

Δεν έχετε Επιχείρηση, δεν έχετε σταθμό,
ούτε ετοιμοπόλεμο Στρατό Κομματικό.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:47 π.μ.

Ανωνυμουλη οταν ξυπνησεις κ μαζευτειτε να παρετε ταξι.Κερναω καφε για σας κ εγω μεσημεριανο

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:01 π.μ.

TRASH επειδή είναι κι εγώ οπορτουνιστής και ανιστόρητος, μας λες 2-3 κομματικές επιχειρήσεις πο είχε το παράνομο ΚΚΕ ονομαστικά;

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:11 π.μ.

Καλά εδώ έχει χαθεί η μπάλα.
Κριτική σε κάποιον δεν σημαίνει πως τον φιμώνω.
Σημαίνει πως δεν εγκρίνω τις σκέψεις ή τις πράξεις του.
Από ποιο εγχειρίδιο αντλούν κάποιοι την υπερφίαλη αξίωση :"Μη μου κάνεις κριτική γιατί εκπροσωπώ τα Λαϊκά Συμφέροντα";
Και ποιος ή τί, πιστοποιεί κάποιον, να φέρεται περίπου ως ιδιοκτήτης των Λαϊκών Αγώνων.
Τώρα για το χιλιοειπωμένο ποιος χρηματοδοτεί το Κόμμα Της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, πρέπει να πούμε πως στην Ευρώπη των Μονοπωλίων φιλοξενούνται και Αριστερές Δυνάμεις.
Θα πεί κανείς πως έτσι αυτοχαρακτηρίζονται και πως δεν είναι πραγματική Αριστερά.
Αλλά από την άλλη αυτή δεν είναι η αιώνια διαπάλη ανάμεσα στο απατηλό περιβάλλον που γεννά ιδέες και στην αποστομωτική πραγματικότητα των γεγονότων;
Αυτό δεν είναι η πολιτική;
Δηλαδή τί θα προτιμούσε κάποιος; Η Αριστερά να είναι παράνομη στην Ευρώπη;
Η Ευρώπη να βρισκόταν σε σκοταδιστική περίοδο;
Και αυτός ο υποτιθέμενος κάποιος, τί θα κέρδιζε;
Την ηθική επιβεβαίωση ότι η Ευρώπη θα έδειχνε το πραγματικό της σατανικό πρόσωπο; Και μετά τί; "Εγώ καλά σου τα 'λεγα και τα ρέστα μοιρολόι".
Να με συγχωρέσετε αλλά αυτά τα πράγματα δεν είναι πολιτική είναι αμήχανη και μεταφυσική συμπεριφορά.


Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:01 π.μ.

Σύντροφοι και συναγωνιστές μην ασχολείστε πλέον με τα τομάρια του ΝΑΡ.
Στην προσπάθειά τους να ηγεμονεύσουν στο κίνημα δεν διστάζουν πλέον σε τίποτα. Γι'αυτούς το χτύπημα του ΚΚΕ είναι το Α και το Ω. Τι και άν οι περισσότεροι απ΄αυτούς περάσανε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ.Κανονίζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.Και μετά θέλουν και συνεργασία στο κίνημα τρομάρα τους!
Προς το παρόν να φροντίσουν να έχει επιτυχία η απεργία των εκπαιδευτικών μιας και ηγούνται μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ στην ΟΛΜΕ γιτί αλλιώς δεν θα έχουν που να πάνε να κρυφτούν.

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:41 μ.μ.

Ο,τι να ναι από τους κκεδες. επιχειρήματα αστεία και το κυριοτερο ψεύτικα.

Μαγκίτες, το κομμουνιστικό κίνημα όποτε έμπλεξε με το επιχειρείν, το μόνο που κατάφερε ήταν να αλλοτριωθεί. είτε ντυμένο με επαναστατική φρασεολογία, είτε με ρεφορμιστική.

Ετσι και το κκε. Συμπεριφέρεται σαν καλός ή κακός καπιταλιστής στις επιχειρήσεις του γιατί έτσι μόνο μπορείς να έχεις επιχείρηση στον καπιταλισμό. Ολα τα άλλα είναι φτηνές κκεδικες σαχλαμαρίτσες.

- Το ΝΑΡ δεν έχει επιχειρήσεις. Οι σύντροφοι του ΠΡΙΝ δουλεύουν εθελοντικά ΕΞΑΡΧΗΣ στο ΠΡΙΝ. Το κκε, δεν εχει αυτή την πολιτική. Προσέλαβε μαζικά κόσμο ως υπαλληλικό προσωπικό και τώρα απολύει μαζικά με χρησιμοποιώντας όλο το μνημονιακό οπλοστάσιο που δίνει δίκιο στον εργοδότη.

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:58 μ.μ.

Ολα τα αναχώματα του συστήματος σε πλήρη συντονισμό για τον πόλεμο στο ΚΚΕ.
Καλή η προσπάθεια των λακέδων του συστήματος, αλλά πάλι δεν θα πετύχει και το μόνο που θά μείνει είναι η γραφικότητα και ο αυτοεξευτελισμός των διάφορων "αριστερών" υπηρετών της πλουτοκρατίας, αυτών που πάντα είναι πρόθυμοι να δώσουν χέρι βοήθειας για να ξελασπώσουν τον σάπιο και ετοιμοθάνατο καπιταλισμό.

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:19 μ.μ.

Αποδείξτε ότι δεν είστε ρομπότ
πιαστήκατε κορόιδα.
Οι ηγεσίες των κομματων σας πρόδωσαν την πατρίδα μαζί και τα εργαλεία που σας κρατούσαν στην ζωή. τώρα θα Πληρώνετε για να τρώτε τα Ληγμένα τρόφιμα και Μεταλλαγμένα, πόσο άλλο θα Ξευτιλίζεστε. Τα Ζώα τα Στεγάζουν, τα Ταΐζουν, και μετά τα Σφάζουν. Εσάς ούτε σας Στεγάζουν, ούτε σας Ταΐζουν, ούτε σας Σφάζουν. Γιατί Σφάζεστε μονοι σας και Πληρώνετε και τον ενταφιασμό σας.
Τώρα θα έχουμε αδικο αν πούμε ότι μόνο κομμα που πολεμούσε στην κοκκινη ζώνη ειναι το ΚΚΕ και
πολεμαει ακόμα. Θα ειναι ψέμα;;;

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:54 μ.μ.

Μπα; απο που και ως που η επειχηρηματική δραστηριότητα του κκε δεν είναι καπιταλιστική; Κρίμα για το κκε, που ξεφτιλίζετε πιο πολύ όσο περνά ο καιρός. Μόκο στους αγώνες, απολύει σαν εργοδότης που είναι, πουλά τις συχνότητες, στο τέλος θα πουλήσει στην αστική τάξη και το σκοινί που θα το κρεμάσει! Αν δεν το έχει κάνει κιόλας δηλαδή.

Ο λαός θα φτιάξει τα νέα επαναστατικά κόμματα!

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:35 μ.μ.

Άμα ξέρανε στο "Πρίν" τι θα πει επιχειρείν
θα είχαν κάνει εκδοτικό όπως και στον Περισσό
Κι άμα γνώριζε το ΝΑΡ από Λαϊκή Εξουσία
θα ήταν με το ΚΚΕ κι όχι με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:02 μ.μ.

Απο την Βάρκιζα το ΚΚΕ έχει που παραδίδει τα όπλα του στον αντίπαλο.
Στον 902 θα κόλλωνε?
Σαν πραγματικός καπιταλιστής,ότι δεν του αποφέρει κέρδος το κλείνει το πουλάει και πετάει στο δρόμο εργαζόμενους.
Οποιος ασχολείται ακόμα με αυτό το μόρφωμα,χάνει τον χρόνο του.
Την απάντηση στο ΚΚΕ την έχει δώσει ο λαός που το έβαλε στα αζήτητα της ιστορίας.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:45 μ.μ.

Ανωνυμουλη δεν μου λες το επαναστατικο κομμα θα το φτιαξεις με τον Κωνσταντινου, με τον Δελλατολα και τα αλλα τα παιδια ή με το βαθυ σκυλολόι του ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ. Σιγα το καλσον.Και το εθνος βεβαια τα ιδια λεει.

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:03 μ.μ.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τα μαντρόσκυλα του συστήματος (VIDEO)
http://www.youtube.com/watch?v=9KeLnr594vQ&feature=player_embedded#t=0
Ακούστε προσεκτικά τι λέει για τη Συρία ο κύριος αυτός , στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που αυτοαποκαλούνται κομμουνιστές, ενώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα μαντρόσκυλα του συστήματος.

Αυτοί που σε πολλές περιπτώσεις κάνουν τι βρώμικη αντιΚΚΕ δουλειά για λογαριασμό των καπιταλιστών.
Εχουν άραγε να πουν κάτι , τα λαλίστατα κατά τα άλλα, φιλικά προς την ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπλογκ;

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:09 μ.μ.

οι κκεδες εχουν παθει συνδρομο καταδιωξης! φαντασιωνουν οτι υπαρχουν παντου εχθροι!
εχθροι που κυνηγουν το κομμα!αν τους ρωτησεις τι ειναι το κομμα σε κοιτουν σαν χανοι παραθρησκευτικης οργανωσης. γι αυτους το κομμα ειναι σαν την αορατη αρχη της φιλικης εταιριας! δεν ειναι ανθρωποι και συγκεκριμενες πολιτικες.
τους δημιουργουν την ψευδαισθηση οτι συναποφασιζουν την πολιτικη γραμμη μαζι με την κ.ε και το πολιτικο γραφειο. και φυσικα οταν ερχεται η ηττα το π.γ τους τη φορτωνει! δε κατανοησαν τα μελη τις καινουργες συνθηκες, δεν αφομοιωσαν τις αποφασεις κλπ. ψυχιατρικη κατασταση μαζας.ειναι απλο

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:36 π.μ.

Σχετ. σχόλιο
9 Σεπτεμβρίου 2013 - 9:03 μ.μ.
Από τα λεγόμενα του κυρίου Κωνσταντίνου περί Συριακής Επανάστασης και προσφύγων, πως στο διάολο, προκύπτει ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι μαντρόσκυλα του συστήματος;
Και μου το λεγε η μάνα μου, διάβαζε παιδί μου να σπουδάσεις στην Οξφόρδη, να πιάνεις τα βαθιά νοήματα.
Τίποτα εγώ.
Τάβλι πρέφα και καφέ.
Και να τώρα να μην μπορώ να επικοινωνήσω με τους Οίκους της Υψηλής Κομματικής Διανόησης.
Γαμώ την τρέλλα μου!

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:31 π.μ.

κι ο άλλος ο σκατόψυχος 11.01 βιάζεται να ηττηθούν οι εκπαιδευτικοί. Ορνια που επενδύουν στην ήττα και ζουν από αυτή - κυβερνητικοί εργατοπατέρες. Δεν αξίζει ούτε καλημερα στο υπηρετικό προσωπικό του καπιταλισμού που ακούει στο όνομα "παμε".

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:02 μ.μ.

Αυτό που δεν ξέρει ο "αρθρογράφος" Σταχτούλης (εμένα πιο σκούρος μου φαινεται) είναι ότι η A-Orizon Media LTD είναι συμφερόντων της Λαικής Δημοκρατίας της Κορέας(!!!) και της Κούβας(!!!).
Εκτός αυτού αυτός που είναι νομικά υπευθυνος είναι οικοδόμος(!!!) και δουλεύει σε γκούλαγκ!!!
Τώρα υπάρχει πρόβλημα; ή δημιουργείται ένα καινούριο για να χετε λόγο ύπαρξης;
Ρε πάτε καλά; Τόσο μίσος έχετε για το ΚΚΕ ή είσαστε εργαζόμενοι και βγάζετε το μεροκάματάκι σας; Δεν μιλάω για τους σχολιαστές, αυτοί ας ψαχτούν μόνοι τους τι πρόβλημα έχουν, γιατί εγώ νομίζω ότι έχουν το σύνδρομο "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια".

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:58 μ.μ.

πΡΟς 9 σΕΠΤ. 7.35:

Χαχαχαχα!!!!! δεν μπορώ να πω, έχεις ποιητική φλέβα!

"Σαν έμαθε το ΚΚΕ να κάνει επιχειρήσεις, ολο τα φράγκα κοίταγε και έκανε επενδύσεις!

Μόνο που για τα μέλη του και κάποιους φουκαράδες, το κρέας ψάρι βάφτιζε και έβγαζε παράδες.

Δεν είμαι καπιταλιστής, δεν βγάζω υπεραξία και οι επιχειρήσεις μου δεν μοιάζουν με καμμία!

Η κρίση όμως έβγαλε στη φόρα την αλήθεια, και φάνηκε πως το ΚΚΕ κάνει με τους αστούς τα ίδια!

Γεία σου αθάνατο κκε!!

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:07 μ.μ.

Μην ασχολείστε με το σημερινό κκε, τζάμπα ο κόπος. Τα τούβλα δεν βελτιώνονται με τίποτε, όσο σάλιο και μελάνι να χαλάσεις. Τα τούβλα του ΚΚΕ μόνο για τα ντουβάρια του Περισσού είναι καλά, μόνο που το οικοδόμημα δεν έχει πια γερά θεμέλια.Τα διέβρωσαν τόσα χρόνια οι Παπαρογόντικες. Αφήστε τα σκυλιά να ουρλιάζουν απέναντι στους πραγματικούς κομμουνιστές. Αυτοί οι τωρινοί του ΚΚΕ γίναν οικόσιτα του αστικού συστήματος.Όταν δεν θα μπορεί ή θα θέλειη αστική τάξη να τους χρησιμοποιήσει άλλο απέναντι στο λαικό κίνημα, απλά θα τους πάρνει πίσω τη συχνότητα που τους χάρισε, πολύ φτηνά.Θα ασχολούνται οι ψευτοεπαναστάτες του ΚΚΕ και με καμιά απεργία για νάχουν κάτι να παίζουν. Είναι τελειωμένοι.

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:54 μ.μ.

@ Aνώνυμε 2:07μ.μ. Τότε πως το εξηγέις ότι όλοι έχουν πέσει πάνω στο ΚΚΕ σαν μαύρα κοράκια?
Τότε γιατί έχει σκυλιάσει όλο το αστικό σύστημα και οι υπηρετριούλες του (ΣΥΡΙΖΑ, ΝΑΡ, ΔΟΛ, χρυσαυγη, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ...)?
Οσο για τον Σταχούλη, γιατρός είναι λεφτά έχει, επιτρέπετε να λέει και καμμιά παπαριά, εξ άλλου βγάζει το άχτι του γιατί κάποτε το ΚΚΕ τον πέταξε κλωτσιδόν... στον κάλαθο των αχρήστων...

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:42 μ.μ.

10 Σεπτεμβρίου 2013 - 2:07 μ.μ.
αυτοί που το 89 έφυγαν να κάνουν κομμα 24 χρονιά μετά κατέληξαν παρεούλα ειναι τυχαιο δεν νομίζω, αν για το πρόβλημα σου φταίει το ΚΚΕ να το κοιτάξεις ειναι σοβαρό να πας στο γιατρό τώρα!!!!!!

10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:04 μ.μ.

γιατί πολύ απλά, δεν παραδέχονται ορισμένοι στο ΝΑΡ, πως δεν ήθελαν καν να έχουν σχέσεις με το ΚΚΕ και με την 95χρόνη ιστορία του, πως ποτέ τους δεν τους εξέφραζε το ΚΚΕ, άντε μπας και τελειώσει εδώ αυτή η ιστορία?? « το ΚΚΕ του σήμερα», « το ΚΚΕ του χθες» και « το ΚΚΕ του προχθές»…

ο « σταλινικός» Ζαχαριάδης τους ξινίζει … το 89 τους ξινίζει ( και ας έχουν σήμερα ακριβώς την ίδια λανθάνουσα πολιτική γραμμή με αυτή όπου είχε τότε το ΚΚΕ) … το 2013 πάλι τους ξινίζει... ίσως τελικά άλλοι να είναι αυτοί που έχουν τελειώσει προ πολλού … πριν καν ξεκινήσουν, και έχουν πιαστεί από τα γένια του κάθε τυχάρπαστου Πέτρου Κωνσταντίνου, και το παίζουν κομμουνιστές, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κατατάσσουν ιδεολογικούς χώρους σαν την ΟΚΔΕ, στην « επαναστατική και αντιιμπεριαλιστική Αριστερά» τους …

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:06 μ.μ.

Ρε παιδια ο Υφυπουργός παιδειας κ στελεχος του ΠΑΣΟΚ με μπερδεψε λιγο σημερα.Νομιζα οτι ακουγα ολους αυτους που βριζουν το ΚΚΕ. για τον 902.Τα ιδια ακριβως.Γιατι δεν τον καλειτε σε καμια εκδηλωση να τα βρειτε με του παλαι ποτε αυριανιστες του ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:19 μ.μ.

Αυτά βλέπει το σύστημα και τρίβει τα χέρια του! Έχει βγει το μέτρο και γίνεται συναγωνισμός για το πόσο κομμουνιστής είναι κάποιος ή όχι! Η ιστορία είναι παράγοντας τον οποίο πολλές φορές ξεχνάμε όλοι....αλλά και η διαλεκτική και οι νόμοι της. Τα ερωτήματα είναι πολλά και αναπάντητα γιατί το λεγόμενο κίνημα δεν μπορεί σ'αυτή τη φάση της εξέλιξης του να τις δώσει. Έτσι βρίσκεται έρμαιο της επίθεσης του κεφαλαίου και των αντιθέσεων του! Που βρίσκεται όμως αυτού του είδους η σύνθεση που θα μπορέσει να δώσει την ώθηση για την έφοδο στον ουρανό? Είναι στην αναπαραγωγή της αστικής προπαγάνδας για την πώληση μιας κομματικής επιχείρησης? Είναι η απέραντη μιζέρια κάθε παρεούλας που πιστεύει ότι έχει το αλάθητο (μεταφυσική καραμπινάτη)? Σύντροφοι αν πιστευουμε ότι το μέλλον ανήκει σε έναν κόσμο χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο τότε τα εργαλεία της ιστορίας είναι πολλά και άκρως ελκυστικά. Η πρώτη απόπειρα οικοδόμισης του σοσιαλισμού πρέπει να είναι οδηγός?????

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:02 μ.μ.

κκεδες, κάργα μεταφυσική στα λεγόμενά σας! Για το ερώτημα του 10 σεπ. 10:19 μμ, σύντροφε, η πρώτη απόπειρα οικοδόμησης του σοσιαλισμού, είναι οδηγός τόσο για τα θετικά της, όσο και για τα στραβά και αρνητικά της:

Κρατάμε την αντίληψη της ανατροπής του καπιταλισμού και της αντικατάστασής του από την εργατική εξουσία/δημοκρατία σε όλα τα επίπεδα και απορρίπτουμε:

- την μονοκομματική αντίληψη που συνέβαλλε στην γραφειοκρατικοποίηση των καθεστώτων αυτών και στην τελική κατάρρευσή τους.

- Την απαγόρευση της ελεύθερης διαπάλης ιδεών με όριο το αναφαίρετο δικαίωμα της ένοπλης υπεράσπισης της εργατικής εξουσίας/δημοκρατίας.

- Την υποκατάσταση της εργατικής εξουσίας από την εξουσία της κρατικής/κομματικής άρχουσας τάξης, στο όνομα του "σοσιαλισμού".

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger