Home » , , » Κωνσταντίνος Πλεύρης: Οταν η πατριδοκαπηλία (μόνο αυτή;) σε κάνει πάμπλουτο.(Βίντεο)

Κωνσταντίνος Πλεύρης: Οταν η πατριδοκαπηλία (μόνο αυτή;) σε κάνει πάμπλουτο.(Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013 | 1:30 π.μ.

Το ότι η πατριδοκαπηλία είναι ένα απ’ τα πιο προσοδοφόρα επαγγέλματα και σ’ αυτό έχουν διαπρέπει εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες «εθνικόφρονες-στομαχόφρονες» είναι κάτι γνωστό. Τα κέρδη όμως που επέφερε (μόνο αυτό το «επάγγελμα» άραγε;) σε ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος της ντόπιας ακροδεξιάς, τον δικηγόρο Κωνσταντίνο Πλεύρη, μας εντυπωσίασαν και μας άφησαν άφωνους.

Όπως ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε το πάλε ποτέ πρωτοκλασάτο στέλεχος της φασιστικής οργάνωσης «4η Αυγούστου» μόνο το τελευταίο διάστημα έχει διακινήσει «μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ», ενώ μόνο σε μια θυρίδα του οι άνδρες του ΣΔΟΕ βρήκαν και δέσμευσαν 4.000 χρυσές λίρες!!! 

Επειδή, πιθανόν, κάποιοι απ’ τους νεότερους αναγνώστες μας να μην γνωρίζουν την πολιτική διαδρομή αυτού του τύπου φροντίζουμε να τους την θυμίσουμε αναδημοσιεύοντας ένα κείμενο από την εφημερίδα «Ποντίκι» 17/11/2011.


Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, για όσους δεν θέλουν να θυμούνται, ή δεν γνωρίζουν, υπήρξε υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ στην Α' Αθήνας στις βουλευτικές εκλογές του 2004.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» (28.1.2007), «είναι ο ιδρυτής της ναζιστικής ομάδας "Κόμμα 4ης Αυγούστου", σύμβουλος του Αρχηγείου Στρατού επί χούντας και διευθυντής του γραφείου του - αλήστου μνήμης - αρχιχουντικού Ι. Λαδά». 
Στο ίδιο δημοσίευμα παρουσιάζεται η ιδεολογική ταυτότητα του Κ. Πλεύρη, η οποία προφανώς εκτιμήθηκε δεόντως από τον Γ. Καρατζαφέρη για να τον προτείνει ως υποψήφιο του κόμματος του:«0υδέποτε έκρυψα την ιδεολογία μου και είναι τιμή μου που συνειργάσθην με το Στρατιωτικό Καθεστώς της 21ης Απριλίου».

 Ακροδεξιά ιδεολογία 

 Καθώς μιλάμε για ακροδεξιά ιδεολογία, ο Κ. Πλεύρης έχει φροντίσει με θάρρος και σαφήνεια να τοποθετηθεί. Είναι αυτός που έχει γράψει ότι το να είναι κανείς Εβραίος σημαίνει: «Να ψεύδεται, να ψευδορκίζεται, να εξαπατά, να γίνη τοκογλύφος και όταν έρθει η ώρα δολοφόνος χριστιανών».

Ότι οι Εβραίοι είναι «Άπλυτοι, αξύριστοι, τοκογλύφοι, που πιστεύουν στην εξολόθρευση των εθνών...». Ότι πρέπει να υπενθυμιστεί στους Εβραίους πως «οι Ναζί άφησαν αρκετόν υπόλοιπον από σας», ότι οι ναζί συγκέντρωναν σε στρατόπεδα τους Εβραίους «για να τους στείλουν, μετά τον πόλεμον, στην Μαδαγασκάρην, δια να απαλλαγή η Ευρώπη από την παρασιτικήν παρουσίαν των», ότι «οι απόψεις του Αδόλφου Χίτλερ δια τους Εβραίους ήσαν απολύτως ορθαί» και ότι ως εκ τούτου στη σημερινή Πολωνία «καλώς κάνουν και διατηρούν το στρατόπεδο (Άουσβιτς) εις καλήν κατάστασιν, διότι ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον».

Επίσης, κατά τον Κ. Πλεύρη, «ο Στρατηγός Πινοσέτ ανέτρεψε το εβραιομαρξιστικό καθεστώς του Αλλιέντε κι επέβαλε Εθνικήν Τάξιν στην Χιλήν», ενώ συνεχίζει λέγοντας ότι «οι στρατιώται των SS επολέμησαν ηρωικώς αλλά τελικώς επεβλήθη η υλική υπεροχή των Συμμάχων. Στον πόλεμον ανδρών εναντίον μαζών, επεκράτησαν αι μάζαι» και ότι «οι άντρες των SS (είχαν) αγωνιστικόν ήθος. Ιδεολογικά πιστεύω. Παράστασιν και τρόπο ζωής. Τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι δεν ήσαν εγκληματίαι... αυτοί οι άνδρες υπηρέτησαν την πατρίδα των και την Ευρώπην με ηρωισμό... είχαν υψηλόν φρόνημα και την αίοθησιν τιμής... απετέλουν δια την εποχήν τους το καύχημα της Λευκής Φυλής» (από το πόνημα του Πλεύρη με τίτλο «Οι Εβραίοι»).

 Επίσης, είναι ο ίδιος που έχει γράψει ότι «η νομιμοποίησις του ΚΚΕ σημαίνει ηθικήν και πολιτικήν δικαίωσιν του συμμοριτισμού», ότι «κατασυκοφαντείται ο ναζισμός», ότι «η μεγάλη μάζα που εντάσσεται στο ΚΚΕ ανήκει σε ανθρώπους που χρειάζονται ψυχιατρική περίθαλψη», ότι «τόσον ο μαρξισμός όσον και η γαλλική επανάστασις του 1789 κατήργησαν την οικογένειαν και επέβαλαν την κοινογαμίαν» και ότι «ο κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος επίστευε ειλικρινώς στην δημοκρατίαν...». (Κ. Πλεύρης, «θέματα Πολιτικής Κοινωνιολογίας»).

 Το «ένδοξο» παρόν 

 Ας ρίξουμε και μια ματιά στο ένδοξο (υπουργικό πλέον) παρόν του ΛΑΟΣ. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, στο πόνημα του «Οι Εβραίοι», εκτός από τον Χίτλερ και τα «Ες-Ες», εκφράζει τη συμπάθεια του και τις ευχαριστίες του σε ένα και μοναδικό πρόσωπο: «Ευχαριστώ τον Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε το θάρρος να παρουσίαση το βιβλίον στην τηλεόρασιν»...
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
9 Σεπτεμβρίου 2013 - 4:55 μ.μ.

Στην κατοχη και στον εμφύλιο τα αφεντικά μοιράζανε μέρος της περιουσίας των Εβραίων και Κομμουνιστών στα αποβράσματα σαν τον πλεύρη αρα λογικό είναι να ξέρουν που τα έχουν και κρυμμένα.

ΔΙΟΝΥΣΗΣ
11 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:58 μ.μ.

Σωστές οι επισημάνσεις με δύο επιπλέον ζητήματα: Ο Κ. Πλεύρης ήταν επί πολλά χρόνια σε επίσημα μισθολόγια αλλά και κρυφά κονδύλια της ΕΥΠ, όπως ήταν και άλλα "μπουμπούκια" φασίστες ελλαδέμποροι υπερπατριώτες-ενάρετοι χριστιανοί (του κώλου), όπως ο Γρηγόρης Μιχαλόπουλος της χουντικής ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ που ψόφησε (είχε κάνει φυλακή για εκβιασμό), ο Ν. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής και άλλοι. Αυτά τα έχει δημοσιεύσει με στοιχεία και ντοκουμέντα ένα άλλο απόβρασμα που την έφυγε από τη Χρυσή Αυγή, ο Χ. Κουσουμβρής. Είναι βέβαιο ότι οι αρχές πάντοτε γνώριζαν τις παράνομες δραστηριότητες με το χρυσό και τους κρυφούς λογαριασμούς "ξεπλύματος" του Κ. Πλεύρη αλλά δεν έκαναν τίποτε διότι τον ήθελαν συνεργάτη ως παρακρατικό. Το ενδιαφέρον όμως είναι γιατί το ΣΔΟΕ τον "μπουζούριασε" τώρα:
Πρόκειται για πράξη εκφοβισμού και παραδειγματισμού επειδή τελευταία πέταγε πολλές παπάρες και σπόντες για τη Χρυσή Αυγή και αυτά που έλεγε τα πίστευε ένα σημαντικό τμήμα του αμόρφωτου, κτηνώδους, φασιστικού βλακοκοινού που τους ακολουθεί. Και επειδή η Χρυσή Αυγή είναι επένδυση στην οποία γνωστοί μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές και η επίσημη εκκλησία έχουν ρίξει πάρα πολλά λεφτά για την κρίσιμη ώρα που θα πρέπει να δράσει, δεν άφησαν τον κάθε Πλεύρη να δυσφημεί την επένδυσή τους και να διώχνει κόσμο. Κορόιδα είναι όλοι οι παραπάνω πλουτοκράτες και το παπαδαριό να πληρώνουν τόσα λεφτά για διανομή τροφίμων μόνο σε Έλληνες, για αγορά τηλεοπτικού χρόνου για να παρουσιάζει ο Θέμος τον Καιάδα, για πληρωμένες καταχωρήσεις σε SKY, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ κλπ, να δίνουν τόσα λεφτά σε πρώην κομματάρχες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ στην επαρχία που έγιναν αμέσως προπαγανδιστές των χρυσαύγουλων, για χαρτζηλίκια και μπραβιλίκια και να "χαλάει" τη δουλειά ο κάθε Πλεύρης; Γι' αυτό την πλήρωσε τώρα ο Πλεύρης παρ' όλο που δεν τον έχουν βγάλει στη φόρα με ονοματεπώνυμο πουθενά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger