Home » , » Τσίπρας για την «συγκρουσιακή διαπραγμάτευση» του Σύριζα (Βίντεο)

Τσίπρας για την «συγκρουσιακή διαπραγμάτευση» του Σύριζα (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013 | 12:23 π.μ.

Καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή στο Star, που παρουσιάζει ο Ν. Χατζηνικολάου, ο Αλέξης Τσίπρας, επανέλαβε τις γνωστές θέσεις του κόμματος του, για το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης πάντα μέσα στα πλαίσια Ευρωπαϊκής λύσης.

Ο πρόεδρος του Σύριζα τόνισε ότι για πάνω από δέκα χρόνια οι Γερμανοί μέσω Ζήμενς και άλλων πολυεθνικών δωροδοκούσαν τα σημερινά κυβερνητικά κόμματα Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ.
Αυτό σύμφωνα με την εκτίμηση του είχε σαν αποτέλεσμα ότι οι Γερμανοί έχοντας απέναντι τους αυτούς τους οποίους τόσα χρόνια δωροδοκούσαν να μπορούν «πολύ εύκολο να τους εκφοβίζουν και να τους εκβιάζουν».

Τρία χρόνια έχουμε εκβιασμούς και απειλές από τους εταίρους μας της ΕΕ, τόνισε ο πρόεδρος του Σύριζα, υπογραμμίζοντας ότι η πρόταση που καταθέτει το κόμμα του είναι ρεαλιστική και βιώσιμη με κύριο άξονα την «συγκρουσιακή διαπραγμάτευση».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
15 Οκτωβρίου 2013 στις 10:30 π.μ.

Πρόκειται για εναλλακτικό σχέδιο διαχείρισης της κρίσης και όχι για αλλαγή πολιτικής. Ουσιαστικά αυτό που είπε ήταν ότι αυτοί θα διαπραγματευτούν γιατί οι άλλοι δεν μπορούν να διαπραγματευτούν.
Αυτό που δεν λέει βέβαια είναι ότι η βιωσιμότητα της λύσης που θα προκύψει ακόμα και από μια θετική έκβαση της διαπραγμάτευσης, είναι καταδικασμένη. Και αυτό επειδή η λύση που θα προκύψει θα εντάσσεται στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο που μας έφερε ως εδώ.
Η μοναδική διέξοδος που προσφέρει η αλλαγή του οικονομικού μοντέλου, των προτεραιοτήτων της ανάπτυξης και της πάταξης της διαπλοκής απαιτεί γενναία στήριξη από τα "κάτω". Και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ (πόσο μάλλον ο ελληνικός λαός) έχει αποδείξει ότι δε προτίθεται να την παρέχει...

15 Οκτωβρίου 2013 στις 9:50 μ.μ.

Χατζηνικολάου :Είσαστε υποψήφιος βουλευτής στην Α' Αθηνών με την ΝΔ ;
Και η απάντηση : Εγώ ; Οχι - Οχι
“Είμαι ένας απο εσάς” Νίκος Σοφιανός Γενικός Γραμματέας ΕΒΕΑ,υποψήφιος με τη Ν.Δ Α’ Αθήνας

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger