Home » » Εκπομπές που έρχονται στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό (Βίντεο)

Εκπομπές που έρχονται στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό (Βίντεο)

Από giorgis , Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013 | 8:23 π.μ.

Δεν είναι τυχαίο που παραθέτουμε το βίντεο στο οποίο ακούμε τις απόψεις του ΚΚΕ για τον Ι.Β. Στάλιν.
 Θέλουμε τώρα, στα πλαίσια αναβάθμισης του διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού μας να ανοίξουμε μια σειρά εκπομπών όπου θα υπάρχει αντιπαράθεση για ιστορικά γεγονότα.

Λέμε να ξεκινήσουμε συζητώντας και αντιπαρατιθέμενοι για το θεωρητικό και πρακτικό έργο του Στάλιν.
Η σύγκρουση ακόμα και η πολεμική απόψεων σε ότι αφορά ιστορικά γεγονότα του κινήματος μόνο υγεία δείχνουν και είναι κάτι δεν πρέπει να φοβίζει όσους ευαγγελίζονται την κομμουνιστική προοπτική.

Ελπίζουμε πολύ σύντομα –μένει να ξεπεράσουμε ένα τεχνικό πρόβλημα που έχει σχέση να συγχρονιστούν πολλά μικρόφωνα στον ρ/σ μας- να ανακοινώσουμε πότε θα γίνει η έναρξη αυτών των εκπομπών στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν και οι ακροατές μας με μαιηλ πιθανόν και με τηλεφωνικές παρεμβάσεις.



Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2013 στις 12:46 μ.μ.

Αφού "δεν είναι τυχαίο", μάθετε τουλάχιστον να γράφετε σωστά το όνομά του, τουλάχιστον αυτού (για όλους τους υπόλοιπους, τους ...πιο σύγχρονους, δεν έχουμε απαίτηση...).
Άλλος είναι ο Β.Ι. και άλλος ο Ι.Β.
Ο Αλεξάτος θα την παρουσιάζει την εκπομπή για το Στάλιν;
Β.Ι.

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2013 στις 1:16 μ.μ.

τι έγινε giorgis, καρφώθηκες πολύ ότι έχεις γίνει τελείως σύριζα και το ρίξαμε στο στάλιν για ξεκάρφωμα;

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2013 στις 1:45 μ.μ.

Περιμένουμε. Συνεχίστε. Σκεφθείτε και μια άλλη ιδέα για εκπομπή: «Ταξιδεύοντας στην Αριστερά», με παρουσίαση –επιμέλεια Αλεξάτου.

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2013 στις 2:00 μ.μ.

Μπράβο παιδιά, πολύ καλό θέμα για συζήτηση και προβληματισμό. Επίσης, είναι καλό και για να φρεσκάρουμε και να διευρύνουμε τις ιστορικές μας γνώσεις.
Ελπίζω μόνο να διατηρηθεί το επίπεδο και να μην γίνει αρένα εδώ χάμω.

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2013 στις 6:25 μ.μ.

Εδω καράβια πνήγονται βαρκούλες αρμενίζουν.
Δεν υπάρχουν θέματα ανταλαγγής απόψεων για την κατάντια της χώρας μας και πως μπορούμε να οργανώσουμε το κίνημα ο Στάλιν μας μάρανε. Τον Σταλινισμό τον χρησιμοποιούν σήμερα όλοι δεξιοί, σοσιαλδημοκράτες και γιαλαντζοί αριστεροί προσπαθωντας να μηδενίσουν οτιδήποτε θετικό επιτεύχθηκε στην προσπάθεια ανηκοδόμησης του πρωτου σοσιαλιστικού κράτους. Και βέβαια δεν θα άφηναν τα κοράκια το θείο δώρο του Λαζάρ Καγκάνοβιτς και του Χρουτσόφ για την αποσταλινοποίηση της χώρας. Βέβαια τα αποτελέσματα της διακυβέρνησης Χρουτσόφ τα πλήρωσε και με το
παραπάνω η Σοβιετική Ενωση . Όσο για τον Ι.Σ ήταν απο τους μεγαλύτερους ηγέτες που έθεσε της βάσεις για την μετατροπή της Σοβιετικής ένωσης σε υπερδύναμη σε όλους τους τομείς. Και βέβαια ήταν ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων της ΣΕ που τίναξαν στον αέρα τα σχέδια του Ναζισμού.
Όλοι εμείς που ανταλάσουμε απόψεις απ΄' αυτό το site είναι καλύτερα να ασχοληθούμε με το γεγονός ότι το νομικό συμβούλιο του κράτους υπέγραψε γνωμοδότηση για την μετατροπή της Ελλάδας σε αποικία τη λεγόμενη "ρήτρα αποικίας" με το νόμο 4111/2013.
Και μας μιλάνε για διαπραγματεύσεις εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ. Ο Στάλιν είναι το πρόβλημα της Ελλάδας τρομάρα σας διαχειριστές του Βαθύ κόκκινου ;

Ανώνυμος
29 Οκτωβρίου 2013 στις 7:10 μ.μ.

Τι βίντεο είναι αυτά που βάζεις γιώργη;;; -Α- νατρίχιασα λέμε...

Βρυκολακολαγνεία
29 Οκτωβρίου 2013 στις 9:39 μ.μ.

6:25μμ
Το ναζισμό τον τσάκισαν και κάποια εκατομμύρια ρώσοι στρατιώτες,για να μην ξεχνάμε και τους πεσόντες.Όσο για τον "μουστάκια" πολλά θετικά,αλλά και πολλά τραγελαφικά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger