Home » , » Πιθανόν να διωχθεί για "εσχάτη προδοσία" η ηγεσία της Χ.Α (Βίντεο) - Μιλούν η σύντροφος και οι γονείς του Παύλου (Βίντεο) - Ληστές και βασανιστές χρυσαυγίτες κυκλοφορούν ελεύθεροι (Βίντεο)

Πιθανόν να διωχθεί για "εσχάτη προδοσία" η ηγεσία της Χ.Α (Βίντεο) - Μιλούν η σύντροφος και οι γονείς του Παύλου (Βίντεο) - Ληστές και βασανιστές χρυσαυγίτες κυκλοφορούν ελεύθεροι (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 | 9:31 μ.μ.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την εγκληματική συμμορία της χρυσής αυγής εξ’ αιτίας των καταθέσεων των προστατευομένων μαρτύρων. Δεν αποκλείεται χρυσαυγίτες βουλευτές που μέχρι σήμερα κατηγορούνται για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης να υποστούν και διώξεις για εσχάτη προδοσία κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στα μεταπολιτευτικά χρονικά.

Το έγγραφο των ανακριτών αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο σκοπός της Χρυσής Αυγής, εξ’ αρχής και παραμένει, όπως προκύπτει απ’ της καταθέσεις είναι η κατάλυση του δημοκρατικού πολιτεύματος κατά παράβαση του άρθρου 134 του Π.Κ … Για όλες τις διαπιστούμενες κατά την ανάκριση πράξεις για τις οποίες δεν έχει ασκηθεί ακόμα ποινική δίωξη θα αποσταλεί έγγραφο στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών για τα περαιτέρω».

Με δυο λόγια οι ανακριτές μας λένε ότι σύντομα θα έχουμε συμπληρωματικές κατηγορίες για την ηγεσία της Χ.Α που πιθανόν να φτάσουν μέχρι το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας.

 Tο παρακάτω βίντεο είναι το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χ.Α από την τηλεόραση του Mega.


Μιλούν η σύντροφος και οι γονείς του Παύλου.


Τέσσερις κατηγορούμενοι που σχετίζονται με την Χρυσή Αυγή, ήταν να δικαστούν σήμερα. Βαρύνονται με κακουργήματα που έχουν σχέση με τον βασανισμό και την ληστεία ενός μετανάστη από την Αίγυπτο. Η υπόθεση που είχε συγκλονίσει τότε την κοινή γνώμη είχε συμβεί πέρσι τον Νοέμβρη στην Σαλαμίνα με τον μετανάστη να έχει βρεθεί αλυσοδεμένος και με κουκούλα στο κεφάλι σε ένα δρόμο του νησιού. Το παρακάτω βίντεο είναι συγκλονιστικό και πραγματικά αδυνατείς να εξηγήσεις πώς γίνεται οι κατηγορούμενοι να βαρύνονται με τέτοια κακουργήματα, να είναι ελεύθεροι και ενώ ήταν σήμερα να δικαστούν να αναβληθεί η δίκη για τον ερχόμενο Μάρτη.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger