Home » , » Νταβατζής, εκβιαστής και ψυχανώμαλος ο ναζιστής βουλευτής Γ. Λαγός. Ο Κασιδιάρης εκπαιδευτής των ταγμάτων θανάτου (Βίντεο)

Νταβατζής, εκβιαστής και ψυχανώμαλος ο ναζιστής βουλευτής Γ. Λαγός. Ο Κασιδιάρης εκπαιδευτής των ταγμάτων θανάτου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 | 3:00 μ.μ.

Μια εγκληματική συμμορία όπως η Χρυσή Αυγή είναι επόμενο να στελεχώνεται από άτομα ανάλογα υποστάθμης. Η περίπτωση του βουλευτής της Γιάννη Λαγού είναι χαρακτηριστική. Το βίντεο που παραθέτουμε και βασίζεται σε ρεπορτάζ που δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα τα «ΝΕΑ» είναι περιγραφικό.

Σύμφωνα, λοιπόν με απόρρητο φάκελο της ΕΥΠ το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, πουλούσε προστασία σε νυχτερινά κέντρα, διακινούσε γυναίκες με σκοπό την πορνεία, εκβίαζε.
Εχει και την ψυχανωμαλία του αφού «Ο Λαγός εμφανίζει διαστροφικές τάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν σεξουαλικές φαντασιώσεις και ερωτικές πράξεις με ανήλικα κορίτσια».

 Στο ίδιο βίντεο εκτός των άλλων παρακολουθούμε τον διάλογο που είχε η αδελφή του δολοφόνου του Παύλου Φύσσα με μια φίλη της από τον οποίον προκύπτει ξεκάθαρα ότι εκπαιδευτής των ταγμάτων εφόδου ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης,


Σήμερα πρόκειται να απολογηθούν οι πρώτοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής: Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Μίχος, ενώ για αύριο έχει προγραμματιστεί η απολογία Μιχαλολιάκου και την Πέμπτη του υπαρχηγού του Χρήστου Παππά.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
1 Οκτωβρίου 2013 στις 4:24 μ.μ.

Δεν κατανοω την εκπληξη ολων,τι μπορουσε να ειναι ενα ατομο με σταση,συμπριφορα,τροπους,κινηση μεσα κ εξω απο την βουλη,σωματικη διαπλαση που την χρησιμοποιει ως απειλη και εκφοβισμο.Ο Πειραιας ειναι κοντα.Κανενας δεν πηρε πρεφα οτι ο Λαγος βγηκε στη βουλη.Αλλους 10 τετοιους και το μπ....λο θα ηταν κυριολεξια.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger