Home » , » Οταν ο σ. Π. Βήχος κατάγγειλε μπάτσους - σωματέμπορους και αυτοί έστηναν σκευωρίες σε βάρος του.

Οταν ο σ. Π. Βήχος κατάγγειλε μπάτσους - σωματέμπορους και αυτοί έστηναν σκευωρίες σε βάρος του.

Από giorgis , Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021 | 8:30 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Συνήθως προσπαθώ να αποφεύγω την αυτοαναφορικότητα. Διαβάζοντας όμως την τελευταία ανάρτησή μας, συνέλαβα το μυαλό μου να κάνει ασυναίσθητες διαδρομές. Και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας.

Είχα την τύχη να μου χαρίζει την φιλία του ένας σεμνός, αγνός, αταλάντευτος κομμουνιστής. Ο μουσικοσυνθέτης Παναγιώτης Βήχος. Ενας αγωνιστής που για δεκαετίες δεν έλειψε από κανένα μετερίζι του εργατικού και επαναστατικού κινήματος. 

Ο σύντροφος Παναγιώτης το καλοκαίρι του 1998 βρίσκεται στην Σαντορίνη για να εργαστεί. Εκεί διαπιστώνει την ύπαρξη ενός μεγάλου κυκλώματος εκμετάλλευσης και σωματεμπορίας αλλοδαπών κοριτσιών με επικεφαλής τον διοικητή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σαντορίνης. Δεν διστάζει ούτε στιγμή και καταγγέλλει το γεγονός μέσα από την εφημερίδα του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος στο οποίο ο Π.Β υπήρξε μέλος: "Νέα Προοπτική".

Το αποτέλεσμα; Ο αξιωματούχος μπάτσος που έχει καταγγελθεί για την συμμετοχή του στο κύκλωμα  trafficking  όχι μόνο δεν συλλαμβάνεται αλλά  με εσωτερική EΔE απαλλάσσεται, και στην συνέχεια προάγεται σε Αστυνομικό Διευθυντή της Σύρου!  

Το ίδιο διάστημα μεθοδεύεται μια τεράστια προσπάθεια να υπονομευθεί η μαρτυρία του σ. Παναγιώτη Βηχου. Οργανώνεται μια προβοκάτσια εναντίον του από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος η οποία αποσκοπεί στο να παρουσιαστεί ο σύντροφος Βήχος σαν .... παιδόφιλος!!! 

Το κατασκευασμένο σενάριο των μπάτσων, της δήθεν «παιδικής πορνογραφίας», από τον σ.  κατέρρευσε αφού όμως πρώτα οι ένοχοι της Σαντορίνης έπεσαν στα μαλακά. Η ιστορία αυτή ταλαιπώρησε για πολλά χρόνια τον σύντροφο και όπως ο ίδιος έλεγε «οι ασφαλίτες μου έβγαλαν τον καρκίνο». Διαβάστε αναλυτικά 

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger