Home » , » ΕΡΤ: Πυκνώνουν τα σύννεφα -Θα αποδειχθεί «προφητική» για δεύτερη φορά η Real News;

ΕΡΤ: Πυκνώνουν τα σύννεφα -Θα αποδειχθεί «προφητική» για δεύτερη φορά η Real News;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013 | 1:54 μ.μ.

Γράφει ο aristerix

Μετά τη λογοτεχνία και την ‘κβαντισμένη’ ποίηση του Καβάφη, η Φυσική έρχεται με τη σειρά της στο προσκήνιο. Η Real News δημοσιεύει σήμερα μια ‘είδηση’ που αναπαράγεται στο διαδίκτυο:

«Η κυβέρνηση σχεδιάζει να θέσει έως και θέμα κινδύνου της δημόσιας υγείας, προκειμένου να καταστήσει αναγκαία την αποχώρηση των πρώην εργαζομένων της ΕΡΤ από το κτίριο της Αγίας Παρασκευής…

Ζητήθηκε από την ΕΕΤΤ να διεξ(αγ)άγει μετρήσεις ακτινοβολίας της κεραίας που τοποθέτησαν οι πρώην εργαζόμενοι στην ΕΡΤ…

Όπως γράφει η εφημερίδα, το στοιχείο που τίθεται υπό διερεύνηση είναι η κεραία που τοποθετήθηκε πριν από μερικές ημέρες στην ταράτσα του Ραδιομεγάρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στελέχη της κυβέρνησης ζήτησαν από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων να πραγματοποιήσει στη γύρω περιοχή μετρήσεις ακτινοβολίας, ώστε να διαπιστωθεί αν υφίσταται κίνδυνος για τη δημόσια υγεία. Με βάση κάποια πρώτα στοιχεία που επικαλούνται στελέχη της κυβέρνησης, κατόπιν συζήτησης με τεχνικούς, η εκπομπή ακτινοβολίας αγγίζει τα 4.800 megahertz…»

Αυτό καθεαυτό το δημοσίευμα είναι για γέλια: Οι μαθητές του Γυμνασίου γνωρίζουν ότι τα Hz και τα MHz είναι μονάδες συχνότητας και ΕΔΩ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Οκτωβρίου 2013 στις 5:38 μ.μ.

"Προφητική" γιατί προφανώς πρόκειται για διαπλεκόμενη πληροφόρηση των καθεστωτικών ΜΜΕ πέρα από κάποιες εξαιρέσεις, και γι αυτές το συζητάμε.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger