Home » , » 2 Βίντεο σχετικά με τις εξελίξεις στην ναζιστική συμμορία της Χ.Α

2 Βίντεο σχετικά με τις εξελίξεις στην ναζιστική συμμορία της Χ.Α

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013 | 10:03 μ.μ.

Απ’ τα κύρια θέματα των τηλεοπτικών δελτίων ειδήσεων είναι και το οπτικοακουστικό υλικό που βρέθηκε στους υπολογιστές χρυσαυγιτών βουλευτών. (Παραθέτουμε τα σχετικά βίντεο απ’ τις τηλεοράσεις Mega και Σκάι).

Αυτό που μας δείχνουν είναι κάτι το πολύ γνωστό. Το κόμμα του Μιχαλολιάκου δεν είναι παρά μια παραστρατιωτική ναζιστική οργάνωση. Το γεγονός ότι το σύστημα που την δημιούργησε, τώρα πάει να φρενάρει την δραστηριότητα της έχει να κάνει γιατί αυτή κάποια στιγμή, νιώθοντας δυνατή, μετά την κοινοβουλευτική της παρουσία, η Χ.Α. άρχισε να δρα ασύδοτα.
Και η όλη ιστορία της «Χρυσαυγιάδας» θα κρατήσει πολύ αν δεχθούμε ότι αληθεύει αυτό που επικαλέστηκε ο Πρετεντέρης ότι οι «έρευνες θα συνεχιστούν» και «απ’ ότι γνωρίζω θα έχουμε εκπλήξεις στο αμέσως χρονικό διάστημα».

Από τους πρωταγωνιστές στα βίντεο και στις φωτογραφίες που παρουσιάζονται είναι ο Ηλίας Κασιδιάρης σαν λάτρης των όπλων. (Εδώ θέλουμε να σημειώσουμε κάτι, που μας υπογράμμισε σύντροφος. Ασχετα πώς θέλουν να τον παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, ο Η. Κασιδιάρης είναι εντελώς άσχετος με τα όπλο. Μόνο ένας ανίδεος θα κρατούσε όπλο απ’ τον γεμιστήρα. Αυτή η ασχετοσύνη μπορεί να αποβεί μοιραία και για τον ίδιο).

Εντύπωση, επίσης, προκαλεί και δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας» που αναφέρει: «Ενα περίεργο πράγμα. Οταν πρόκειται για τη Χρυσή Αυγή, το ΕΣΡ επιδεικνύει παροιμιώδη αντανακλαστικά. Για του λόγου το αληθές, επέβαλε χθες σύσταση στους περισσότερους τηλεοπτικούς σταθμούς με την αιτιολογία της παραβίασης του τεκμηρίου της αθωότητας».

Πλεονασμός να αναφέρουμε ότι τα τηλεοπτικά κανάλια κατασπάραξαν όσους αναρχικούς θεώρησαν ότι με ενέργειες τους αντέδρασαν στην καπιταλιστική βαρβαρότητα. Γ’ αυτός δεν υπήρξε ποτέ τεκμήριο αθωότητας.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger