Home » , » Ο αντιφασισμός είναι καθήκον. Να μην επιτρέψουμε τη λειτουργία γραφείων της Χ.Α στην Πέβεζα

Ο αντιφασισμός είναι καθήκον. Να μην επιτρέψουμε τη λειτουργία γραφείων της Χ.Α στην Πέβεζα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013 | 3:52 μ.μ.

Πηγή: Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Πρέβεζας

Το Σάββατο 28/12, έχει ανακοινωθεί επίσημα από τη νεοναζιστική – εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή, ως η ημερομηνία εγκαινίασης των γραφείων της στην Πρέβεζα. Η προσπάθειά τους αυτή στην πόλη μας δεν είναι η πρώτη. Έχουν προηγηθεί τουλάχιστον άλλες δυο, οι οποίες έπεσαν στο κενό κάτω από το βάρος των αντιδράσεων των κατοίκων.

Η Χρυσή Αυγή, η νεοναζιστική οργάνωση των δολοφόνων του αντιφασίστα ράπερ τραγουδιστή Παύλου Φύσσα και του μετανάστη Σαχζάτ Λουκμάν, έχει βαρύ εγκληματικό παρελθόν.
Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τους μαχαιροβγάλτες ναζί της Χρυσής Αυγής, το κράτος σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κοινωνική οργή, αποφάσισε παράλληλα να συμμαζέψει και να συγκρατήσει τεχνητά το "τέρας" που αυτό το ίδιο δημιούργησε.

Οι φυλακίσεις και οι ψευτοδιώξεις των ναζιστών δεν είναι παρά ένα παιχνίδι της εξουσίας. Με τη σύλληψη του αρχηγού της οργάνωσης και άλλων μελών, ο Κασιδιάρης και άλλοι νεοναζί της Χ.Α. προσπαθούν να δώσουν το προφίλ ενός πιο «δημοκρατικού και λάιτ» ακροδεξιού κόμματος, προς τέρψιν όλων όσων ήθελαν να δουν κάποια μέρα τη συγκυβέρνηση της Ν.Δ. με τη ναζιστική οργάνωση.
Έτσι συνεχίζονται οι αιμοδοσίες και τα συσσίτια «μόνο για Έλληνες», προσπαθώντας να αποκτήσουν περισσότερα κοινωνικά ερείσματα. Συνεχίζουν να εκμεταλλεύονται τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης που έχουν επιβάλλει στην κοινωνία μας, αστικό κράτος, κυβέρνηση και ΔΝΤ, με τη μάσκα των αντισυστημικών, θέλοντας να αποκρύψουν τον πραγματικό τους ρόλο, τον παρακρατικό και εγκληματικό χαρακτήρα της Χ.Α.

Την ίδια στιγμή δημοσιεύονται όλο και περισσότερα στοιχεία για τις εγκληματικές δραστηριότητες της οργάνωσης, όπου αποδεικνύουν τη «δράση» της, η οποία κλιμακώθηκε αμέσως μετά την είσοδό της στη βουλή.
Επιθέσεις βάση σε ανυπεράσπιστους μετανάστες, αλλά και αγωνιστές αντιφασίστες και μέλη αριστερών και αναρχικών, κομμάτων, οργανώσεων και συλλογικοτήτων. Συμφωνίες με εφοπλιστές και μεγαλοεπιχειρηματίες για απεργοσπαστικές παρεμβάσεις σε εργατικά σωματεία και τραμπουκισμός εργαζομένων που αγωνίζονται και διεκδικούν. Ανοιχτή συνεργασία της αστυνομίας με τους νεοναζί, ενώ πολλά περιστατικά βίας και βασανιστηρίων από αστυνομικούς, μέλη ή υποστηρικτές της Χ.Α. σε μετανάστες και αγωνιστές έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Εμπόριο όπλων και προστασία. Προετοιμασία και φανατισμός των μελών της για την ανατροπή του πολιτεύματος, απειλώντας μάλιστα με «εμφύλιο» πόλεμο και εκκαθάριση όσων διαφωνούν με τις θέσεις που η ηγεσία τους προστάζει. Για το σκοπό αυτό μάλιστα συγκεντρώνει οπλισμό και εκπαιδεύει στρατιωτικά τα μέλη της.

Μη ξεχνάμε ότι και στη παραλία του Μονολιθίου είχαμε το καλοκαίρι πραγματοποίηση άσκησης απόβασης, ανάμεσα στους λουόμενους, μάλλον για την εκκαθάρισή της από τα... ψάρια! Επίσης ανησυχητικό είναι και το γεγονός της προπαγάνδισης από τους νεοναζί των εφιαλτικών και ρατσιστικών τους ιδεών στα σχολεία με σκοπό τη στρατολόγηση μαθητών!
Στις μεγάλες πόλεις της χώρας διοργανώνουν μαθήματα μίσους και φανατισμού για τα παιδιά των μελών. Στην πόλη μας έχουν αναφερθεί περιστατικά ρατσιστικής βίας αλλά και τραμπουκισμοί μαθητών σε μαθητές για λογαριασμό της οργάνωσης από διαφωνούντες μαθητές αλλά και σε μετανάστες...

Θεωρούμε χρέος όλων μας να σταθούμε απέναντί τους. Ο αντιφασισμός είναι καθήκον. Να μην επιτρέψουμε τη λειτουργία των γραφείων που θα αποτελέσουν κέντρο στρατολόγησης και ορμητήριο των εγκληματιών. Να μην επιτρέψουμε τη δράση τους στα σχολεία και την προπαγάνδιση των ιδεών του μίσους, της μισαλλοδοξίας, της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Να παλέψουμε για την ανατροπή της σημερινής ολέθριας κυβερνητικής πολιτικής, που οδηγεί μια ολόκληρη κοινωνία οικονομικά στο γκρεμό και κοινωνικά στον κανιβαλισμό, μέσα από όρους μαζικού λαϊκού κινήματος. Όπλο τους η τρομοκρατία, όπλο μας η αλληλεγγύη!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger