Home » , » Φωτογραφίες με πάνοπλους χρυσαυγίτες σε στρατιωτική εκπαίδευση (Βίντεο)

Φωτογραφίες με πάνοπλους χρυσαυγίτες σε στρατιωτική εκπαίδευση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 | 3:03 μ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Βήμα» φωτογραφικό υλικό που βρέθηκε σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές στελεχών του ναζιστικού μορφώματος παρουσιάζει πάνοπλους «πυρηνάρχες»  και άλλα στελέχη της «Χρυσής Αυγής», ορισμένα από τα οποία εμπλέκονται και στην δολοφονία του Παύλου Φύσσα, επιβεβαιώνοντας έτσι την παραστρατιωτική δομή της οργάνωσης.

Κάποιες τέτοιες φωτογραφίες βρέθηκαν στον υπολογιστή του προφυλακισμένου πυρηνάρχη της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη, ενώ στον υπολογιστή του Ηλία Κασιδιάρη υπήρξε φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζει τον αδελφό του –να θυμίσουμε ότι είναι  ανθυπολοχαγός των ενόπλων δυνάμεων- να εκπαιδεύει στρατιωτικά ένοπλους χρυσαυγίτες. Μέχρι στιγμής τέτοιου είδους φωτογραφίες υπήρχαν μόνο με βουλευτές της οργάνωσης, μεταξύ αυτών και ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Τα καινούργια στοιχεία δημιουργούν νέα δεδομένα στην έρευνα για την δολοφονία, τον περασμένο Σεπτέμβρη, του αντιφασίστα μουσικού, στο Κερατσίνι.

Γνωστός για τις πηγές του στους κατασταλτικούς μηχανισμούς ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, που υπογράφει το δημοσίευμα του «Βήματος» αναφέρει επίσης ότι παράλληλα, με αυτά τα νέα στοιχεία που προέκυψαν, υπάρχει και άλλο οπτικό υλικό με ύποπτες δραστηριότητες βουλευτών και μελών της «Χρυσής Αυγής» που αφορούν κυρίως την δράση του «πυρήνα» της Νίκαιας.

Χτες επίσης, σε τηλεοπτικό ρεπορτάζ ακούσαμε ότι μέσα στις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να εκδοθούν νέα εντάλματα σύλληψης για βουλευτές της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων θα είναι και του Η. Κασιδιάρη,

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger