Home » , » Σύριζα: Απ' το «όλοι οι καλοί χωράνε», περάσαμε στο «όλοι οι καιροσκόποι, πολιτικοί τυχοδιώκτες χωράνε».

Σύριζα: Απ' το «όλοι οι καλοί χωράνε», περάσαμε στο «όλοι οι καιροσκόποι, πολιτικοί τυχοδιώκτες χωράνε».

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 | 12:54 π.μ.

Δεν θα λέγαμε ότι στο εσωτερικό του Σύριζα επικρατεί η πιο ιδανική κατάσταση. Το Σάββατο, ο Στέλιος Ελληνιάδης στον «Δρόμο της Αριστεράς» εξαπολύει μια δριμύτατη επίθεση
στην ηγεσία του Σύριζα για τους χειρισμούς της που είχαν την γνωστή κατάληξη με την υποψηφιότητα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν.
Παράλληλα άλλος αρθρογράφος της ίδιας εφημερίδας αναφέρετε στην πολιτική διαδρομή του Δημήτρη Χριστόπουλου που σήμερα στελεχώνει το ευρωψηφοδέλτιο τοτ Σύριζα (Ο τύπος αυτός υπήρξε σύμβουλος του Γ. Παπανδρέου, αγωνίστηκε για την επικράτηση στην Αθήνα του Γ. Καμίνη, ήταν ένθερμος υποστηρικτής του σχεδίου Ανάν για την Κύπρο, μπλεγμένος με «προβληματική» ΜΚΟ…).
Τις γενικότερες απόψεις του συγκεκριμένου ατόμου καυτηριάζει με δηλώσεις του και ο συνυποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του Σύριζα, Μανώλης Γλέζος. στο Κυριακάτικο «Βήμα».

Αυτά σε συνάρτηση με την επιστολή τριών μελών του Σύριζα, που δημοσιεύεται στο χθεσινό «Πριν» τα οποία δηλώνουν την αποχώρηση τους από το κόμμα της Κουμουνδούρου γιατί είναι βέβαια για τη μετάλλαξη του Σύριζα από ριζοσπαστικό σε αστικό κόμμα το οποίο στοχεύει στη διαχείριση της κρίσης του καπιταλισμού και τον εξευμενισμό του, καταλαβαίνουμε ότι δεν θα έχει ανέφελη πορεία μέχρι της ευρωεκλογές ο Σύριζα.

Κι αυτό ήταν αναμενόμενο. Απ’ το «όλοι οι καλοί χωράνε», που έλεγε φίλος Συριζαίος - εκτός φυσικά τους «πολύ αριστερούς»- περάσαμε στο «όλοι οι καιροσκόποι, πολιτικοί τυχοδιώκτες χωράνε».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
28 Απριλίου 2014 στις 8:46 π.μ.

Μπράβο Βαθύ Κόκκινο, τώρα καταλαβαίνω γιατί σε διαβάζουν διάφορα πουλέν παν, μαν, κολ κλπ. Απλά να ξέρεις αγαπητό Βαθύ ότι αν ποτέ μπει θέμα εθνικών θεμάτων στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ βλέπω να πέφτει πολύ ξύλο.

Κάνω λάθος; Θολώνει η μαγική σφαίρα μου και δεν την ερμηνεύω σωστά;

Ανώνυμος
28 Απριλίου 2014 στις 9:04 μ.μ.

8.46 ΑΜΑΝ. αστικο κομμα που στοχευει στην διαχειρηση του καπιταλισμου και τα λενε αυτα μελη του συριζα. Και ακομα ειμαστε στην αρχη δεν εχεις δει τιποτα τα χειροτερα για εσας ειναι μπροστα εχει να πεσει γελιο αφθονο ΠΑΝ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger