Home » , , » Προς "πολιτικό τάφο" οδεύουν ΔΗΜΑΡ-Κουβέλης (Βίντεο)

Προς "πολιτικό τάφο" οδεύουν ΔΗΜΑΡ-Κουβέλης (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 | 4:01 μ.μ.

Ασχετα ποιο θα είναι το πολιτικό μέλλον του Κουβέλη, -το αστικό πολιτικό σύστημα μπορεί να τον «ξεθάψει» κάποια στιγμή, αφού πρόσωπα σαν κι αυτόν είναι πάντα χρήσιμα- σήμερα φαίνεται να οδεύει προς τον πολιτικό του τάφο με πρώτο βήμα την παραίτηση του από την προεδρία της ΔΗΜΑΡ.

Ο Φ. Κουβέλης δεν είναι χθεσινός στο πολιτικό κουρμπέτι. Παιδί του Λεωνίδα Κύρκου, μπορεί να μην έφτασε στο σημείο να γλύψει γλοιώδικα το ΠΑΣΟΚ όπως ο μέντορας του, έχει δώσει όμως καθεστωτικές εξετάσεις, τις οποίες πέρασε με πολύ καλό βαθμό, όταν υπηρέτησε ως υπουργός την αλήστου μνήμης συγκυβέρνηση του «βρώμικου '89».

Όταν δε ο ίδιος και το κόμμα του βρέθηκαν για ένα φεγγάρι στην κυβέρνηση το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν να γευτούν το «μέλι» της εξουσίας.

Και επειδή δεν έχουμε όλοι μνήμη ραδικιού μόνο ειρωνικά χαμόγελα μας προκαλούν δηλώσεις του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ του τύπου: «Πιστεύουμε, όλοι, σε μια Αριστερά στην υπηρεσία της κοινωνικής αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας και της αδιαπραγμάτευτης πολιτικής και κομματικής εντιμότητας».

Τι μας λες τώρα κυρ Φώτη μας; Τόσο εύκολα λες να ξεχάσαμε ότι έκανες το κόμμα σου το αριστερό δεκανίκι μια άθλιας κυβέρνησης που οδήγησε τα λαϊκά στρώματα στην κοινωνική καταστροφή;
Και εσύ ο ίδιος πρέπει να διαθέτεις πολλούς τόνους αναλγησίας, να είσαι σάπιος μέχρι το μεδούλι, και ουσιαστικά να έχεις χάσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας για να καταντήσεις ένας άθλιος τσανακογλύφτης της εξουσίας. Μιας εξουσίας που ευθύνεται για χιλιάδες αυτοκτονίες, που μας έφερε σε έναν εργασιακό μεσαίωνα, φτιάχνοντας παράλληλα ατέλειωτες στρατιές ανέργων, διαλύοντας κάθε κοινωνικό κράτος που είχε απομείνει.

 Αυτό μας έλειπε τώρα να απαιτήσεις απ’ τον ελληνικό λαό να σου ζητήσει συγγνώμη που δεν ψήφισε το κόμμα σου, οδηγώντας εσένα σε αδιέξοδο και τα πολιτικά ρετάλια που στελεχώνουν το κομματικό μόρφωμα σου να αγωνίζονται απεγνωσμένα να σώσουν το πολιτικό τομάρι τους.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2014 στις 4:18 μ.μ.

Αχ Φώτη μου! Στα λεγα καμάρι μου! Μην πας εκεί, θα το φας το κεφάλι σου! Αχ και Βαχ! το χάσαμε το παλικάρι! Νεότατος πήγε μαζί με τη Ρημάδ. Αθάνατος! Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε και να γελάμε. Τουλάχιστο, θα δούμε υπουργό τον Ψαριανό, να παρηγορηθούμε; Να γλυκάνει ο πόνος του και να ζεσταθεί ο ποπός του; Απαρηγόρητος ήτανε που θα χάσει την κουτάλα. Μη στενοχωριέστε βρε. Μπορεί το μαξιλάρι να σχίστηκε και να βγήκαν τα πούπουλα από τις πάπιες, αλλά στο στρώμα της εξουσίας χωράτε όλοι. mitsos175.

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2014 στις 8:02 μ.μ.

Ο οπορτουνιστικος δρομος που πηρες καποτε Κουβελη επρεπε να το ξερεις οτι δεν εβγαζε
πουθενα αλλου παρα στην πολιτικη χρεωκοπια τοσο τη δικη σου οσο και της οργανωσης σου
Προσοντα διεθετες αλλα δυστυχως τα διεθεσες στην ταξη του εχθρου κι αυτο ηταν που σημανε
και το τελος σου.Στη συνειδηση του λαου και ιδιαιτερα της εργατικης ταξης εισε καταχωρημενος
σαν ενας αθλιος προδοτης των συμφεροντων τουs
melito

Ανώνυμος
28 Μαΐου 2014 στις 8:16 μ.μ.

Μη λετε μεγαλα λογια. Να βλεπετε τη επαθε η ΔΗΜΑΡ για να ξερετε τη παθαινουνε ολοι οσοι μπαινουνε σε κυβερνησεις με τα μεσα παραγωγης στους καπιταλιστες. Και επειδη εχετε επιλεκτικη μνημη να σας θυμισω οτι και ο δραγασακης ητανε υπουργος οικονομιας το 1989 με τον ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. αυτα ιναι τα τραγικα αποτελεσματα της ταχα μου δηθεν ενοτητας της αριστερας ΠΑΝ

29 Μαΐου 2014 στις 10:54 π.μ.

ΟΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΤΣΙΡΙΜΩΚΟΥ
Με καθυστέρηση εγκύου αποφάσισε ο Φανούρης, πως ενδέχεται να έχει και ο ίδιος ευθύνες για το εκλογικό ξεκατίνιασμα του τσίρκου του, που μετέτρεψε τη ΔΗΜΑΡ σε απόλυτο ΡΗΜΑΔιό...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6023.html

Τζούφιο ωστόσο αποδείχτηκε το πετεινάρι και φυσικά κλούβιο το αυγό της εγκύου, αφού πρόκειται για μια κίνηση όχι ανάληψης της όποιας ευθύνης, αλλά για μία ακόμη ύπουλη προσπάθεια κατασκευής συνενόχων, μέσα από την προσωπική του απενοχοποίηση για τον άθλιο και πεμπτοφαλαγγίτικο ρόλο του.

Έχουμε λοιπόν μια πρόστυχη διαχείριση πολιτικής πουστιάς, από έναν ηγέτη που, αφού πρώτα εξαργύρωσε με το χειρότερο και πλέον ανέντιμο τρόπο τις προσδοκίες των αφελών ψηφοφόρων του, δε διστάζει μετά τη συντριβή να βγάλει στο σφυρί το ίδιο του το κόμμα και πρωτίστως τα κοινοβουλευτικά στελέχη του, με μοναδικό ζητούμενο την προσωπική πολιτική του σταδιοδρομία.

Η αλήθεια πάντως είναι απολύτως ξεκάθαρη και οφείλουμε να πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους...

Οι ηγέτες κρίνονται πρωτίστως από τη συναίσθηση της ευθύνης τους την ώρα της ήττας. Κι αυτό το υποτιθέμενα «αριστερό» απολειφάδι, μόνο ως ηγέτης δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται.

Με πρόσχημα την αντίληψη περί «κυβερνώσας» Αριστεράς, ξέπεσε στο να αποτελεί ένα θλιβερό δεκανίκι που...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/05/blog-post_6023.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger