Home » , , » «Παλαιές και δοκιμασμένες» μεθόδους χρησιμοποιεί η κυβέρνηση απέναντι στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες

«Παλαιές και δοκιμασμένες» μεθόδους χρησιμοποιεί η κυβέρνηση απέναντι στις αγωνιζόμενες καθαρίστριες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 | 3:42 μ.μ.

Για να δούμε τι άλλο θα επιστρατεύσει, σε ποια ακόμα αισχρή μεθόδευση θα προχωρήσει, η άθλια συγκυβέρνηση απέναντι στον δίκαιο, ηρωικό αγώνα των καθαριστριών.

Αντιγράφουμε από τον ιστότοπο τους.

Μετά τους ξυλοδαρμούς, τους τραυματισμούς και τις χυδαίες επιθέσεις που δεχθήκαμε τις προηγούμενες ημέρες, η Κυβέρνηση επιλέγει να χρησιμοποιήσει «παλαιές και δοκιμασμένες» μεθόδους για να μας τρομοκρατήσει.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ

1. Την προσαγωγή φωτορεπόρτερ και πολίτη που καλύπτουν διαρκώς την κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ακροπόλεως, για αδιευκρίνιστους (!) λόγους.

2. Την προσαγωγή πολίτη που συμπαραστεκόταν στην κινητοποίησή μας, στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας. Τον κατέβασαν από το ταξί (το οποίο ακινητοποίησε αστυνομικό όχημα και αστυνομικοί της ΔΕΛΤΑ) και τον μετέφεραν στο τμήμα, επειδή …..έμοιαζε με ύποπτο ληστείας!

3. Την συνεχή παρουσία «περίεργων» τύπων με πολιτικά, οι οποίοι παρακολουθούν «διακριτικά» εμάς, αλλά και πολίτες που μας συμπαραστέκονται, όταν απομακρύνονται από τον χώρο της κινητοποίησης.

Καλούμε τον Υπουργό Προστασίας (!) του πολίτη κ. Κικίλια και Οικονομικών κ. Χαρδούβελη, να μην κρύβονται πίσω από άλλους και να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ότι συμβεί.

Καλούμε κάθε πολίτη και κοινωνικό φορέα να καταδικάσει τέτοιες τακτικές που σήμερα αφορούν εμάς, αύριο όμως τον κάθε ένα.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

16 Ιουνίου 2014 στις 7:43 μ.μ.

Αμεση και αναγκαία η συσπείρωση του εργατικού κινήματος γύρω από τις καθαρίστριες,τους χαλυβουργούς και σε όσους εργαζόμενους πλήττονται.Άλλη μια ευκαιρία μετωπικής αντίστασης ξεπροβάλει και δεν πρεπει να πάει χαμένη.Ήδη αρκετές πήγαν.ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ.Οι εποχές τέλειωσαν κανείς δεν περιμένει καλοκαίρι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger