Home » , » Πλήγματα στους σιωνιστές κατακτητές από την Παλαιστινιακή αντίσταση

Πλήγματα στους σιωνιστές κατακτητές από την Παλαιστινιακή αντίσταση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 | 3:12 π.μ.


Επιβεβαιώνονται οι εκτιμήσεις που έκανε ο εκπρόσωπος της Χαμάς Fawzi Barhoum, λέγοντας ότι η χερσαία επίθεση του στρατού του Ισραήλ εναντίον της Γάζας είναι ένα πολύ επικίνδυνο βήμα του οποίου οι συνέπειες δεν έχουν μελετηθεί από την κυβέρνηση του Τελ Αβίβ.

Τα επίσημα στοιχεία που δίνει η Ισραηλινή κυβέρνηση είναι ότι μετά τους 13 στρατιώτες της ταξιαρχίας των ειδικών δυνάμεων Γκολάνι που σκοτώθηκαν χτες στη Λωρίδα της Γάζας κατά την εισβολή τους, ο απολογισμός των νεκρών Ισραηλινών στρατιωτικών κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έχει φτάσει  στους 18, ενώ δεν αναφέρει τραυματισμένους.

Παράλληλα χτες Κυριακή 20/7, oι Ταξιαρχίες αλ-Κασάμ, η στρατιωτική πτέρυγα του κινήματος αντίστασης της Χαμάς σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι σε επιχείρηση τους που είχε αποτέλεσμα τον «θάνατο αρκετών ισραηλινών στρατιωτών», συνέλαβαν τον «ισραηλινό στρατιώτη, Σαούλ Αρούν που φέρει τον αριθμό "6092065"» μια είδηση  που προκάλεσε πανηγυρισμούς στους δρόμους της πόλης της Γάζας.

Μπορεί οι σιωνιστές να μακελεύουν με τους τυφλούς βομβαρδισμούς τους τον λαό της Παλαιστίνης, αλλά σήμερα οι επιχειρησιακές δυνατότητες της Παλαιστινιακής αντίστασης είναι πολύ μεγαλύτερες από το παρελθόν κάτι που ελπίζουμε να συμβάλει ώστε τα σιδηρόφρακτα στρατεύματα του σιωνιστικού κράτους να υποστούν πιο εξευτελιστική ήττα απ’ αυτή που γνώρισαν τον  Νοέμβρη του 2012, παρ’  όλο την συντριπτική υπεροπλία που διαθέτουν.

Στο παρακάτω βίντεο Παλαιστίνιοι μαχητές,  δείχνουν πολυβόλο - λάφυρο που πήραν από το σιωνιστικό στρατό, σε επιχείρηση κοντά στη Μπέιτ Χανούν, στα Βόρεια της Λωρίδας της Γάζας.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιουλίου 2014 στις 3:31 π.μ.

Είναι τραγικό και συνάμα παράλογο οι Ισραηλίτες που υπέφεραν τόσα πολλά από τους ναζί και τις απόψεις τους, να συμπεριφέρεται με τέτοια θηριωδία σε άλλους ανθρώπους. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι είμαστε αδέλφια. Το να εξοντώνουν σήμερα όπως δυστυχώς γίνεται εδώ και δεκαετίες, παιδιά, αμάχους, το να διαπράττουν μια γενοκτονία, το μόνο που καταφέρνουν είναι να δημιουργούν ένα κύκλο μίσους και βίας.
Πιστεύουν σοβαρά οι στρατιωτικοί και οι φανατικοί, ότι εξοντώνοντας μικρά παιδιά θα κάμψουν την αντίσταση; Κι οι συγγενείς αυτών των παιδιών πως θα αντιδράσουν; Κάποιοι ίσως φοβηθούν, αρκετοί όμως θα πολεμήσουν. Και θα πολεμήσουν με τόσο πάθος και μίσος εναντίον αυτών που σκότωσαν τα παιδιά τους, που θα είναι χίλιες φορές πιο επικίνδυνοι από πριν. Τέτοιες "τακτικές" έχουν τα εξής αποτελέσματα:
1. Φρίκη γι αυτούς που διαπράττουν αυτά τα εγκλήματα. Κάθε άνθρωπος που δεν είναι με παρωπίδες νιώθει αποτροπιασμό στο φόνο ιδιαίτερα αμάχων.
2. Αντίποινα. Η τακτική των σφαγών αυτά τα χρόνια είχε ως αποτέλεσμα την εμφάνιση ολοένα "σκληρότερων" αντιπάλων. Ιδίως υπάρχει ο κίνδυνος ανταπόδοσης σε άμαχο πληθυσμό. "Αφού χτύπησες πρώτος τα παιδιά και τη γυναίκα μου τώρα θα πάθεις τα ίδια".
3. Μείωση της ελπίδας για ειρήνευση. Είναι προφανές ότι πολύ λιγότερο εμπιστεύεσαι κάποιον που χτυπά συνέχεια και μάλιστα αδιακρίτως από κάποιον που έχει ένα μικρό έστω "κώδικα τιμής", που δεν είναι κτήνος.
4. Η κατάσταση συνέχεια αλλάζει. Το Ισραήλ τώρα είναι ισχυρό και με τους ισχυρούς. Αύριο; Αν μια καινούρια δύναμη φανεί, αν αλλάξουν οι συσχετισμοί πως περιμένουν να τους χαριστούν αυτοί που έπαθαν τόσα; Θυμίζω την παντοδυναμία των ναζί και πως μετά το Β' Π.Π. το Ισραήλ κυνήγησε (και καλά έκανε) πολλούς εγκληματίες πολέμου.
5. Μια γενοκτονία δεν είναι λύση. Λαοί χάθηκαν αλλά κάποιοι άλλοι ήρθαν να διεκδικήσουν τις περιοχές τους. Είναι η στρεβλή αντίληψη του ιμπεριαλισμού που γεννά τους πολέμους. Η ίδια η Ιστορία του Ισραήλ το βεβαιώνει. Αφού νικήσαν πολλούς, οδηγήθηκαν στην αιχμαλωσία από τους Βαβυλώνιους και τελικά στην καταστροφή από τους Ρωμαίους.
6. Όταν το Ισραήλ μιλά περί ασφάλειας, εδαφών κοκ, κάνει δυο πράγματα: Από τη μια "δικαιώνει" όσους μισούν τους Εβραίους: "εκδικητικότητα του Εβραίου", "σιωνιστικός κίνδυνος" κι άλλα τέτοια, που όλοι γνωρίζουμε ποιοί τα λένε. Από την άλλη υιοθετεί πλήρως τις φασιστικές απόψεις, "περί ζωτικού χώρου", "ιερών πάτριων εδαφών", καχυποψίας για τον "εχθρό"- τα γειτονικά κράτη - που επίσης ξέρουμε ποιοι άλλοι τα λένε. Μια διπλή συντριβή του δηλαδή στον τομέα της ηθικής, του δικαίου.
7. Ο πόλεμος φθοράς μπορεί τώρα να βγάζει κέρδος για εταιρίες οπλών αλλά τελικά θα οδηγήσει σε ένα νέο "εκατονταετή πόλεμο" που θα αποδυναμώσει όλους τους συμμετέχοντες. Δυστυχώς έχει χυθεί πάρα πολύ αίμα, που σημαίνει ένα μόνο πράγμα: κι άλλο πόνο... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger