Home » , » Σαν να προέρχεται από παρθενογέννηση ο Σαμαράς μας παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα

Σαν να προέρχεται από παρθενογέννηση ο Σαμαράς μας παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα

Από giorgis , Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 | 6:08 μ.μ.


Του Γ. Γ.

Πραγματικά μόνο χιουμοριστικά –όπως έκανε ο σύντροφος mitsos175- μπορείς να σχολιάσεις τα λεγόμενα του Σαμαρά σήμερα στο Μνημόσυνο της Ν.Δ. Πέρα απ’ το ότι ο τύποις πρωθυπουργός παρουσίασε σαν πραγματικότητα έναν εγκεφαλικό του κατασκεύασμα, παρουσιάζοντας μια εικονική πραγματικότητα, μας εμφανίστηκε σαν να προέρχεται από παρθενογέννηση.
Και στεκόμαστε στην επίκλησή του, που επικαλέστηκε αρκετές φορές ότι απαιτείται «εθνική ενότητα, εθνική συμφιλίωση ..».

Αντί για οποιοδήποτε σχόλιο, παραθέτουμε απόσπασμα από περασμένη ανάρτηση, που είχε τίτλο «Οι μαφιόζικες δουλειές του Σαμαρά» και αξίζει να την διαβάσετε ολόκληρη:

Όταν αναγνωρίστηκε η Εθνική Αντίσταση, ο Σαμαράς αντί να συνταχθεί με την εθνική ομοψυχία και τη «Νέα Ελλάδα» της εποχής, προτιμά τα εμφυλιοπολεμικά πάθη. Στον αντίποδα της αναγνώρισης της Εθνικής Αντίστασης, διοργανώνεται από ακροδεξιούς μνημόσυνο στο Μελιγαλά, όπου καταφθάνει αφού εκδίδει Δελτίο Τύπου, στο οποίο ανακοινώνει πως θα πάει «για να παραστεί στο Μνημόσυνο των σφαγιασθέντων από τους Εαμοκομμουνιστές».

Ο πολιτικός που σήμερα καταδικάζει «τα δύο άκρα» κατασκεύαζε συστηματικά το άκρο της δεξιάς την ώρα που η ΝΔ αναζητούσε τον μεσαίο χώρο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger