Home » , » Ντοκουμέντο: Εκπαίδευση παραστρατιωτικής ομάδας από οπλισμένους χρυσαυγίτες (Βίντεο) - Μιχαλολιάκος: Είμαστε φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες

Ντοκουμέντο: Εκπαίδευση παραστρατιωτικής ομάδας από οπλισμένους χρυσαυγίτες (Βίντεο) - Μιχαλολιάκος: Είμαστε φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 | 9:23 μ.μ.


Με καταιγιστικό ρυθμό εξακολουθούν να έρχονται στην επιφάνεια ντοκουμέντα που δείχνουν ότι η ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής δεν ήταν τίποτε άλλο παρά μια παραστρατιωτική ομάδα που σήμερα παριστάνει το «νόμιμο κοινοβουλευτικό κόμμα».

Τα όσα αποκαλύπτονται σήμερα από δημοσίευμα του «Βήματος της Κυριακής» -που φέρνει στην δημοσιότητα εσωτερικά έγγραφα της Χ.Α- για την εκπαίδευση των μελών του ναζιστικού μορφώματος του Μιχαλολιάκου- δεν είναι κάτι που μας αφήνει έκπληκτους. Ανάλογες αποκαλύψεις έχουν γίνει και στο παρελθόν.

Τα εσωτερικά έγγραφα της Τ.Ο της Νίκαιας, που παρουσιάζονται δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία, ότι η Χ.Α δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια παραστρατιωτική οργάνωση.
Το ντοκουμέντο που δημοσιεύεται –και παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- υπάρχουν οδηγίες  για τις κινήσεις που πρέπει να ακολουθήσει μια οπλισμένη ομάδα χρυσαυγιτών με την εκπαίδευση της –αναφέρονται ασκήσεις βολής, αντεπιθέσεις, εμφάνιση παραλλαγής κλπ-  να είναι ίδια με την εκπαίδευση των ειδικών δυνάμεων του στρατού.

Στα ντοκουμέντα αυτά είναι ολοκάθαρο ότι τα μέλη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονται, από ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, σαν παραστρατιωτική ομάδα.
Ζητούμενο είναι ακόμα το που βρίσκεται το οπλοστάσιο της Χ.Α αλλά εκτιμούμε ότι μέχρι την δίκη των μελών της θα έχουμε και νέες αποκαλύψεις.

 
Από την "Εφημερίδα τωμ Συντακτών"
Μιχαλολιάκος: Είμαστε φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες
Η «Εφημερίδα των Συντακτών» αποκαλύπτει την ομολογία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το χαρακτήρα του νεοναζιστικού μορφώματος. «Μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή είναι στο πλευρό μας. Αλλιώς θα τους σπάγαμε τα κεφάλια», ανέφερε.
           
Τη δημόσια ομολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου για το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής αποκαλύπτει η «Εφημερίδα των Συντακτών».
Στον «Ιό» που δημοσιεύεται σήμερα, παρουσιάζεται η ομιλία του αρχηγού της Χρυσής Αυγής σε μέλη της οργάνωσης στις 3 Σεπτεμβρίου 2011, στην οποία ο «Φίρερ» αποκαλύπτει πως η «φωλιά» του νεοναζιστικού μορφώματος «θα μείνει καθαρή».
«Όχι! Ο λύκος την καθαρίζει τη φωλιά του. Κι αυτή η φωλιά θα μείνει καθαρή. Είτε το θέλουν είτε δεν το θέλουν. Ναι! Με φασίστες, ναζιστές, εγκληματίες, μαχαιροβγάλτες, ό,τι θέλουν» αναφέρει και συμπληρώνει πως αυτό δεν θα γίνει «με προδότες και διπρόσωπους που θέλουν να ‘ναι και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ».
«Δεν γίνεται να ‘σαι και με τη Νίκη την Τζαβέλα των Εβραίων και με τη Χρυσή Αυγή. Ούτε να ‘ρχεσαι εδώ για να βλέπεις τι τρέχει και μετά να πηγαίνεις να το ψιθυρίζεις και να λένε τα διάφορα υποκείμενα λέξεις και κουβέντες κατά της Χρυσής Αυγής» συνεχίζει και δίνει το δικό του «μήνυμα» προς τον ελληνικό λαό: «Θα είναι τυχεροί. Έχουμε σκοπό και στόχο, γιατί ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού αυτή τη στιγμή είναι στο πλευρό μας. Αλλιώς θα τους σπάγαμε τα κεφάλια. Το λέω και να το μεταφέρετε το μήνυμα. Αυτό είχα να πω».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Μιχαλολιάκος υποστηρίζει ότι αν υπάρχει δίκαιο, τότε οι Εβραίοι θα γίνουν σαπούνι. «Με πήρε δημοσιογράφος του ‘Πρώτου Θέματος’, και του είπα ‘πέστε στον Ρέστη δεν με ενδιαφέρει πού μας βάζουν οι δημοσκοπήσεις’. Αλλά κάποτε αν υπάρχει δίκαιο θα γίνει σαπούνι και αυτός και τα εβραιόπουλα που έχει» αναφέρει χαρακτηριστικά.


 
Από την ιστοσελίδα "Κουτί της Πανδώρας"

Αποκαλύψεις για Χ.Α: Όπλα, στρατιωτικές κατασκηνώσεις και εκπαίδευση λοκατζήδων

Σε αντίθεση με τις αιτιάσεις των μελών της Χρυσής Αυγής ότι τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή τους ήταν για να παίζουν paintball, νέα στοιχεία από τα επίσημα εσωτερικά ντοκουμέντα της οργάνωσης, δείχνουν μια εντελώς άλλη εικόνα. Τα μέλη της ΧΑ εκπαιδεύονταν με όπλα, έκαναν σκοποβολή, μετείχαν σε κατασκηνώσεις στρατιωτικού τύπου και ακολουθούσαν εκπαίδευση αντίστοιχη με αυτή που κάνουν οι λοκατζήδες.

Τα έγγραφα αφορούν μάλιστα χρήση όπλων από τον δραστήριο «πυρήνα» της Νίκαιας που φέρεται να συσχετίζεται με τη δολοφονία του 35χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι τον Σεπτέμβριο του 2013, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βήματος.

Μάλιστα ως εκπαιδευτές εμφανίζονται μέλη του «πυρήνα» της Νίκαιας που είναι κατηγορούμενοι για άμεση εμπλοκή στη δολοφονία Φύσσα και συνόδευαν τον δράστη Γιώργο Ρουπακιά. Στα ντοκουμέντα αυτά εμφανίζονται τα μέλη της Χρυσής Αυγής να ακολουθούν εκπαίδευση παραστρατιωτικής ομάδας, με χρησιμοποίηση μάλιστα μέχρι και υλικών παραλλαγής για να μη γίνονται αντιληπτοί από τον εχθρό.

Πέραν αυτού τα μέλη της ΧΑ φέρονται να μετέχουν σε πρόγραμμα διήμερης κατασκήνωσης στη Μεσσηνία, στην περιοχή του ποταμού Νέδα. Σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Βήμα και τα οποία υπάρχουν στη δικογραφία για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής και βρέθηκαν στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές μελών της οργάνωσης υπάρχουν, πήγαιναν μαζικά μέλη της οργάνωσης - ειδικά τις πρώτες ημέρες μετά τη δολοφονία Φύσσα ο δράστης Γ. Ρουπακιάς εικονιζόταν με χρυσαυγίτες από τη Νίκαια, σε «εκδρομή» στην ίδια περιοχή.

Σε αυτό το πλάνο που φέρνει στο φως «Το Βήμα» προσδιορίζονται 28 σημεία ενεργειών και υποχρεώσεων των μελών της Χρυσής Αυγής και ανάμεσα σε αυτά σημειώνεται (ακολουθούνται η μορφή και η ορθογραφία του συντάκτη του εγγράφου): «Οργάνωση της ομάδας Ο.Π.Β (σ.σ.: δεν προσδιορίζεται τι σημαίνουν τα αρχικά) και ενημέρωση προστασίας και οργάνωση ομάδων σκοπιάς ανά ημέρα». Ακολουθούν οι κινήσεις της ένοπλης ομάδας στον ποταμό Νέδα και η εκπαίδευση της... ειδικής μονάδας της Χρυσής Αυγής που θυμίζουν «λοκατζήδες».

Οπως σημειώνεται στο πρόγραμμα: «Στη συνέχεια θα ακολουθησει επιστροφή από τον ποταμό σε αντίθετη φορά των νερών. Στα μέσα του ποταμού θα πραγματοποιηθούν βολές υπό την επίβλεψη του υπεύθυνου πολιτικής δράσης ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ (προαιρετικό να υπάρχει φούμο)».

Η στρατιωτική εκπαίδευση προβλέπει όμως και γενική νυχτερινή επιφυλακή για αντεπίθεση με όπλα εναντίον του «άγνωστου εχθρού». Οπως σημειώνεται στο πρόγραμμα της εκπαίδευσης: «Ωρα ύπνου και συνεννόηση με τους σκοπούς για βραδινό συναγερμό (πεζοπορία έρπινκ και κάλυψη από τον εχθρό με τα όπλα. Ολα οι συναγωνιστές και τα όπλα θα ντυθούν από φύλλα και θα φτιάξουν από την φύση φούμο».
Παρόμοιου τύπου αναφορά για χρήση όπλων και καμουφλάζ υπάρχουν και σε άλλα σημεία του εσωτερικού εγγράφου της Χρυσής Αυγής, και ειδικά στο 15ο σημείο, όπου σημειώνεται «ένα ακόμα μάθημα σκοποβολής και εκπαίδευσης κάλυψης βολής επίθεσης και άμυνας».
«Προπαγανδιστική γραμμή»

Την ίδια ώρα στα έγγραφα εσωτερικής αλληλογραφίας της ακροδεξιάς οργάνωσης έχουν βρεθεί και κείμενα των κεντρικών γραφείων με εγκυκλίους με την «προπαγανδιστική γραμμή» που θα πρέπει να ακολουθούν τα μέλη. Είναι ενδεικτικά τα αναφερόμενα στην εγκύκλιο 27, όπου προβλέπεται μετά βεβαιότητας «συγκυβέρνηση ΝΔ και Σύριζα».

Οπως σημειώνεται, «τις επόμενες εβδομάδες οι ενημερωτικές μας εξορμήσεις, ομιλίες, εκδηλώσεις, θα σχετίζονται με το θέμα: "ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ: Η επόμενη συγκυβέρνηση του μνημονίου. Να τονίζεται ότι: αυτό συμβαίνει λόγω της τεράστιας ανόδου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που δεν μπορούν με τίποτα να ανακόψουν. Αποτελεί επιλογή και ρητή εντολή των διεθνών τοκογλύφων που εξουσιάζουν τη χώρα μας. ΝΔ και Σύριζα είναι ανδρείκελα αυτών των δυνάμεων. Την επερχόμενη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ είχε προβλέψει προ μηνών ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger