Home » , » Χωρίς κανένα στοιχείο σε βάρος του η ελληνική αστυνομία συνέλλαβε Τούρκο πολιτικό πρόσφυγα

Χωρίς κανένα στοιχείο σε βάρος του η ελληνική αστυνομία συνέλλαβε Τούρκο πολιτικό πρόσφυγα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 | 4:09 μ.μ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης για τους Πολιτικούς Κρατουμένους στην Τουρκία και το Κουρδιστάν  προχτές, 3 Οκτώβρη στην Θεσσαλονίκη είχαμε την σύλληψη άλλου ένα πολιτικού πρόσφυγα του Μουσταφά Λαφτσί.
Κατηγορείται και αυτός για την υπόθεση της Τριανδρίας! Είναι ένας βιοπαλαιστής (χαρακτηριστική φιγούρα της πόλης  που πουλάει κουλούρια) και η περίπτωση του είναι ίδια ακτριβώς με του Τσετίν (Hasan Kosar), ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.  (Διαβάστε αυτή μας την ανάρτηση)
.
Εδώ να αναφέρουμε ότι η τουρκική εφημερίδα «Vatan» με πρωτοσέλιδο της μάλιστα, «κάρφωσε» την ελληνική κυβέρνηση για την  «άτυπη συμφωνία» που έκαναν Σαμαράς-Ερντογκάν στις αρχές Μάρτη στην Κωνσταντινούπολη , όπου και οι δυο τους έκαναν λόγο για «κοινή δράση ενάντια στην τρομοκρατία», και φυσικά ο χαρακτηρισμός «τρομοκρατία»  περιλαμβάνει κάθε μορφή αντίστασης.

Από τότε ξέσπασε ένα πογκρόμ στην χώρα μας από ντόπιες μυστικές υπηρεσίες σε συνεργασία με την ΜΙΤ ενάντια σε τούρκους αντικαθεστωτικούς αγωνιστές.

Και το ανθρωποκυνηγητό αυτό που έχει εξαπολύσει η άθλια συγκυβέρνηση με συνεργασία με μυστικές τούρκικες υπηρεσίες, στοχεύοντας ανθρώπους Τούρκους που στην πατρίδα τους διώκονται για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις και την κινηματική τους δράση, συνεχίζεται αδιάκοπα, με τελευταίο παράδειγμα την σύλληψη που αναφέραμε στην Θεσσαλονίκη.

Καταλήγοντας η ανακοίνωση της Επιτροπής Αλληλεγγύης εκφράζοντας τον αποτροπιασμό της για την στάση της ελληνικής κυβέρνησης απέναντι στους Τούρκους αντικαθεστωτικούς αγωνιστές που τους φυλακίζει χωρίς το παραμικρό στοιχείο σε βάρος τους τονίζει ότι κατάντησε αηδία όλη αυτή η ιστορία. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger