Home » , » Βιογραφικό στον αντικομμουνισμό έσπευσε να δώσει η Μαρία Σπυράκη

Βιογραφικό στον αντικομμουνισμό έσπευσε να δώσει η Μαρία Σπυράκη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 | 6:30 π.μ.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η πρώην δημοσιογράφος του Megaλου προπαγανδιστικού κυβερνητικού τηλεοπτικού καναλιού, Μαρία Σπυράκη εξαργύρωσε τις υπηρεσίες που πρόσφερε στο σύστημα με μια βουλευτική καρέκλα και μάλιστα πλουσιοπάροχα αμειβόμενη στην ευρωβουλή.

Η συγκεκριμένη «λειτουργός της κοινής γνώμης» είχε όλα τα προσόντα για κάτι τέτοιο. Όπως παραδέχτηκε η ίδια δεν μετέδιδε κάποιες ειδήσεις που γνώριζε λόγω «κομματικού καθήκοντος»
, ενώ όμως έχουμε διαπιστώσει όλοι/ες μας με την τηλεοπτική παρουσία της συκοφαντούσε κάθε εργατικό αγώνα, παραπληροφορούσε τους τηλεθεατές της, «εκλαΐκευε», την βάρβαρη ταξική κυβερνητική πολιτική, με επιδίωξη την προσωπική της ανάδειξη, πράγμα που το πέτυχε, η ίδια. Ασε που είχε και την τύχη να είναι παρούσα στις συνομιλίες που είχε ο πρωθυπουργός με τον …. Μεγαλοδύναμο.

Αυτό που δεν ξέραμε και το μάθαμε από ένα σχολιάκι της εφημερίδας «Πριν» ήταν ότι απ’ τις πρώτες ενέργειες της στην βουλή ήταν να μοιράσει στους συναδέλφους της το … αντικομουνιστικό της βιογραφικό:

Μαύρο ... Σπυράκη

Βιογραφικό στον αντικομμουνισμό και στην ακραία υποταγή στο ευρωπαϊκό ιερατείο έσπευσε να δώσει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Από το τουίτερ και όχι μόνο παρενέβη εναντίον της υποψηφιότητας της σλοβένας Αλένκα Μπράτουσεκ για τη θέση της επιτρόπου Ενέργειας. 

Το πρώην «παπαγαλάκι» του Μέγκα «κάρφωσε» την Μπράτουσεκ ότι «συνελήφθη» σε βίντεο από παλιότερη εκδήλωση, όταν μάλιστα ήταν πρωθυπουργός, να τραγουδά το «Παντιέρα Ρόσα».Όταν, μάλιστα, η Σλοβένα απάντησε ότι πρόκειται για αντιφασιστικό τραγούδι, η Σπυράκη ύψωσε τη φωνή της: «Το “Ζήτω ο κομμουνισμός” είναι ένα σύνθημα εναντίον των αξιών της Ευρώπης»! 

Επιπλέον συντάχθηκε με άλλους ευρωλάγνους, που κατηγορούσαν επιπλέον την Μπράτουσεκ επειδή σε εκδήλωσή της ακούστηκε τραγούδι που χαρακτήριζε την ΕΕ «συμμορία κλεφτών».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger