Home » » Λαζόπουλος: Oταν μπερδεύεται η υποκριτική με την υποκρισία

Λαζόπουλος: Oταν μπερδεύεται η υποκριτική με την υποκρισία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 | 3:53 μ.μ.


Πηγή: Γ.Κ - "Ριζοσπάστης"

Δεν χρειάζεται να είσαι και πολιτικός αναλυτής για να καταλάβεις ότι η εκπομπή του Λαζόπουλου έχει μεταμορφωθεί σε μια εκπομπή ΣΥΡΙΖΑ, σε μια τηλεοπτική «ΑΥΓΗ», με ό,τι αυτό σημαίνει. Δηλαδή και με την απαραίτητη επίθεση στο ΚΚΕ, με ό,τι σαβούρα έχει αρπάξει ο ΣΥΡΙΖΑ από το ΠΑΣΟΚικό οπλοστάσιο.

Αλλωστε, ο Λάκης Λαζόπουλος ξέρει κάθε φορά έξυπνα να προμοτάρει, με τις εκπομπές και τις δηλώσεις του, τις διάφορες επιλογές του συστήματος ή τμημάτων του συστήματος.

Πριν λίγα χρόνια, το 2009 - έστω και με την εσάνς της «ενότητας της Αριστεράς» - ο Λάκης Λαζόπουλος είχε ποντάρει στο άλογο «ΠΑΣΟΚ». Για να δούμε, λοιπόν, τότε που το ΠΑΣΟΚ ήταν αξιωματική αντιπολίτευση και ο Γ. Παπανδρέου περιγραφόταν ως «Μεσσίας» απέναντι στη ΝΔ, τι έλεγε ο Λαζόπουλος:

«Αν το ΠΑΣΟΚ καταφέρει να δώσει στον κόσμο την αίσθηση ότι φεύγουμε από αυτό που ζούμε θα πάει πολύ καλά. (...) Θα πρέπει να καθαριστεί το σύστημα της πολιτικής, μέσα και βαθιά. Το γεγονός ότι ο Παπανδρέου ξεκαθάρισε με πολλούς το θεωρώ πολύ μεγάλο ατού» (συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα», 4 Οκτώβρη 2009). ΠΑΣΟΚ ...λόγω ψυχολογίας, λοιπόν.
«Από το ολότελα καλή και η Παναγιώταινα. (...) Ο Παπανδρέου (...) αν στο ελάχιστο πραγματοποιήσει αυτά τα οποία λέει, άλλη τύχη θα έχει...» (συνέντευξη στο «Εθνος», 26 Σεπτέμβρη 2009). ΠΑΣΟΚ ...ως το μικρότερο κακό.

Ο Γ. Παπανδρέου «προλαβαίνει ακόμα να πηδήσει στο βαγόνι της Ιστορίας και να σώσει τον τόπο» (Απρίλης 2010, στο «Αλ Τσαντίρι»). Η συνέχεια είναι και ήταν γνωστή, ιδιαίτερα για το λαό, άσχετα αν οι Λαζόπουλοι παρίσταναν τους ανήξερους...
Αλάνθαστο, λοιπόν, το κριτήριο του Λάκη. Επεσε διάνα για το ΠΑΣΟΚ.

Πλέον, ο Λάκης των διαφόρων σουαρέ της πλουτοκρατίας, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις και ουδέποτε «πιάνει στο στόμα του», έχει ποντάρει σ' άλλο άλογο, όπως και τα αφεντικά του. Τον ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά η ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ περνά μέσα και από το χτύπημα του ΚΚΕ.
Προχτές (21/10), ο Λάκης, για άλλη μια φορά, αναπαρήγαγε το γνωστό «αυριανισμό» του ΠΑΣΟΚ που υιοθετεί πλέον ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οτι, δηλαδή, όποιος του κάνει αντιπαράθεση είναι με τη ΝΔ. Αρα σήμερα το ΚΚΕ, εφόσον ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, «στηρίζει τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ», «είναι το δεκανίκι της Δεξιάς» κ.ά.
Παράλογο; Δεν απαντάει (που λέγαν και οι Μήτσοι).

Γνωστό το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ και των «Λαζόπουλών» του. Βέβαια, δεν είναι το ΚΚΕ που λέει ότι έχουμε δεσμεύσεις απέναντι στην ΕΕ και πρέπει να τις τηρήσουμε. Δεν είναι το ΚΚΕ που αποδέχεται τη συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ. Δεν είναι το ΚΚΕ που διαγκωνίζεται με τη συγκυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ στο ποιος θα πετάξει ψίχουλα στους καταπιεσμένους για να τους βουλώσουν τα στόματα. Δεν είναι το ΚΚΕ που συναντιέται με τον Ασμουσεν, που περιδιαβαίνει στα γκαλά με τους διάφορους κηφήνες του πλούτου και τους δίνει διαπιστευτήρια.

Ας αφήσουν, λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα φερέφωνά του τα σάπια για το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι σήμερα το μόνο κόμμα που πασχίζει για να οργανώσει τον αγώνα ενάντια στην πολιτική της συγκυβέρνησης και της ΕΕ, την ίδια ώρα που συγκυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ ανταγωνίζονται για το ποιος θα εγγυηθεί την ανάκαμψη των επιχειρηματικών ομίλων και παραπέμπουν στη «Δευτέρα Παρουσία» την ανάκτηση των τεράστιων απωλειών του λαού τα τελευταία χρόνια. Δεν πειράζει, Λάκη. Μπορεί όλοι να μη θέλουν να δουν τι γίνεται, αλλά όλοι κρίνονται.

***
ΥΓ: Προχτές, ο τηλεδιασκεδαστής πήγε ένα βήμα παραπέρα, διαστρεβλώνοντας με «κουτοπονηριές» την παρέμβαση της Αλέκας Παπαρήγα, στη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, στη Βουλή, την προηγούμενη εβδομάδα.

Το γεγονός είναι γνωστό: Κάποιοι λίγοι βουλευτές χειροκροτούν ένα αστείο στην ομιλία της Αλέκας Παπαρήγα, όπου η Πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ αναφέρεται στην υποκρισία ΝΔ - ΠΑΣΟΚ απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίον αποδίδουν ριζοσπαστικά χαρακτηριστικά που ξέρουν ότι δεν έχει.
Ενώ τα ίδια κόμματα, όλα αυτά τα χρόνια, εγκαλούσαν το ΚΚΕ ως δογματικό και απολιθωμένο, την ώρα που εκθείαζαν την «ανανέωση» όσων στελεχών το εγκατέλειψαν, για να φτιάξουν μετά τον ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.

Στο «Αλ Τσαντίρι» του Λάκη προβλήθηκε, με μονταρισμένο πλάνο, άλλη στιγμή της συνεδρίασης της Βουλής, στο οποίο φαίνεται να χειροκροτεί σύσσωμη η πτέρυγα της ΝΔ!!! Με προφανή στόχο να εμφανιστεί ότι την Πρόεδρο της ΚΟ του ΚΚΕ τη χειροκροτούσαν όλοι οι βουλευτές της ΝΔ, ενώ την ώρα που έγινε το περιστατικό δεν ήταν πάνω από 20 οι παρόντες βουλευτές της συγκυβέρνησης...
Μιλάμε για τέτοια κατάντια. Είπαμε, όμως. Το να ποντάρεις σε κάποιο άλογο θέλει και θυσίες, ακόμα και αν σου χαλάσει η μονταζιέρα...

Εμείς απλά αναρωτιόμαστε: Ο Λαζόπουλος αντιγράφει τον Καρτερό της «Αυγής» ή το αντίθετο;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 22 σχόλια

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 4:04 μ.μ.

Η δεξιά και οι φασίστες έχουν για "λαγό" τον Καρατζαφέρη. Οι "αριστεροί" σύντροφοι της Γιάννας έχουν για "λαγό" το Λαζόπουλο. Αυτόν που πλήρωνε όσο είχε τον Ελεύθερο Τύπο για να μοιράζει δωρεάν το Τσαντήρι.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 4:43 μ.μ.

χαλαρωστε κκεδες. ναι αληθεια λεει ο λακης. κανετε πλατες στη δεξια και σας χειροκροτουν. το ιδιο κανατε και το 2008 με το γρηγοροπουλο. τοτε σας χειροκτοτουσε ο καρατζαφερεις. αφηστε λοιπον το μπλα μλπα για το νατο, εε και κοιταξτε να φυγει αυτη η ηκυβερνηση τωρα. γιατι θα ασας παρει η μπαλα και σας. εκτοε βουλης θα βρεθειτε και θα μιξοκλετε

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 6:34 μ.μ.

4.43 Και εσενα τη σε νοιαζει αν μεινουμε εκτος βουλης τοσο το καλυτερο για τον συριζα που θα παρει αυτοδυναμια. αρα κατι αλλο εχεις και ποινας επειδη δεν πιανει το κολπο. Τωρα οτι τα ιδια ελεγε Ο ΚΟΥΡΗΣ Ο ΜΕΝΟΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ μαλλον θα ειναι συπτωση ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 9:14 μ.μ.

@4:43 Δεν πας καλύτερα να μάθεις να μιλάς και να γράφεις σωστή ελληνικά; Γιατί και το ουσιαστικό περιεχόμενο όσων αναφέρεις θυμίζει έντονα αυριανιστή και είναι για τα μπάζα.Γύρνα τώρα πρώην πασόκε στο βόθρο σου.

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2014 στις 10:26 μ.μ.

4.43
σωστα. δεν ειναι καλα ελληνικα.τρεχοντας κανεις λαθη. με η και οχι οι. το σημαντικοτερο ομως δεν ειναι αν κανω εγω γραμματικα λαθη. το σημαντικοτερο ειναι οι πολιτικες ανοησιες του 1989-1990 , 2006 και εκλογες 2012 του κκε που υποστηριζεις. οι οποιες να κοστιζουν στον κοσμο του κκε λιγο ενδιαφερει. θα πεσετε στην αγκαλια του καθε γραφειοκρατη μαιλη και θα ηρεμησετε. κοστιζουν ομως στον κοσμο. αυτο ενδιαφερει. τον αν ειμαι αυριανιστης δεν το ξερω. αν ειμαι ομως χρειαζεται καποιο μυαλο. καταλαβες πολιτικε ντενεκε;

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2014 στις 12:27 π.μ.

Το ΣΥΡΙΖΟΠΟΥΛΟ του ΠΑΣΟΚ που μας λεει για εκτος βουλης να διαβασει καλυτερα τον προυπολογισμο που ψηφισε ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιφερεια

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2014 στις 3:50 μ.μ.

@4:43 Κάνεις μπαμ για διανοούμενος. Τα όσα γράφεις είναι ασυνάρτητα και για τα πανηγύρια, "αγανακτισμένε" αυριανιστή του Συντάγματος με μαύρη μπλούζα

Ανώνυμος
24 Οκτωβρίου 2014 στις 9:59 μ.μ.

3.50
τα μπραβο του καρατζαφερη με την υπευθυνη σταση του κκε στα γεγονοτα με τη δολοφονια γρηγορουπουλου δεν ξεχνιουνται ποτε. καταλαβες ασυναρτητε κκε που κουβαλας μυαλο μαιλη;

Ανώνυμος
25 Οκτωβρίου 2014 στις 2:23 μ.μ.

9.59 πρεπει να πονας πολυ. Σε καταλαβαινω θα περασει το τσουξιμο κανε υπομονη

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2014 στις 8:21 μ.μ.

Ανώνυμε 9.59, μην λές πολλά, εκτίθεσαι. Μέχρι τον Ρουμπάτη κάνατε μεταγραφή. Κι αν είσαι τόσο νέος και δεν τον πρόλαβες, ο κύριος αυτός ήταν το δεξί χέρι του Κοσκωτά, στο βαθύ πασόκ, με περγαμηνές αυριανισμού. Στην θέση σας, μετά από αυτήν την πρόκληση, γιατί μόνο ως πρόκληση μπορεί να εκληφθεί, πρός τους αριστερούς ψηφοφόρους, όσους τουλάχιστον σέβονται τον εαυτό τους, το λιγότερο θα το είχα μουγκώσει. Φαντάσου τι έχετε να κάνετε, μόλις γίνετε και κυβέρνηση. Και ακόμα ποιό μεγάλο το θράσος σας, που το 2012 καλούσατε το κκε να γίνει ένα με τους ρουμπάτηδες.
Και το τελευταίο νέο πιστεύω να το έμαθες. Η Δούρου, αυτή που πριν τις εκλογές, έτρωγε και από καμμιά δεκαριά καπιταλιστές στην καθισιά της, αυτή που ξόρκιζε το κακό κεφάλαιο και έλεγε στις 26 φεύγουν, προχθές αρνήθηκε να προσλάβει τις απολυμένες καθαρίστριες που προεκλογικά ξημεροβραδιαζόταν μαζί τους και έδωσε τον τομέα καθαριότητας σε εργολάβους. Πλήρης η σύμπνοιά της με το "κακό κεφάλαιο". Να μου πείς τσάμπα ήταν τα γεύματα με τους εφοπλιστές? Τόσα εκατομμύρια τους μοίρασε και πάλι προχθές. μανώλης

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2014 στις 9:46 μ.μ.

2.34-8.21
α. μη μιλατε κκεδες για απολυσεις.! κατι ξερετε απο τον 902
β.9.59 χαλαρωσε .δεν ποναμε το κκε. αηδια νιωθουμε για τις πλατες στη δεξια
γ. αυτα για τη δουρου εκει που σας παιρνει. η δουρου δεν προσλαβανει. το υπουργειο προσλαβανει μικρε

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2014 στις 11:31 μ.μ.

ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............................
Οι καθαρίστριες θα βάλουν τα κόκκινα γάντια τους και θα αρχίσουν τις σφαλιάρες όλα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τις ξεγέλασαν. Να παραδειγματίζεστε όλοι όσοι πιστέψατε στις προεκλογικές παροχολογίες του νεαρού Αλέξη...
Παρέδωσε χωρίς δεύτερη σκέψη την καθαριότητα της Περιφέρειας σε ιδιωτικές εταιρείες».
Αυτό εννοούσε όταν προεκλογικά έλεγε υπάρχει αντιμνημονιακός τρόπος να μαζεύει κανείς τα σκουπίδια. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... πάντως τους καλωσορίζουμε στην πραγματικότητα, κάτι είναι και αυτό.

Ανώνυμος
26 Οκτωβρίου 2014 στις 11:59 μ.μ.

μανωλάκι

όταν ο Ρουμπάτης ήταν στο βαθύ πασόκ, η Λιάνα Κανέλλη πού ήταν;

κοινός νους
27 Οκτωβρίου 2014 στις 12:03 π.μ.

Το μέγεθος της ανοησίας που βρίσκεται πίσω από την επίθεση που κάνει ο Ριζοσπάστης στην εκπομπή του Λαζόπουλου γίνεται αντιληπτό αν φανταστεί κανείς πως η Αυγή γράφει ένα αντίστοιχο άρθρο για την Ελληνοφρένεια!!

Οι παντελούς έλλειψης χιούμορ κκέδες που ενοχλούνται από τη σάτιρα του Λαζόπουλου, ξεροσταλιάζουν στα ραδιόφωνά τους ν ΄ακούσουν τον Καλαμούκη μπας και πει κάτι καλό για τον Τσίπρα, να'χουν να πορεύονται τη βδομάδα και να αυτοϊκανοποιούνται.

Τουλάχιστον ο Λαζόπουλος αποφάσισε την ύστατη στιγμή να πάρει θέση στον πόλεμο των δύο κόσμων, γιατί περί αυτού πρόκειται, άσχετα από το τι θα κάνει τελικά ο σύριζα όταν θα λάβει την εντολή. Με τέτοια διάθεση θα πάει ο κόσμος να ψηφίσει όταν έρθει η ώρα και το κκε θα χάσκει άφωνο στη γωνία από το αποτέλεσμα που θα κρύβει γι αυτό η κάλπη, αποφαινόμενο ότι ο γιαλός είναι στραβός και ο λαός είναι χαζός.

Η Ελληνοφρένεια, όμως, ως σατιρική εκπομπή είχε πάντα στο απυρόβλητο το κκε. Τη στιγμή που οι δηλώσεις τουλάχιστον της Παπαρήγα έκαναν μεγάλο μέρος του κόσμου να γελάει, οι συντελεστές της Ελληνοφρένειας τις θεωρούσαν κατά πώς φαίνεται σοβαρές και αντάξιες του ηρωϊκού κόμματος. Αυτοί οι συντελεστές που πουλάνε πούρα επανάσταση όλο το χρόνο εκτός από Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι ως υπάλληλοι πότε του Αλαφούζου και πότε του Χατζηνικολάου.

Δυστυχώς, ο σταλινισμός πάει πακέτο με πολλά και μερικά από αυτά είναι η έλλειψη αυτοσαρκασμού, η έλλειψη χιούμορ και δύο μέτρα, δύο σταθμά. Με βολεύει; Είναι καλό. Δε με βολεύει; Στην πυρά!

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2014 στις 3:27 μ.μ.

Μα τι λές σύντροφε τώρα?Τολμάει να κάνει η ''Ελληνοφρένεια'' πλακίτσες και σαχλές φάρσες στο ΚΚΕ?Τι σκατά τσιράκια του Χατζηνικολάου και του Αλαφούζου θα ήταν τότε.
Ασε που το ΚΚΕ θα τους τραβούσε το αυτί,και οι Καλαμούκηδες δεν θα ξανάβρισκαν δουλειά πουθενά.

Ο Λαζόπουλος και ο κάθε Λαζόπουλος κάνει μια δουλειά.Καλή κακή,δεν έχει σημασία.Είτε αρέσει,είτε δεν αρέσει σε κάποιους ο σατιρικός τρόπος και λόγος στις εκπομπές του.Το κοινό είναι αυτό που επιβραβεύει ή απορρίπτει,και όχι οι κομματικές γραφειοκρατίες.
Και για να μην υπάρχει παρεξήγηση και για να μαθαίνουν και οι ΚΚΕδες,η σάτιρα πάντα πρώτα έχει σαν στόχο την πολιτική και τους εκπροσώπους της,και μετά όλα τα άλλα.
Οι κνίτες και το σταλινικό ΚΚΕ,ακούν την σπάνια φορά που κάποιος στην τηλεόραση λέει ωμά την αλήθεια για το κόμμα τους,και τρελλαίνονται.Δεν του το συγχωρούν με τίποτα.Συνηθισμένοι να τους χαιδεύει και να τους υμνεί το πολιτικό και μιντιακό σύστημα,ξεσάλωσαν με τον Λαζόπουλο.Τον θεωρούν μεγάλο εχθρό και σαν ''οπορτουνιστή' ζητάνε την κεφαλή του επί πίνακι.
Δεν είναι τυχαίο πως για τον Λαζόπουλο αντέδρασαν ταυτόχρονα,το ΚΚΕ με ένα ρυπογράφημα στον Ριζοσπάστη,η Βούλτεψη και ο Σ.Θεοδωράκης ο Ποτάμης με το σακκίδιο επειδή τους χάλασε την μόστρα.
Αν μπορούσε το ΚΚΕ να απαγορεύσει την σάτιρα και το χιούμορ,όλοι σατιρικοί καλλιτέχνες θα ρίχνοταν στο πύρ το εξώτερον.
Ο...Σεφερλής μάλλον θα γλύτωνε απο την μανία του ΚΚΕ.Αυτός κάνει πλάκα μόνο στα γερόντια και ποτέ δεν ανακατεύεται με την πολιτική.

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2014 στις 3:55 μ.μ.

8.21
Αν δεν είσουν κνίτης και Μανώλης θα ήξερες πως η Περιφέρεια απαγορεύεται να κάνει προσλήψεις.
Τις προσλήψεις τις κάνει το Υπουργείο.Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν έχει κανένα λόγο σε προσλήψεις.
Το μίσος που σας έχουν φυτέψει στην ψυχή,σας οδηγεί συνεχώς σε γκάφες που γελάει κάθε πικραμένος.Γράφει μια σαχλαμάρα ο ριζοσπάστης και τρέχετε σαν τα σκυλάκια να την πάρετε στο στόμα.
Ο Ρουμπάτης σε πείραξε.Εχουν περάσει κάν και κάν απο τον Περισσό.Απο την Λιάνα και τον Ζουράρι,τον Τσίμα και την Τρέμη,τον Πάγκαλο και τον Κύρτσο και ένα σωρό άλλα μπουμπούκια που δεν έχουν τελειωμό.Τότε δεν τους έβλεπες αυτούς Μανωλάκι;Δεν σε ενοχλούσαν εσένα τον καθαρόαιμο;
Ασε τις κουταμάρες Μανωλάκι,δυστυχώς έμπλεξες με ανθρώπους που γνωρίζουν όλα τα άπλυτα του ΚΚΕ.

Μετά τις καταστροφές απο την νεροποντή,ο Σαμαράς κάλεσε σε σύσκεψη όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.Δεν κάλεσε όμως την κατ'εξοχήν αρμόδια.Την Περιφέρεια Αττικής επειδή η Δούρου είναι περιφερειάρχης του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι σαν τα μούτρα του.


Μανωλάκι,λές ο λόγος που δεν την κάλεσε να είναι επειδή η Δούρου ψήφισε τον προυπολογισμό...του Σγουρού;
Λές να θύμωσε γιαυτό τον λόγο ο Σαμαράς;
Εσύ σαν μαρξιστής τι νομίζεις;

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2014 στις 4:19 μ.μ.

3.27 Ειπαμε παει για υπουργος πολιτισμου. Απο το παλιο ΠΑΣΟΚ περασε στο νεο Το χρημα να πεφτει και ολα καλα

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2014 στις 5:10 μ.μ.

Η πρώτη σφαλιάρα στους ΚΚΕδες,ήρθε σήμερα απο τις ίδιες τις καθαρίστριες που το ΚΚΕ τόσους μήνες που αγωνίζονται,δεν έχει περάσει ούτε στο απέναντι πεζοδρόμιο .Τυχαίνει να μην είναι βλέπεις του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ οι γυναίκες....Σβουριχτή σφαλιάρα αφού είπανε στους έρμους τους κνίτες να λένε πως η Δούρου δεν... τις προσλαμβάνει και είναι...οφσάντ.
Θα ακολουθήσουν και άλλες σφαλιάρες φυσικά.Μαθημένοι οι ΚΚΕδες και ο σβέρκος τους.
Ετσι σήμερα δύο απο τις αγωνιζόμενες καθαρίστριες,η Δέσποινα Κωστοπούλου και η Μαρία Ψυλάκη μιλώντας εξ'ονόματος των συναδέλφων τους,δήλωσαν πως ποτέ η Δούρου δεν τους υποσχέθηκε πως θα τις προσλάβει-πράγμα άλλωστε που απαγορεύεται-και άδικα κατηγορείται η Δούρου.Τόνισαν πως η κυβέρνηση υποκρίνεται και τις χρησιμοποιεί για πολιτικά παιχνίδια(και το ΚΚΕ φυσικά που τα αναπαράγει) και οι απολυμένες καθαρίστριες που είναι απο όλη την Ελλάδα,έχουν στο χέρι τους ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ που ορίζει πως πρέπει να επιστρέψουν για εργασία ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.
Η δε Μαρία Ψυλάκη πρόσθεσε πως τόση λάσπη και ψευτιά δεν την περίμενε για μια γυναίκα σαν την Δούρου.Είναι ΝΤΡΟΠΗ είπε να ακούγονται τέτοια λόγια για την Δούρου που μας συμπαραστάθηκε όσο κανείς.
Οι ΚΚΕδες στην πρεμούρα τους να βγάλουν την Δούρου οφ-σάιντ,έβαλαν οι κακόμοιροι...αυτογκόλ.
Εξάλλου τα τελευταία χρόνια το ΚΚΕ,όλο αυτογκόλ δέχεται.
Γιαυτό αυτός ο δόλιος ΚΚΕς που βελάζει παραπάνω σαν πρόβατο,απο τα πολλά αυτογκόλ δεν έχει καταλάβει ακόμα πως είναι πράγματι πρόβατο.

Ανώνυμος
27 Οκτωβρίου 2014 στις 6:40 μ.μ.

889 φτασανε οι αποφασεις για την πανελλαδικη συγκεντρωση του ΠΑΜΕ την 1η νοεμβρη στο συνταγμα.Ενισχυουμε την ΛΑ ΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για να καθυστερησουμε οτι μπορουμε σημερα και ταυτοχρονα να δημιουργησουμε τις συνθηκες για ΜΟΝΟΜΕΡΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. Απομωνονουμε τους διασπαστες της ταξης μας δεν εγκλοβιζομαστε σε παραμυθια και φουμαρα για ανθρωπινο καπιταλισμο με εναλλαγη ΧΑΛΙΦΗΔΩΝ

οπορτουνιστικό απόβρασμα
28 Οκτωβρίου 2014 στις 12:18 μ.μ.

Σύντροφοι κκέδες, χαλαρώστε. Μην είστε μοναχοφάηδες. Να μην έχει δηλαδή ο Σύριζα την εκπομπή του; Εσείς, δηλαδή, γιατί έχετε την Ελληνοφρένεια, η οποία χτυπάει το Σύριζα όχι τώρα που είναι στον προθάλαμο της εξουσίας (όπως έλεγε ο Καλαμούκης ως καλεσμένος στο Κόκκινο (!) χθες), αλλά από το 2008 τότε που κάποια στιγμή τα γκάλοπ έδειχναν το Σύριζα να ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ (και όχι να ξεπερνάει) το ΠΑΣΟΚ ως τρίτο κόμμα;

Μήπως τελικά ο ρόλος του κκε είναι αυτός που πολύς κόσμος υποψιάζεται και πως η άλωσή του από μυστικές υπηρεσίες δεν έχει σταματήσει ποτέ;

ΥΓ. Στη σημερινή παρέλαση της Θεσσαλονίκης παρέλασαν μονάδες "εφέδρων αξιωματικών", κοινώς φασιστόμουτρα και χρυσαυγίτες, για τους οποίους ο παρουσιαστής της ΝΕΡΙΤ είπε πως πρόκειται για "εθελοντικές ομάδες που διακρίνονται για τη φιλοπατρία τους και τη διάθεση για εθελοντική δράση". Αυτός είναι ο κόσμος που σιγά-σιγά βγαίνει στην επιφάνεια με την κυβέρνηση Σαμαρά. Θέλετε να τον τρώτε στη μάπα προκειμένου να μη νιώσετε το συναίσθημα να κυβερνήσουν οι "οπορτουνιστές προδότες;" Εσείς τελικά θα ζημιωθείτε, να είστε σίγουροι.

Και κάτι άλλο. Αν ο Σύριζα αποτύχει, ο επόμενος στον οποίο θα πέσει ο κλήρος, δυστυχώς δε θα είστε εσείς όπως αφελώς μπορεί να πιστεύετε, αλλά οι χρυσαυγίτες, οι ακροδεξιοί, οι πολεμοκάπηλοι και οι θρησκόληπτοι που θα αποκοιμίσουν το λαό κατασκευάζοντας και εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς όπως ακριβώς έκανε ο Χίτλερ και πιθανό να προχωρήσουν και σε αντίστοιχες ενέργειες

ΥΓ2 Και ο βλάκας το χαβά του. 1.101.101 και μία έφτασαν λέει οι συμμετοχές στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ. Παιδιά, το Σάββατο πάμε για επανάσταση; Άμα είναι έτσι, πείτε το μου να έρθω κι εγώ. Αλλιώς, μην καλλιεργείτε στο λαό ΦΟΥΜΑΡΑ και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2014 στις 7:04 μ.μ.

12.18 το 1918 στην γερμανια εγινε επανασταση η οποια πνιγηκε στο αιμα απο την αριστερη κυβερνηση ΕΜΠΕΤ ΣΑ ΙΝΤΕΜΑΝ η οποια εφτιαξε τα παραστρατιωτικα ταγματα εφοδου ΦΡΑ ΙΚΟΠΣ και δολοφονησανε τους σ. ΛΙΜΠΝΕΧΤ ΛΟΥΞΕΜΠΟΥΡΓΚ και τα ιδια συνεβησαν μεχρι και το 1933 που ο οπορτουνισμος βοηθησε τον χιτλερ στην ανοδο του για να σωθει ο καπιταλισμος απο την κριση του. το να επικαλεισαι αυτα τα εγκληματα των προγονων σου και να προκαλεις δεν αποτελει εκπληξη. Αυτος ειναι παντα ο ρολος σας να πνιγεται καθε επανασταση στο αιμα. το ΚΚΕ θα συνεχισει να ειναι εδω σε κυβερνηση με τους καπιταλιστες στην εξουσια δεν μπαινει και θα συνεχισει να ειναι απεναντι στον καπιταλισμο σε ολες του τις εκφανσεις. και θα αντιμετωπιζει παντα τον οπορτουνισμο σαν τον χειροτερο του εργατικου κινηματος. ο ορος ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ σας ταιριαζει γαντι

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2014 στις 11:52 π.μ.

βλακες ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ξεχασατε που εισασταν 3% και με το ζορι μπαινατε στη Βουλη και τωρα που το συστημα σας χρειαζεται και στα εδωσε 27% βγαλατε γλωσσα και μιλατε για το ΚΚΕ. που εισασταν ρε βλαμενοι στη 1 του Νοεμβρη? εχετε κατεβασει ποτε εσεις πανω απο 100000 κοσμο στο Συνταγμα δεδομενου οτι εχετε και ενα υπερπολλαπλασιο ποσοστο του ΚΚΕ. ηλιθιοι νομιζετε οτι θα κοροιδευετε το κοσμο μια ζωη.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger