Home » , » Ξυλοκοπούν πολίτες, κλέβουν, ζητούν και τα ρέστα οι μπάτσοι (2 Βίντεο)

Ξυλοκοπούν πολίτες, κλέβουν, ζητούν και τα ρέστα οι μπάτσοι (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 | 8:07 μ.μ.

Εύλογα, αναπάντητα ερωτήματα που θα πρέπει να απασχολούν κάθε δημοκρατικό πολίτη έθεσε στην τοποθέτησή του –στο τηλεοπτικό κανάλι Action 24- ο δημοσιογράφος Πέτρος  Κατσάκος.

Αναφέρθηκε στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, και όχι μόνο, τις τελευταίες μέρες κατά τις οποίες παρουσιάζεται ένα όργιο κρατικής καταστολής. Μιλάμε για τραμπουκισμούς  για λεηλασίες για τυφλά χτυπήματα επί δικαίων και αδίκων από πρόσωπα τα οποία είναι γνωστή η σχέση τους με την Χρυσή Αυγή, τόνισε ο δημοσιογράφος, υπογραμμίζοντας ότι με αυτά τα γεγονότα επανέρχεται ξανά το ερώτημα αν υπάρχουν ενεργοί θύλακες ακροδεξιοί μέσα στα σώματα ασφαλείας. 

Δεν μπορούν αυτές οι βιαιοπραγίες των αστυνομικών που εκτός των άλλων έχουν σαν αποτέλεσμα και ανοιγμένα κεφάλια ανυποψίαστων τουριστών να αντιμετωπίζονται από τους επικεφαλείς της αστυνομίας με ΕΔΕ και με την λογική μεμονωμένων περιστατικών, κατέληξε ο Π. Κατσάκος.


Στο παρακάτω βίντεο παρακολουθούμε τις εξωφρενικές παιδαριώδεις  δικαιολογίες των μπάτσων –και του μπουμπούκου φυσικά- για τον ξυλοδαρμό νεολαίου στα Εξάρχεια και την κλοπή από περίπτερο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger