Home » , , » Πορεία αξιοπρέπειας για τους "έξω" και αλληλεγγύης στους "μέσα"

Πορεία αξιοπρέπειας για τους "έξω" και αλληλεγγύης στους "μέσα"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 | 11:51 μ.μ.


Της Αλέκας Ζορμπαλά

Χιλιάδες μαύρες, κόκκινες και μαυροκόκκινες μαζί σε μια πορεία αξιοπρέπειας για τους "έξω" και αλληλεγγύης στους "μέσα" και στους απεργούς πείνας πολιτικούς κρατούμενους!

Οδοφράγματα, μάχες και χημικά στα Εξάρχεια, λόγω έντονης φημολογίας για απόρριψη του αιτήματος του Νίκου Ρωμανού από το συμβούλιο εφετών.

Πιθανολογούμενη η απόφαση.

Περιμέναμε κάτι άλλο;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:41 π.μ.

Αναρχος
Μυριζει βενζινη , μυριζει αντισταση , μυριζει ζωη , μυριζει αξιοπρεπεια κι οποιος νοιωθει ετσι , ας πορευτει μαζι μας.
Αρχισε ο αερας βενζινη να μυριζει, τον Νικο Ρωμανο κανενας δεν αγγιζει.

ΚΑΤΑΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:59 μ.μ.

Το ΚΚΕ,το παράρτημα ΠΑΜΕ και όλες οι ηρωικές οργανώσεις του τιμημένου έδειξαν έμπρακτα την συμπαράσταση τους στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό.
Το τιμημένο πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα,διοργάνωσε το χτεσινό συλλαλητήριο,κάλεσε τον λαό να συμμετέχει και βρέθηκε επικεφαλής στην μεγαλειώδη πορεία των χιλιάδων διαδηλωτών που επακολούθησε.
Τα λάβαρα του τιμημένου ΚΚΕ και του χιλιοτιμημένου ΠΑΜΕ σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης όταν μπήκαν μπροστά στην πορεία σαν φάρος που οδηγεί την εργατική τάξη προς την λαική εξουσία μέσω της λαικής συμμαχίας.
Ηταν όλοι εκεί.Ο ΠΑΝ και το Μανωλάκι,ο Κολοκοτρώνης και η Τώνιαχχχχχχχ. Η Λιάνα με τον Κουτσούμπα.Απουσίαζε μόνο η Αλέκα γιατί εκείνη την ώρα ζαχάρωνε κάτι κουραμπιέδες για τα Χριστούγεννα.Τιμή και δόξα στο τιμημένο που διαθέτει τέτοιους αγωνιστές παντός καιρού και παντός αγώνα.
Τι τιμημένο πάντα πιστό στον δίκαιο αγώνα κάθε λαικού αγωνιστή,δίνει όρκο πως θα δώσει και την τελευταία ρανίδα του αιματός του για να δικαιωθεί ο Ρωμανός.Στην ανάγκη το τιμημένο,αφού δεν μπορεί τώρα να κάνει την επανάσταση γιατί θα σπάσουν πολλά τζάμια,θα ζητήσει απο τον Σαμαρά να πάει σε εκλογές για να ελευθερωθεί ο λαός και να σπουδάσει ο Ρωμανός.
Μετά το συλλαλητήριο που διοργάνωσε το τιμημένο με την συνδρομή της ΟΝΝΕΔ στο Σύνταγμα νομίζουμε πως τώρα έχουμε την δύναμη για ακόμα περισσότερες ανατροπές.Μέχρι και τον καπιταλισμό ανατρέπουμε αμα λάχει.

Σε ένδειξη συμπαράστασης στον Ρωμανό,αρχίζουμε και εμείς απεργία πείνας,λιγούρας και δίψας στα κάτεργα που μας έχει καταδικάσει το αστικό καθεστώς και οι λακέδες οπορτουνιστές του ΧΑΛΙΦΗ.

Γιατί το πάθος του ΚΚΕ για την μόρφωση
είναι δυνατότερο απο του ΧΑΛΙΦΗ την αστική συμόρφωση.

Ανώνυμος
3 Δεκεμβρίου 2014 στις 6:22 μ.μ.

3:59 καταδικε του ΠΑΜΕ

Χεστηκα που βριζεις τους κκεδες. Και εγω τους βριζω. Αλλα επειδη κανει μπαμ οτι εισαι συριζαιος που πας να καπελωσεις το κινημα αλληλεγγυης στον πολιτικο κρατουμενο Ρωμανο σου γραφω τα εξης:
Ο Ρωμανος στη σημερινη επιστολη του, φτυνει για 1000η φορα τυπους σαν εσενα. Συριζεους και λοιπους υποκριτες.
Οι κκεδες τουλαχιστον δεν ειναι υποκριτες γι'αυτο και αρκεστηκαν σε ανακοινωσουλες τους που αναφερονταν μονο στο ζητημα της αδειας.
κκεδες και εμεις τα εχουμε χωρισει χρονια τα τσανακια μας. Δε τους θελουμε και δε μας θελουν.
Γλιτσες και υποκριτες σαν εσας με αηδιαζουν πιο πολυ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger