Home » , » Θα πάρουν την περιουσία της Εκκλησίας οι Κομμουνιστές!

Θα πάρουν την περιουσία της Εκκλησίας οι Κομμουνιστές!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 | 1:35 μ.μ.

Θα έρθει ο ανάποδος 999 και θα βγούμε από την ΕΕ! Λες κι υπάρχει εντολή "Ου φύγεις εκ της Ευρωζώνης". Θα προσευχηθεί ο "μουλάνθιμος" να μείνουμε στην Ευρώπη!
Πανικός και βλακεία. Με μπόλικη υποκρισία, μεγάλες δόσεις προκλητικότητας και σαπίλας. Από αυτό το υλικό μασημένο από το σύστημα, χωνεμένο από την καλοπέραση, είναι φτιαγμένος ο θεομπαίχτης. 

Κυρίως όμως το ψέμα: Ιερέας (δήθεν) να υπηρετεί το Μαμμωνά. Δεν θα πω τίποτα άλλο, παρά θα τους πολεμήσω με τα λόγια της Καινής Διαθήκης. Πότε ο Χριστός ήταν υπέρ ενός νομίσματος, υπέρ του πλούτου, υπέρ της πολυτέλειας; Τί είπε για τον πλούσιο; Ότι πιο εύκολα περνά χοντρό σκοινί από βελόνα παρά πλούσιος σε παράδεισο. Και τι πλούτο είχε; Ένα χιτώνα. Το δεύτερο είπε να τον δώσουν στον παγωμένο. Τι είπε για το νόμισμα; Δώστε τα του Καίσαρος στον Καίσαρα και τα του Θεού στο Θεό. Αυτό ακούγεται σαν διαχωρισμός κοσμικής θρησκευτικής εξουσίας. "Αμαρτωλός" κι ο Ιησούς παπά;

Οι Απόστολοι είχαν λογαριασμούς, ακίνητα; Όχι! Οι πρώτοι χριστιανοί μοίραζαν αυτά που είχαν στους φτωχούς. Η εμπορία της χριστιανικής θρησκείας εμφανίζεται μετά είτε ως Καισαροπαπισμός δηλαδή υποταγή της εκκλησίας στην κοσμική εξουσία με τη χρήση της θρησκείας για υποδούλωση του λαού σε τυράννους, είτε ως Παποκαισαρισμός με την ανάμειξη του ιερατείου στην πολιτική και την εγκαθίδρυση θεοκρατικού καθεστώτος κι όλες τις αρνητικές συνέπειες του μεσαιωνικού σκοταδισμού. 

Άνθιμε θα στο πω καθαρά: Είσαι ΑΝΑΞΙΟΣ και θέλεις κόντρα ξύρισμα με βάση τα όσα λες από τον άμβωνα. ΑΝ ήσουν χριστιανός, που σίγουρα ΔΕΝ είσαι, σύμφωνα με τις Γραφές, ο ίδιος θα έλεγες "να δώσουμε στους πεινασμένους, στους αρρώστους, στους φτωχούς, να στεγάσουμε τους άστεγους". Για να μην αναφερθώ στον πρόσφυγα αδερφό, τον πλησίον.

 Καλά τα πήγες με το Μπουτάρη. Είπες ότι δεν τον ήθελες και βγήκε δήμαρχος. Τόσο σε υπολογίζουν.

"Θέλημα Θεού" ήταν φαίνεται να πάει ο φτερωτός δήμαρχος από το κόμμα σου στη φυλακή. Αλήθεια, πως και δεν είχες κανένα όραμα σχετικά με την κλοπή των εκατομμυρίων στο δήμο; Δε στο είπε ο Κύριος; Αναρωτιέσαι βέβαια γιατί δε σε ακούν. Γιατί σε βλέπουν. Βλέπουν ένα κομματικό εγκάθετο. Βλέπουν τη χλιδή, την αδιαφορία και τη διαφθορά.

Ως Άθεος Κομμουνιστής θα έλεγα, ότι κάνεις καλή δουλειά για το ΚΚΕ. Η ασυνέπεια σας λόγων και πράξεων, έχει αφυπνίσει πολλούς. Πως να μιλήσεις υπέρ της "ελέω θεού" κυβέρνησης όταν έχει παραβεί κάθε ηθική; Κανονικά έπρεπε να σε αφήσω να λες αρλούμπες ανενόχλητα και να εξοργίζεις ακόμη περισσότερο το ποίμνιο, ώστε να αρχίσουν να σκέφτονται. Αλλά μου προκαλείς εμετό. Κι εγώ σε προκαλώ: Ή δώσε στους φτωχούς αυτά που ορίζουν τα όσα εσείς ευαγγελίζεστε, ή κόψε το μούσι και βγάλε το ράσο. Από το ναό μπες στο ψηφοδέλτιο σου πάει καλύτερα.

ΥΓ: Κι επειδή είπες για το Βυζάντιο μάθε, πως η απαλλαγή της Εκκλησίας από τους φόρους σε κρίσιμες εποχές συνέβαλε στην καταστροφή της οικονομίας του. Επίσης μερικοί λόγοι που οι πρώτοι μουσουλμάνοι μέσα στο βυζαντινό κράτος εξαπλώθηκαν ήταν η αδικία των καλοταϊσμένων παπάδων και η αφόρητη πίεση κάποιων φανατικών θρησκόληπτων χριστιανών στους άλλους.
Διάβασε λίγο Ιστορία, αμαθή... .
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 3:21 μ.μ.

Θα μας πάρει την περιουσία ο ΧΑΛΙΦΗΣ και θα κλείσει τις εκκλησίες η Ρένα.
Τι κάνει ο ΠΑΝ;Που είναι ο Αντωνss και οι λοιποί θεματοφύλακες της ορθοδοξίας;
Αφήνετε την Λιάνα της χριστιανοσύνης να πολεμήσει μόνης της τον αντίχριστο ΧΑΛΙΦΗ.
Ντροπή!

Ανώνυμος
5 Ιανουαρίου 2015 στις 11:55 μ.μ.

Μπορεί ο Μπουτάρης να τον αγνόησε και να τον νίκησε, στο ΣΥΡΙΖΑ όμως τον γλείφουν



http://romfea.gr/diafora-ekklisiastika/15319-2013-01-22-12-52-34

Προσφώνηση Θεσσαλονίκης Ανθίμου στο Συνέδριο με θέμα ''Εκκλησία και Αριστερά''


ΕΝ ΟΨΕΙ ΕΚΛΟΓΩΝ

http://www.iefimerida.gr/news/110834/%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B8#ixzz3NzDKwOro



Ανοιγμα του ΣΥΡΙΖΑ στην Εκκλησία -Για πρώτη φορά αντιπροσωπεία στο Αγιο Ορος και στον Ανθιμο





και αυτός τους φέρεται όπως πρέπει να φέρονται στους γλείφτες. και στους καραγκιόζηδες
Με εχθρότητα και με περιφρόνηση στην κρίσιμη στιγμή.
Λ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger