Home » , » Ο Αβραάμ, οι Μάγια και η θυσία στο Ευρώ.

Ο Αβραάμ, οι Μάγια και η θυσία στο Ευρώ.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 2:53 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Τι σχέση έχει ο Πατριάρχης του Ισραήλ, ο δίκαιος αυτός άνθρωπος, που πίστευε στο Θεό τόσο, όσο να θυσιάσει το μονάκριβο γιό του; Ο ίδιος δεν έχει καμιά σχέση, έχει όμως η πίστη. Πιο σωστά η καπηλεία της.
Δεν αναφέρομαι μόνο στη θρησκευτική πίστη, αλλά στην θεοποίηση κάποιων πραγμάτων από τα ΜΜΕ και τους δοσίλογους υπηρέτες των τοκογλύφων. Οι αγορές αποφάσισαν να ανακηρύξουν τον εαυτό τους σε θεό. Άλλωστε μόνο στο "θεό" του χρήματος πιστεύουν οι αγύρτες πολιτικοί θεομπαίχτες.

Οι τράπεζες ανακηρύχτηκαν νέοι "ναοί", "ιεροί" τόποι, Οι δε διεφθαρμένοι πλούσιοι που ληστεύουν συστηματικά τον πλούτο της χώρας είναι το "νέο ιερατείο" που υπηρετεί το Μαμμωνά. Φυσικά κάθε θρησκεία έχει "νηστεία και προσευχή", πράγμα που η κυβέρνηση φροντίζει να γίνεται καθημερινά. Οι συντάξεις έχουν κατακρεουργηθεί, οι μισθοί πετσοκόφτηκαν, οι φόροι είναι οι θυσίες που απαιτεί η ανίερη Τρόικα, που νομίζει ότι η είναι η "Αγία Τριάδα".

Θυσία ολοκαυτώματος είναι οι νέοι άνεργοι που κατά εκατομμύρια χάνουν τη το μέλλον τους προς όφελος πολιτικών απατεώνων. "Οι θυσίες πιάνουν τόπο"! μας λένε. Σίγουρα κι οι Μαγιάς αρχιερείς, θα ήταν πολύ ευχαριστημένοι με τις ανθρωποθυσίες τους. Σφάζανε, έτρωγαν ανθρώπους, για να ανατείλει ο ήλιος. Φυσικά ο ήλιος θα ανέτειλε και χωρίς καμία θυσία, αλλά δεν το ρισκάρανε. Είχαν θα λέγαμε ένα είδος "μνημονίου" με το κέντρο του ηλιακού μας συστήματος. Εκεί έλεγαν, ότι η θυσία ολοφάνερα έπιανε τόπο, αφού μετά από κάθε αποκεφαλισμό ή ξεκοίλιασμα ο ήλιος εμφανίζονταν στον ουρανό.

Η θυσία του Αβραάμ και οι Μάγια δείχνει που μπορεί να μπορεί να φτάσει η πίστη. Ο "αγαθός και φιλάνθρωπος Θεός" δεν θέλησε να πεθάνει ο γιός του Ισαάκ σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη. Σε αντίθεση με τους δανειστές που ούτε αγαθοί είναι, ούτε φιλάνθρωποι. Το αντίθετο. Ο λόγος που έγιναν οι εκλογές ήταν ότι τα νέα μέτρα, οι καινούριες σφαγές θα έφερναν τον κόσμο στο δίλλημα: Επαναστατούμε ή πεθαίνουμε. Η ΝΔ δεν μπορούσε πλέον να εξυπηρετήσει τις απατήσεις των δανειστών, όσο έρχονταν κοντύτερα οι εκλογές. Το Μάρτη θα έπαιρνε μονοψήφιο ποσοστό και η αντιπολίτευση την απόλυτη πλειοψηφία. Πήραν αυτό το ρίσκο, γιατί δεν μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, ήθελαν να αποφύγουν τα ακόμα χειρότερα γι αυτούς.

Φεύγουν, προσπαθούν όμως να μας κάνουν να πιστέψουμε, ότι η ΕΕ, το Ευρώ είναι "ταμπού" κάτι που δεν πρέπει να πειραχθεί. Και αρχίζουν όπως κάθε δεισιδαιμονία τις προφητείες για το τέλος του κόσμου, αν φύγουμε από την Ευρωζώνη. Όπως πίστευαν στο Μεσαίωνα ότι θα έπεφταν στο χάος όσοι θα πήγαιναν στην άκρη της "επίπεδης" γης. Μάλιστα έκαιγαν ανθρώπους που είχαν διαφορετική γνώμη. Ιερά εξέταση: Ο Αντ1 της εποχής. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα έβαλε με αυτή την ψεύτικη πίστη και η ανθρωποφαγία θα συνεχιστεί. Μπορεί να μην κάψουν στο θυσιαστήριο τόσους, όσους ο σαδιστής μισάνθρωπος αρχηγός της ΝΔ, αλλά δεν θα πέσει αυτή η πλάνη εύκολα.

Σε αντίθεση με τη θυσία του Αβραάμ που έγινε άπαξ και την γλύτωσε παρά τρίχα ο γιός του, ο εργαζόμενος μέσα στην ΕΕ δεν πρόκειται να τη γλυτώσει. Η κρίση είναι αποτέλεσμα του καπιταλισμού και η ΕΕ είναι η ενσάρκωσή του. Επίσης σε αντίθεση με τον ήλιο που υπάρχει αλήθεια, αυτά που λένε οι κανίβαλοι των καναλιών για το Ευρώ είναι όλα ψέματα. Το κόψιμο αποδοχών, η ανεργία, η καταστροφή του κάθε δικαιώματος έχουν μόνο αποτέλεσμα το άνοιγμα της όρεξης των πλουσίων για νέα πιο επώδυνα μέτρα. Η ΝΔ έχει υπογράψει μνημόνιο που μιλάει για ξεπούλημα της χώρας στους δανειστές. Όσα λέει είναι πρόφαση για να φάνε ανθρώπινη σάρκα τα τέρατα της Αποκάλυψης του αληθινού προσώπου του ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού. Μόνη ή λύση στο ψέμα και τον τρόμο η λογική και η πραγματικότητα. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger