Home » , » Χαρτί υγείας "Μπουμπούκος"

Χαρτί υγείας "Μπουμπούκος"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 | 4:14 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Η ΝΔ στον πανικό της μεταχειρίζεται κάθε λογής σαχλαμάρες προκειμένου να δημιουργήσει εντυπώσεις. Αφού δεν κατόρθωσε τίποτε άλλο παρά να καταστρέψει, να χρεοκοπήσει την Ελλάδα, ασχολείται με τα ξένα κράτη. Πιο συγκεκριμένα με τη Βενεζουέλα.

Άδεια ράφια μας λένε ότι υπάρχουν στα super market. Παλιότερα ο Άδωνης μας μιλούσε για έλλειψη χαρτιού υγείας. Θα αρχίσω από το δεύτερο. Μπουμπούκο, εδώ δε θα έχουμε ποτέ έλλειψη από κωλόχαρτο, οτιδήποτε κι αν γίνει. Για τον απλό λόγο ότι σας φοράμε ένα ζουρλομανδύα άσπρο κι έτσι θα κάνουμε κι εξαγωγές στο εξωτερικό.

Τώρα για τα δήθεν άδεια ράφια που παρουσιάζουν, να θυμίσω κάτι εικόνες από τα super market της Ιαπωνίας που άδειασαν λόγω Φουκουσίμας και που κάποιοι τα παρουσίαζαν ως "μπαλαντέρ". Άλλοτε στη Ρωσία για δήθεν σοβαρή κρίση, άλλοτε στη Βενεζουέλα κοκ.

Αλλά κι αν ακόμα υποθέσουμε, ότι υπάρχουν άδεια ράφια σε άλλη χώρα, λίγο ενδιαφέρει τον Έλληνα. Κι αυτό γιατί δεν υπάρχουν χρήματα εδώ για να ψωνίσεις. Πάρα πολύ συνάνθρωποί μας "ψωνίζουν" από κάδους σκουπιδιών. Οι άλλες χώρες δείχνουν την κατάσταση στην Ελλάδα με τους ανθρώπους να γίνονται ρακοσυλλέκτες χάρη στην πολιτική της κυβέρνησης. Μάλιστα μας παρουσιάζουν όλοι σαν παράδειγμα αποφυγής. Αντί λοιπόν να ασχολούνται με άλλα ημισφαίρια, ας δουν πρώτα οι "πρεσβύωπες" των καναλιών τι γίνεται έξω από την πόρτα τους. Κατ' εντολή σαμαρά υπάρχει λογοκρισία τόσο για την πείνα όσο και για το κρύο που η πολιτική της δοσίλογης ΝΔ είναι απόλυτα υπεύθυνη.

Όσο για τη Βενεζουέλα η χώρα παράγει και εξάγει πετρέλαιο ενώ σήμερα οι τιμές έχουν πέσει διεθνώς. Αυτό πράγματι δημιουργεί κάποια προβλήματα σε χώρες που η οικονομία τους εξαρτάται αποκλειστικά από τις εξαγωγές πετρελαίου και παραγώγων τους. Οι τιμές πετρελαίου παγκοσμίως που ήταν πάνω 100 δολάρια το βαρέλι έπεσαν στο μισό.

Κι ενώ αυτό θα έπρεπε να μας χαροποιεί και να υπάρχει επιτέλους δυνατότητα να βάλουμε πετρέλαιο, να ζεσταθούμε, στην Ελλάδα το πετρέλαιο εξακολουθεί να είναι ακριβό! Για τους φτωχούς δεν άλλαξε τίποτα εκτός από τα κέρδη των εταιριών πετρελαίου, που εκτοξεύτηκαν στον ουρανό.
Καλό θα ήταν λοιπόν να ψάξουν, γιατί ενώ το πετρέλαιο φθήνυνε έξω, μέσα εξακολουθεί να είναι πανάκριβο. Γιατί δεν μπορούμε να ανάψουμε το καλοριφέρ και τα σπίτια μας έγιναν ιγκλού με όλες τις άσχημες επιπτώσεις στην υγεία μας. Πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο που η προπαγάνδα της ΝΔ αποσιωπά διαστρέφοντας την πραγματικότητα. Όμως 10 μέρες μείνανε στο Σαμαρά. 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
14 Ιανουαρίου 2015 στις 4:57 μ.μ.

Ο γιος του Δράκουλα
Επίθεση εναντίον του ΚΚΕ εξαπέλυσε ο ιός Μητσοτάκη, που είναι τρις χειρότερος από τον ιό Κοξάκι. Φαινομενικά η επίθεση είναι προς το ΣΥΡΙΖΑ. Δήθεν. Στην ουσία όμως άλλον τρέμει η γενιά του βρικόλακα.
"Με ΝΔ θα αποφύγουμε τον εφιάλτη των δεύτερων εκλογών, μόνο με το ΚΚΕ ενδιαφέρεται να συνομιλήσει ο κ. Τσίπρας με το νεοσταλινικό κόμμα που ευαγγελίζεται την έξοδο από την ΕΕ".
Κάθε επίθεση σε σύμβολα του Κομμουνισμού πρέπει να παίρνει άμεση και σκληρή απάντηση. Δεν θα περάσει κανένας φασισμός.
Σε τσούζει το Στάλινγκραντ, ε Κυριάκο; Μα φυσικά, ο μπαμπάς σου είχε κάτι παλιά "πάρε δώσε" με τους Γερμανούς κι εσύ από ότι καταλαβαίνω, τήρησες την οικογενειακή παράδοση. Από τη Siemens ψωνίζεις. Ίσως λόγω των "προσφορών" που κάνει στους γαλάζιους και πράσινους κηφήνες. Λογικό να προτιμάς το Χίτλερ, όπως κάθε δοσίλογος αντικομουνιστής. Ο Στάλιν έκανε τον Αδόλφο να τινάξει το ξεροκέφαλο του στον αέρα. Πρώτα όμως πρόλαβε κι έσπειρε κάτι "μπάσταρδα γκεσταπίτες". Τη Μέρκελ, το Σόιμπλε και τα υπόλοιπα αφεντικά σου. Tα πολιτικά παιδιά κι εγγόνια των SS, που βασανίζουν σκοτώνουν, ερημώνουν και λεηλατούν ακόμα μια φορά την Ευρώπη. Αν υπήρχε Στάλιν σήμερα δεν θα είχαμε μνημόνιο, δε θα παγώναμε, δεν θα πεινούσαμε από τη νέα κατοχή, η οποία είναι αποτέλεσμα της άνευ όρων παράδοσης της χώρας στο 4ο Ράιχ από κάτι τομάρια πολιτικούς.
Ξέρεις ακόμη καλά, ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να πάει με κανέναν. Έχουμε τη δική μας θέση που δεν έχει αλλάξει. Είμαστε συνεπείς και ειλικρινείς σε αντίθεση με τη ΝΔ που μας έχει φλομώσει στο παραμύθι. Αλήθεια ποιά είναι η θέση σας σήμερα για το Μνημόνιο; Είναι "ευλογία" όπως λέει ο Πάγκαλος, θα το σκίσετε όπως είχε πει ο Σαμαράς, ή κάτι άλλο;
Θα τον πιείτε στις εκλογές, αν κι αυτό δεν φαίνεται ότι σε απασχολεί. Η θεσούλα σου είναι εξασφαλισμένη, χάρη στις κουμπαριές του μπαμπά και η αδερφούλα σου θα κάνει κομματάκια τον τωρινό αρχηγό σου, με την ελπίδα να γίνει μαριονέτα στη θέση της μαριονέτας. Θα μείνει πάλι με την όρεξη όμως καθώς θα την προλάβει άλλος.
Τάζεις τώρα μειώσεις στον ΕΝΦΙΑ. Γιατί δεν τον μειώνατε πιο πριν, να δούμε ότι λέτε αλήθεια; Πιο σωστά, γιατί βάλατε έναν άδικο φόρο, που δεν έχει σχέση με το εισόδημα και πληρώνουμε ενοίκιο για σπίτια, που ο περισσότερος κόσμος αγόρασε με πολύ κόπο; Όχι σαν μερικούς χαραμοφάηδες, που τα βρήκαν όλα έτοιμα.
Η θέση μας για την ΕΕ είναι γνωστή. Μάλιστα είμαστε περήφανοι, γιατί είμαστε το μόνο κοινοβουλευτικό κόμμα, που σταθερά αποκαλύπτει την παγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με ποιό νόμισμα βαρέσαμε κανόνι; με το Ευρώ. Με πιο νόμισμα κόπηκαν για πρώτη φορά μισθοί και συντάξεις; Ποιά πολιτική μας οδήγησε στη χρεοκοπία όχι μόνο οικονομική αλλά και κοινωνική; Η δική σας, αυτή που ο Μητσοτάκουλας ήθελε να εφαρμόσει από το 1990.
Μη νομίσεις ότι θα ξεχαστούν αυτά. Μετά τις εκλογές θα δώσεις πολλές εξηγήσεις για τα διάφορα "δωράκια", που κάποιοι ακόμα και από τη ΝΔ λένε, ότι δεχθήκατε οικογενειακώς. Ετοίμασε καλυτέρα την απολογία σου και σταμάτα να συκοφαντείς το ΚΚΕ. mitsos175.

αντιρρησίας
15 Ιανουαρίου 2015 στις 9:23 π.μ.

@mitsos175

Εσύ καλά τα λες. Δες όμως τι γράφουν σε άλλες αναρτήσεις οι σύντροφοί σου του ΚΚΕ για τη Βενεζουέλα. Τα ίδια που λέει ο Άδωνις. Οι κνίτες πλέον είναι μόνοι τους χωρίς αξιοπρεπή καθοδήγηση και έχουν καταντήσει ο περίγελος του κόσμου. Απορώ που δε σε έχουν πει ακόμη ρεφορμιστή , οπορτουνιστή και αντεπαναστάτη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger