Home » , » Mη δίνετε κουτουλιές σε νεοδημοκράτη.

Mη δίνετε κουτουλιές σε νεοδημοκράτη.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015 | 10:59 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Σύντροφοι, μη δίνετε κουτουλιές σε νεοδημοκράτη. Τα γίδια έχουν κέρατα. Αφού οι εργαζόμενοι πλήρωσαν τα κερατιάτικα, πλάκωσαν οι κερατάδες της γαλάζιας συμμορίας να δουν μήπως μας έμειναν τίποτα ρέστα.

Αποφάσισε να βγει βόλτα ο Σαμαράς, να τον χτυπήσει λίγο ο ήλιος, καθόσον χλομιάζει όλο και περισσότερο σαν πλησιάζουν οι εκλογές. Οκτώ και σήμερα μου έμειναν σκέφτηκε, έτσι είπε να δει τον κόσμο για τελευταία φορά πριν οι ψηφοφόροι τον στείλουν στον αγύριστο. Τον ξεγέλασαν βέβαια τα κανάλια, που είπαν στο δελτίο καιρού ότι το κλίμα φτιάχνει. Πήγε λοιπόν σαν την αλεπού στο παζάρι, νομίζοντας πως αν βγει έξω, θα έχει την ίδια αντιμετώπιση όπως αυτή των πληρωμένων ηθοποιών στη νέα γελοία διαφήμιση που συμμετείχε. Τουλάχιστον έχει υποκριτικό ταλέντο, βγάζει πολύ γέλιο.

Αλήθεια τι πήγε να πει; Ότι έκανε την Ελλάδα πρώτη σε ανεργία, σπάζοντας κάθε ρεκόρ; Πως έκοψε τους μισθούς και συντάξεις, μετατρέποντας τες σε φιλοδώρημα; Πως έβαλε το σχιζοφρενικό ΕΝΦΙΑ, σε όλους ανεξαιρέτως ακόμα και σε ανέργους, ώστε να πληρώνουμε νοίκι για το σπίτι μας; Ότι ξεπούλησε ή υποθήκευσε στους τοκογλύφους ότι όμορφο κι ανεκτίμητο είχε η χώρα;

"Ήρθε να μας αποτελειώσει", είπε εύστοχα μια κυρία, από τους πολλούς που διαμαρτύρονταν, που δεν ήταν βολεμένοι περιφερόμενοι χαχόλοι, ούτε μπάτσοι σωματοφύλακες σαν την κουστωδία του Σαμαρά. Πουλημένος ναι ακριβά μας στοίχησε όμως. Φυσικά ο κόσμος εξέφρασε τα συναισθήματα του, τα οποία ήταν ανάλογα της εφαρμοζόμενης πολιτικής. Μην ξεχάσουν εκτός από τα κανάλια και τίποτα αριστεροί να καταδικάσουν την "τρομοκρατική ενέργεια" κατά του απλού υπηρέτη της Τρόικας.

"Εξοπλισμένοι με κεφαλές επιτέθηκαν στον πρωθυπουργό". Έχετε ψάξει πόσοι θα ήθελαν να του πετάξουν πυρηνικές κεφαλές, ώστε να ισοφαρίσουν την καταστροφή που μας προκάλεσε; Θα του κάνουν όμως κάτι απείρως πιο αποτελεσματικό στις 25. Θα τον πετάξουν από την Πρωθυπουργία. Η αποδοκιμασία για τον κηφήνα πονάει χειρότερα κι από σφαίρα. Χαλάει τη βιτρίνα, τη μόστρα. Και το ψέμα επίσης. Άντε τώρα να πείσεις, ότι η ψαλίδα μίκρυνε με αυτή την αγανάκτηση. Πάει τόση προπαγάνδα στράφι...

Να υποθέσω ότι δε θα αποτολμήσουν πάλι παρόμοια απόπειρα συγκέντρωσης κι επικοινωνιακού σώου μετά από αυτό το φιάσκο; Κρίμα είναι πάρα πολλοί που θέλουμε να δούμε από κοντά τον απερχόμενο αρχηγό της ΝΔ (σε όποια απόσταση μας κρατήσουν οι μπάτσοι) και να τα πούμε ένα χεράκι.

Να μιλήσουμε για την αλήθεια, για όσα ψέματα μας είπε, για τη λογοκρισία, την καταστολή, το ναζισμό που εφάρμοσε. Και το καλύτερο: Δεν θα μπορούν να μας ρίξουν δακρυγόνα γιατί θα τα εισπνεύσει κι ο ίδιος. Μπράβο στην Αντίσταση για την νέα επιτυχία της. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger