Home » , » Γ.Βαρουφάκης: "Ο Σόιμπλε κι εγώ" (Βίντεο)

Γ.Βαρουφάκης: "Ο Σόιμπλε κι εγώ" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 | 1:27 π.μ.

Την δική του εξήγηση έδωσε ο έλληνας υπουργός Οικονομικών στην ερώτηση γιατί ο Σόιμπλε και άλλοι ευρωπαίοι αξιωματούχοι προσπαθούν να τον απαξιώσουν.

Σύμφωνα με τον ίδιο την ίδια αντιμετώπιση θα είχε οποιοσδήποτε Έλληνας υπουργός κρατούσε μια δυναμική στάση υπερασπιζόμενος τα ελληνικά συμφέροντα.
Εχουν κακομάθει πολλοί απ τους εταίρους μας, εκτίμησε ο Γ. Βαρουφάκης γιατί  έχουν συνηθίσει μια σειρά από υπουργούς οι οποίοι καθόταν στην ουρά έξω απ τα γραφείο υπαλλήλων της τρόικα και περίμεναν να τους δουν έτσι ώστε να τους αιτηθούν κάποια πράγματα. Σήμερα αυτό τελείωσε είπε ο υπουργός Οικονομικών.

«Εγώ καταλαβαίνω την δυσαρέσκεια κάποιων ανθρώπων που συνειδητοποιούν ότι τώρα έχουν μια ελληνική κυβέρνηση που αυτά δεν περνάνε πλέον και ότι αυτές οι καταστάσεις ανήκουν στο παρελθόν», υπογράμμισε.

Εκτίμησε ότι οι ξένοι αξιωματούχοι θα συνηθίσουν την νέα κατάσταση, δείχνοντας κατανόηση στον εκνευρισμό που προκαλεί στους ξένους οι οποίοι είχαν μείνει στην αντίληψη των ελληνικών κυβερνήσεων που κυβερνούσαν με ντιρεκτίβες τύπου μαιλ και φαξ

«Συμπάσχω μαζί τους γιατί ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι ο Έλληνας υπουργός οικονομικών θα είναι πρόβλημα γι’ αυτούς στον βαθμό που απαιτεί το δικαίωμα να ακούγεται η άποψη του ελληνικού λαού», κατέληξε ο Γ. Βαρουφάκης απευθυνόμενος στους ξένους αξιωματούχους που κάνουν προσωπικές επιθέσεις εναντίον του.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger