Home » , » Απροκάλυπτη κρατική τρομοκρατία

Απροκάλυπτη κρατική τρομοκρατία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 | 12:49 μ.μ.

Αν είχε κάποιος την αυταπάτη ότι η κρατική τρομοκρατία κάπως θα μετριαστεί με την νέα συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έρχεται σήμερα ένα περιστατικό στην Κυψέλη για να τον προσγειώσει.

Όπως διαβάζουμε στο indymedia ασφαλίτες και ΟΠΚΕ με προτεταμένα τα όπλα εισέβαλαν σήμερα το πρωί στο σπίτι των αναρχικών συντρόφων Χ.Κ. και Κ.Ρ. στην Κυψέλη. ΄

Με την προσφιλή τους αιτιολογία περί ανώνυμης καταγγελίας -τηλέφωνήματος για ύπαρξη όπλων και εκρηκτικών, ο αστυνομικός συρφετός σε συνεργασία με την αχυράνθρωπο εισαγγελέα κατέστησαν για πολλοστή φορά σαφείς τις προθέσεις και τις μεθόδους των πολιτικών τους προϊσταμένων απέναντι στους πολιτικούς τους αντιπάλους. 

Η καταστολή και η προσπάθεια εκφοβισμού των αγωνιζόμενων παραμένει στον πυρήνα της στρατηγικής κράτους και κεφαλαίου ανεξάρτητα από το προσωπείο -αριστερό ή δεξιό- που ενδύονται κάθε φορά.

Τέτοιες κινήσεις όχι απλά δεν μας φοβίζουν, αλλά ενδυναμώνουν ακόμη περισσότερο τη συμμετοχή μας στα πολύμορφα πεδία των κοινωνικών και ταξικών αγώνων στο δρόμο για την κοινωνική επανάσταση και απελευθέρωση.

ΥΓ Εννοείται πως το αποτέλεσμα της έρευνας περιορίστηκε σε δύο λέξεις "ουδέν ανευρέθη"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger