Home » , » Οι κυβερνήσεις αλλάζουνε η κρατική τρομοκρατία παραμένει.

Οι κυβερνήσεις αλλάζουνε η κρατική τρομοκρατία παραμένει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 | 5:02 μ.μ.

Δεν αισθάνεται την ανάγκη να απολογηθεί ο υπουργός προστασίας του συστήματος για τις βιαιοπραγίες, τους τραμπουκισμούς και τους εκφοβισμούς στους οποίους επιδίδονται οι ένστολοι υφιστάμενοι του;

Το πρωί ορδές  ασφαλιτών μπουκάρισαν στην κατοικία δυο αναρχικών στην Κυψέλη, την έκαναν άνω – κάτω και φυσικά δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο. Ηταν προφανές ότι ήθελαν να περάσουν ένα τρομοκρατικό μήνυμα και το έκαναν με την συνηθισμένη δικαιολογία ότι έλαβαν ένα ανώνυμο τηλεφώνημα ότι στο σπίτι υπάρχουν όπλα και πυρομαχικά.

Σήμερα, το απόγευμα και χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος, εντελώς απροκάλυπτα, οι ασφαλίτες έριξαν χημικά και  ξυλοκόπησαν διαδηλωτές που συμμετείχαν στην πορεία, στην Κόρινθο, με αίτημα  την άμεση απελευθέρωση όλων των μεταναστών από τα κέντρα κράτησης και το κλείσιμο «εδώ και τώρα» όλων των στρατοπέδων κράτησης.

Συμπέρασμα: Οι κυβερνήσεις αλλάζουνε η κρατική τρομοκρατία παραμένει.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
8 Μαρτίου 2015 στις 1:42 π.μ.

Να με συγχωρει η χαρη σας,αλλα εδω προκειται για αλλα εγκληματικα λαθη,που κανει η κοινωνια,απεναντι στο δικο της σωμα!! Οι τυποι,ειναι για μπατσες,καμια διαφορα με τους προηγουμενους,στο θεμα αυτο,και για αλλη μια φορα,αργα....τα ζα μου!!! Ηταν αρκετος ,ενας μηνας,για να μας βγαλουν πολθ πιο γρηγορα αυτην την διαθεση για μπατσες!! Και εχουμε γιαυπουργο,αλλον εναν καθηγητη.......δεν ξερω,αλλα πτε δεν εμπιστευθηκα ακαδημαικο για πολιτικη διακυβερνηση!! Παντα ειχα την αποψη,οτι ειναι ,οτι χειροτερο,διαολε. Βγηκε στα καναλια,και ηταν και πυρ και μανια,για την υποτιθεμενη προβοκατσια,στο θεμα των μεταναστων. Κε. Πανουση,οι επιθεσεις απο τους υφισταμενους σας,αν δεν εχετε δωσει εντολη,δεν σας εξοργιζει;; Αν ειναι ετσι.....ρομπα σας καταντησαν!! Δεν μπορειτε να κανετε καλα,τους υφισταμενους σας,πως θα κανετε καλα ,ολοκληρη Ελλαδα;Δεν σας θλιβει,ως γεγονος; Αν οχι....τι να πω.....μενω Πακης ,που λενε και οι ελληνες της σημερον!!! Οχι τιποτα αλλο,αλλα σταθηκατε εμβροντητος μπροστα στο στρατοπεδο Αμυγδαλεζας,και ο ανθρωπισμος σας,δεν σας αφηνε να πειτε κατι,οπως δηλωσατε!!! Τωρα,τι γινεται;Και επειτα.....ειναι και εκεινο το θεμα βρε παιδι μου,με τις φυλακες Γτυπου......συγκλονιστικο και αυτο,.....εε σας καταλαβαινω.....ειστε,ρακος!! Νομιζω, μια αδεια ,θα εκανε καλο ,και σε σας,μα και σ'ολη την χωρα!!





Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger