Home » , » Νέο μνημόνιο θα χουμε εμπρός βήμα ταχύ, για να καταδικάσουμε τη βία όλοι μαζί.

Νέο μνημόνιο θα χουμε εμπρός βήμα ταχύ, για να καταδικάσουμε τη βία όλοι μαζί.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 | 11:34 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

Νέο μνημόνιο θα χουμε εμπρός βήμα ταχύ
για να καταδικάσουμε τη βία όλοι μαζί. 

Αγάπη μου καλή, δεν αποκλείω τίποτα. Ούτε την προβοκάτσια, ούτε την αγανάκτηση γιατί είναι τόσο αδυσώπητος ο πόλεμος για την κουτάλα που τα πάντα μπορεί να συμβούν. Εκτός από το σταματήσουμε να πληρώνουμε εμείς, οι συνήθεις είλωτες.

Τι έγινε λοιπόν με το Γιάννη με το ένα νι; Θα στο πω τραγουδιστά:

Χθες το λιόγερμα εϊβαλά χθες το δειλινό
πήγε κι έφαγε εϊβαλά έναν αστακό 
του την πέσαν χίλιοι ίσως και δυο τρεις 
στα κανάλια γίνεται τώρα της τρελής...

Καλά για τον αστακό δεν παίρνω όρκο. Ούτε για το πόσοι ήταν. Ο ίδιος ο Γιάννης είπε ότι δεν τραυματίστηκε. Τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης πάλι δεν τον πιστεύουν. Σύμφωνα μ' αυτά, θα πρέπει να έγινε πόλεμος, όπου απαραιτήτως ο υπουργός έφαγε εκτός από το φαί, δυο μαχαιριές, είκοσι σφαίρες, μια χειροβομβίδα κι ένα τζατζίκι. Το τελευταίο με μπόλικο σκόρδο, το οποίο είναι χημικό όπλο κι έχει (ως γνωστό) απαγορευτεί στις δεξιώσεις του Γιούρογκρουπ.

Κι αμέσως ως άλλες μοιρολογίστρες ΟΛΑ τα κόμματα να καταδικάσουν τη βία. Αχ συγκινήθηκα. Το ΠΑΣΟΚ (να ζήσουμε να το θυμόμαστε) καταδίκασε πρώτο - πρώτο. Μάλιστα άφησε και μπηχτές. Αλήθεια πράσινα "αγγελούδια", χθες έγιναν κάτι επιθέσεις από στελέχη σας τόσο σε συνδικαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΚΚΕ. Κι από κοντά η ΔΑΚΕ να σας κρατάει τα μπόσικα. "Συνέδριο ΠΟΕ-ΟΤΑ: Νοθεία και πραξικοπηματικές μεθοδεύσεις από την απερχόμενη διοίκηση"


Καταδικάστε κι αυτά. Το ΠΟΤΑΜΙ κι αυτό καταδικάζει! Κάποιους τραμπούκους που χτυπάνε άνανδρα στις Σκουριές πότε θα τους καταδικάσεις Σταύρο; Αυτοί κάνουν τη δουλειά τους; Κι εσύ τη δουλεία σου κάνεις. Στο Μπόμπολα.

Καλά για τη ΝΔ δεν χρειάζεται να πω κάτι. Να βγει να καταδικάσει ο ακτιβιστής Βορίδης, να τους πει, αν "ξανακάνετε βία ρε θα σας κόψω τα χέρια με το τσεκούρι μου". Εναλλακτικά μπορούν να βγάλουν τους παρακρατικούς τους να δώσουν μαθήματα πως να ξυλοκοπούν σωστά ώστε να στέλνουν το θύμα τους στο νοσοκομείο. ή στον άλλο κόσμο. Τόσα χρόνια τραμπούκοι ξέρουν τη δουλειά. "ΟΝΝΕΔ - ΟΝΝΕΔ πρωτοπορία, πρώτοι στη βία και την τρομοκρατία", τα σημερινά δεκανίκια σας το ΠΑΣΟΚ, το έλεγαν αυτό, τότε με τον Τεμπονέρα.

Κι ερχόμαστε στο ΚΚΕ. Σύντροφοι, καταλαβαίνω πως οι καιροί είναι πονηροί. Αλλά ας δούμε πρώτα τι έγινε, γιατί απουσιάζει -ως συνήθως- η άλλη άποψη και μετά σχολιάζουμε. Γιατί για τους αστούς και η εκτέλεση του Τσάρου βία ήταν. Μη βγάζουμε τα μάτια μας με τα λόγια μας.

Που το πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ. Βρήκαν αφορμή κι οι υπόλοιποι. Έρχεται νέο μνημόνιο, νέα μέτρα και θέλουν να μας προετοιμάσουν, να μας πουν πάλι πως δεν γίνεται "αλλιώς". Πως αυτοί που θα διαμαρτυρηθούν στο μέλλον είναι "τρομοκράτες" κλπ, κλπ. Το γνωστό παραμύθι. Εγώ πάλι λέω πως ξύλο δεν έπεσε, αλλά θα πέσει μπόλικο. Γιατί καταδικάζω τη γαμημένη την ανεργία, την άτιμη τη φτώχια και την άθλια εκμετάλλευση οποιοσδήποτε κερατάς κι αν μου τα επιβάλλει. Ντάξει Γιάννη μου; 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

30 Απριλίου 2015 στις 1:22 π.μ.

Η πλάκα είναι το τί είπε ο ιδιοκτήτης του Γιάντες για το πώς έκραζε το κοινό της ταβέρνας το Βαρουφάκη!!!!
Τελικά οι θαμώνες του Γιάντες έδιωξαν το Βαρουφάκη κι όχι οι μπουκαδόροι "αναρχικοί"!!!
Αλλά αυτό θα το κάνουν γαργάρα οι Συριζαίοι και μαζί τους οι πασοκονεοδημοκρατοποταμίσιοι που βρήκαν ευκαιρία για να τα χώσουν στον α/α χώρο και να προετοιμάσουν το έδαφος για μαζική καταστολή ενόψει της υπογραφής του νέου μνημονίου από την κυβέρνηση "πρώτη φορά Αριστερά":

«Ο Βαρουφάκης έφυγε περισσότερο γιατί υπήρχε κόσμος που έλεγε «αφήστε τον να φύγει δεν τον θέλουμε εδώ»», σημείωσε, τέλος ο ιδιοκτήτης (του Γιάντες), λέγοντας πως ο κ. Βαρουφάκης όσο είναι υπουργός έχει επισκεφθεί το μαγαζί του δυο-τρεις φορές, ενώ ήταν θαμώνας από παλιά. ΠΗΓΗ: http://nonews-news.blogspot.gr/2015/04/blog-post_4296.html

30 Απριλίου 2015 στις 1:23 π.μ.

Φυσικά ΜΗΝ περιμένετε να πουν τα συριζέικα και διαπλεκόμενα ΜΜΕ για τη στάση των θαμώνων του Γιάντες... είπαμε... τα ΕΣΠΑτζίδικα κυρίζια της ΔΗΜΑΡ και της υπόλοιπης Ροζουλί "Αριστεράς" ποτέ δεν τα ακουμπάνε... ο στόχος είναι ο α/α χώρος τώρα... οι οργανωμένοι και μη οργανωμένοι αναρχικοί κι άλλοι ανυπότακτοι αντιμνημονιακοί...

Ανώνυμος
30 Απριλίου 2015 στις 9:29 μ.μ.

Φάντης Μπαστούνης:

Κάνετε λογοκρισία? ΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger