Home » , » Ξαναχτύπησε ο γλίτσας, χρυσαυγίτης με.. πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης.

Ξαναχτύπησε ο γλίτσας, χρυσαυγίτης με.. πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 | 5:39 μ.μ.

Ξαναχτύπησε ο γλίτσας, χρυσαυγίτης με.. πολιτικά Θέμος Αναστασιάδης. Οπως διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας των Συντακτών στον ιστότοπο της φυλλάδας του δημοσίευσε όλα τα ονόματα των μαρτύρων κατηγορητηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Ανάρτησε, λοιπόν, στην ιστοσελίδα του "Πρώτου Θέματος" τον πλήρη κατάλογο με τα στοιχεία της οικογένειας και των φίλων του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, όλων των θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης και κάθε αυτόπτη μάρτυρα.

«Τι κι αν τους δίνει βορά στην εγκληματική δράση της ναζιστικής οργάνωσης; Τώρα που καταργήθηκε κι ο κουκουλονόμος μπορεί να το κάνει με άνεση κι έτσι όπως το πάει θα μας αποκαλύψει και τα πλήρη στοιχεία των πέντε προστατευόμενων μαρτύρων» σχολιάζει η εφημερίδα.

Εμείς δεν θα κάνουμε δικό μας σχόλιο. Θα προτιμήσουμε μα παραθέσουμε αποσπάσματα από προηγούμενο κείμενο του Νίκου Μπογιόπουλου:

... Ο δημόσιος βίος κατακλύζεται τα τελευταία χρόνια από διάφορες γλίτσες, που επιπλέουν στον αφρό της βιομηχανίας του θεάματος...

Τύποι λαθρόβιοι που η αθλιότητα και η ποταπότητά τους ισοδυναμούν με «αρετή» και εφαλτήριο «επιτυχίας». Στο βούρκο, άλλωστε, μέσα από τον οποίο παράγονται και μέσα στον οποίο «μεγαλουργούν» οι γλίτσες, αυτά ακριβώς είναι τα κριτήρια της «επιτυχίας»: Η ποταπότητα και η αθλιότητα.
Τέτοια περίπτωση γλίτσας είναι ο Θεμιστοκλής (σ.σ.: στην πορεία το έκανε «Θέμος») Αναστασιάδης.
Ο συγκεκριμένος δεν είναι η πρώτη φορά που στα διαλείμματα των αισθητικά και ιδεολογικά υποκοσμιακών του δραστηριοτήτων συλλαμβάνεται επ' αυτοφώρω σαν χρυσαυγίτης... με πολιτικά…

Παρεμπιπτόντως:
Στο πλαίσιο των κύριων δραστηριοτήτων του, όταν δηλαδή δεν διαφημίζει τη Χρυσή Αυγή, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης εντοπίζεται ενίοτε να πρωταγωνιστεί σε μεταμεσονύκτιες τηλεοπτικές συνεντεύξεις με βιζιτούδες πολυτελείας σε ρόλους που θα ζήλευαν ακόμα και οι κανονικοί νταβατζήδες κι άλλοτε σε ρόλους βιντεοκομιστή προς και από τα Μέγαρα Μαξίμου. ..

Τα όσα λέει ο χρυσαυγίτης με πολιτικά, ο Θέμος (ο γλίτσας) Αναστασιάδης, είναι πολύ
λογικές απόψεις για κάποιον που πρωτοστατεί στη διαμόρφωση του μυθεύματος περί της «στοργής», της «ευαισθησίας» και του «κοινωνικού ρόλου» του ναζισμού προς τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Είναι η εφημερίδα του Αναστασιάδη, άλλωστε, το «Πρώτο Θέμα», που την 1η Απρίλη 2012, λίγο πριν από τις εκλογές, ξεκίνησε το παραμύθι για τον εξωραϊσμό του ναζιστικού προφίλ της Χρυσής Αυγής, έχοντας στην πρώτη σελίδα κύριο θέμα με τίτλο «Πέτα τη γιαγιά... στη Χρυσή Αυγή».
Στο εν λόγω «ρεπορτάζ» μαθαίναμε ότι οι γριούλες έχουν την άμεση βοήθεια της Χρυσής Αυγής όταν πηγαίνουν στα ΑΤΜ για αναλήψεις χρημάτων...

Μόνο που στην εντυπωσιακή φωτογραφία που συνόδευε το στημένο «ρεπορτάζ» και στο δισέλιδο κείμενο που εμφάνιζε τους χρυσαυγίτες σαν «προσκοπάκια», πουθενά δεν αναφέρεται ότι:
Η γιαγιούλα της στημένης φωτογραφίας, του στημένου «ρεπορτάζ», δεν ήταν παρά η μητέρα στελέχους της ναζιστικής συμμορίας και υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που είχε επιστρατευτεί για να γίνει «πειστικότερο» από την εφημερίδα του Αναστασιάδη το εγκωμιαστικό της «ρεπορτάζ» για τη Χρυσή Αυγή!

Αυτός είναι ο Αναστασιάδης. Ο γλίτσας ... 

Υ.Γ Μετά τον σάλο που ξέσπασε στο διαδίκτυο από αυτή την άθλια ενέργεια του «Πρώτου Θέματος», να στοχοποιεί τους μάρτυρες κατηγορίας στην δίκη της νεοναζιστικής οργάνωσης, η επίμαχη ανάρτηση «κατέβηκε». Φυσικά η βρόμικη δουλειά είχε γίνει και η αναδημοσίευση υπάρχει σε δεκάδες μπλοκ και ιστοσελίδες.

Με την ευκαιρία να θυμηθούμε κάποιες απ’ τις ενέργειες του «κομιστή» καθώς και του συνέταιρου του  Αναστάσιου Πάλλη ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του 40% των μετοχών του «Πρώτου Θέματος»

Το θράσος δεν έχει όρια: Το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ στον τόπο του εγκλήματος

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ: Πρωτοσέλιδος έρωτας με τη σβάστικα

Ο λοχίας που έγινε «εκδότης» της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Οι ΠΑΛΛΗόφιλοι και τα ερωτήματα στην υπόθεση Πάλλη

Τα όπλα μετόχου του "Πρώτου Θέματος" και η Χρυσή Αυγή

Ο καταζητούμενος συνιδιοκτήτης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα»

Αν. Πάλλης, συνεκδότης "Πρώτου Θέματος": πρόσωπο και σύμβολο της ελληνικής πραγματικότητας που την σφραγίζουν τα συμφέροντα και η διαφθορά

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Απριλίου 2015 στις 3:40 μ.μ.

Ενα "καθαρισμα" αυτου του γλιτσα με τα πολιτικα χρυσαυγητη και νταβατζη θα του πηγαινε κουστουμι, γιατι κανει πολυ ζημια
στην ελληνικη κοινωνια melito

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger