Home » , » Γιατί το ΚΚΕ αρνείται πολιτικό αγώνα ανατροπής;

Γιατί το ΚΚΕ αρνείται πολιτικό αγώνα ανατροπής;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 10 Μαΐου 2015 | 4:19 π.μ.

Πηγή: Μιχάλης Ρίζος – «Πριν»

Στο σύντομο αυτό σημείωμα δεν θα αναφερθούμε στις ψευδολογίες του ΚΚΕ για δήθεν στήριξη της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τις παρεμβάσεις των εκπαιδευτικών, τις αγωνιστικές κινήσεις των ΟΤΑ, την ΕΑΑΚ, την ΑΡΣΙ και γενικά σε ό,τι κινείται αριστερά του. Η προσπάθεια συκοφάντησης του ρεύματος της αντικαπιταλιστικής Αριστερός και της σύγχρονης κομμουνιστικής προοπτικής δεν γίνεται πιστευτή ούτε από τα μέλη του και είναι εκ προοιμίου αποτυχημένη.

Από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης οι δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πρωταγωνιστούν στους χώρους δουλειάς και στα συνολικά πολιτικά μέτωπα, για να οργανώσουν τη μαζική λαϊκή αντεπίθεση και τις πρώτες απεργίες κόντρα στο κλίμα της δηλητηριώδους αναμονής. Να προωθήσουν την αριστερή αντιπολίτευση στην κυβερνητική πολιτική της υποταγής στην ΕΕ, το ΔΝΤ και το κεφάλαιο, να ενισχύσουν το πλαίσιο της αντικαπιταλιστικής ανατροπής ενάντια στον «έντιμο συμβιβασμό» με το δημοσιονομικό σφαγείο και τους δανειστές-ληστές που οδηγεί σε νέο Μνημόνιο. Και αυτό το έχουν δει όλοι, πλην του ΠΓ του ΚΚΕ.

Θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο ερώτημα γιατί το ΚΚΕ (εξακολουθεί να) απέχει από την πολιτική μάχη, με μαζικούς - εργατικούς όρους, ενάντια στην ΕΕ, το ληστρικό χρέος, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την επερχόμενη νέα αντιλαϊκή ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 83 σχόλια

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 8:03 π.μ.


Θέλει ο «Εργατικός Αγώνας» να κρυφτεί....

... και ο οπορτουνισμός του δεν τον αφήνει!
http://revol-now.blogspot.gr/2015/04/blog-post_99.html

Διαβάζουμε κείμενο που αναρτήθηκε στη γνωστή διαδικτυακή γιάφκα της αντιΚΚΕ προβοκάτσιας, τον «Εργατικό Αγώνα». Ο συγγραφέας του φέρει το ψευδώνυμο Στωικός (στωικός πρέπει να είναι και ο κάθε σώφρον αναγνώστης του για να αντέξει όσα γράφει). Στο συνονθύλευμα λέξεων λοιπόν αυτό με τίτλο «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το εργατικό κίνημα» γράφει μεταξύ άλλων τα εξής ωραία:

«...(η) ηγετική ομάδα υπό τον Α. Τσίπρα, είναι έτοιμη να κάνει και νέες υπαναχωρήσεις στο πνεύμα του «έντιμου συμβιβασμού», δεν είναι και διατεθειμένη να κάνει και στριπτίζ, όπως της ζητά η τρόικα – «θεσμοί» και η εποπτεύουσα αρχή (γερμανική κυβέρνηση)».

Σχόλιο: Δεν είναι και διατεθειμένη να κάνει και στριπτίζ σύμφωνα με τον κ.Στωικό η ηγετική ομάδα του Α.Τσίπρα. Δηλαδή τι άλλο θα αποτελούσε... στριπτίζ πέραν των όσων αντιλαϊκών μέτρων έχουν στα σκαριά κυβέρνηση και δανειστές; Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αποδεχθεί επί της ουσίας πλήρως την ύπαρξη ενός τρίτου μνημονίου, το ίδιο επώδυνο για το λαό όπως τα προηγούμενα. Συνεχίζει τις ιδιωτικοποιήσεις, κυβερνά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου για να εγγυηθεί τα χρήματα των δανειστών-εκβιαστών και αυτό δεν συνιστά στριπτίζ; Μήπως ο «Εργατικός Αγώνας» επιχειρεί έμμεσα να «ξεπλύνει» την κυβέρνηση Τσίπρα;

«Και ο λόγος είναι απλός. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει ένα νέο ΠΑΣΟΚ ή μια νέα ΝΔ, το πιο πιθανό είναι να δει τα εκλογικά του ποσοστά να καταρρέουν και να κατρακυλά πάλι στο 4%».

Σχόλιο: Τι μας λέτε Στωικέ; Δεν έχει γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα νέο ΠΑΣΟΚ; Δεν αποτελεί ήδη το νέο πόλο της σοσιαλδημοκρατίας στο πολιτικό πεδίο της χώρας; Δεν έχει εδώ και καιρό ενσωματώσει στις δυνάμεις του στελέχη του βαθύ ΠΑΣΟΚ; Πότε λοιπόν θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα «νέο ΠΑΣΟΚ»; Όταν κυβερνήσει 20 χρόνια ή όταν βρεθούν νέοι Τσοχατζόπουλοι εντός του ΣΥΡΙΖΑ;

Εκεί όμως που «δίνει ρέστα» ΣΥΡΙΖΟφιλίας ο αρθρογράφος του
Εργατικού Αγώνα είναι στην επόμενη πρόταση:

«Είναι αρκετά δύσκολο να προσδιορίσουμε τα ταξικά συμφέροντα που εκπροσωπεί σήμερα το κόμμα και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο και είναι υπό διαμόρφωση».

Σχόλιο: Τι ταξικά συμφέροντα εκπροσωπεί άραγε το κόμμα και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ; Μην είναι του εργάτη, του άνεργου, του χαμηλοσυνταξιούχου; Ή των μεγαλοβιομηχάνων, της υγιούς επιχειρηματικότητας, του εφοπλιστικού Κεφαλαίου, του ΣΕΒ και των λοιπών δυνάμεων; Βρίσκεται «υπό διαμόρφωση» ο πολιτικός χώρος του ΣΥΡΙΖΑ μας λέει ο Στωικός. Και περιμένουμε τώρα εμείς, η εργατική τάξη, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να δούμε πως θα... εξελιχθεί. Λες και δεν είναι ηλίου φαεινότερο τι κόμμα ΕΙΝΑΙ (και όχι θα διαμορφωθεί) ο ΣΥΡΙΖΑ, λες και δεν βγάζει μάτι τι είδους κυβέρνηση είναι αυτή των Τσίπρα-Καμμένου. Στον «Εργατικό Αγώνα» μάλλον περιμένουν να καταλάβει τα χειμερινά ανάκτορα ο Λαφαζάνης και η Βαλαβάνη...

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 8:31 π.μ.

Πείτε το κάνα δυο φορές ακόμα συντρόφια του ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να το πιστέψετε, βάλατε πλατούλα στο ΣΥΡΙΖΑ με τον ένα η άλλο τρόπο και τώρα βλέποντας τον "πολιτικό συμβιβασμό" που κάνει ο Αλέξης το γυρίσατε στους όποιους πολιτικούς αγώνες ανατροπής... καλό αγώνα!!!

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 8:44 π.μ.

Να και οι Αβανταδόροι του σύριζα στην προσπάθεια τους να φτιάξουνε το νέο Οπορτουνιστικό ανάχωμα. Το ΠΑΜΕ είναι Ταξικό Μέτωπο που συμμετέχουνε και άνθρωποι που δεν είναι Κομμουνιστές. Μέσα απο εκει παλεύουμε να φρενάρουμε τα χειρότερα που έρχονται με τελικό στόχο Μονομερη Διαγραφη του Χρέους Εξοδο απο την Ε.Ε Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής Κεντρικό Σχεδιασμό Εργατικό Ελεγχο. Αυτή είναι η μόνη λύση για τον λαό. Οτιδηποτε άλλο εξυπηρετεί τμήματα της Αστικής Τάξης με συμφέροντα σε Ρωσία Κίνα. Αφήνουμε τα τσιράκια του Συριζανελ να Σκούζουνε.

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 8:59 π.μ.

Γιατί απλά δεν θέλει καμμιά ανατροπή.Γιατι το ΚΚΕ είναι μέρος του βαθέως συστήματος και βασικός πυλώνας του καθεστώτος.
Το ΚΚΕ είναι η πέμπτη φάλαγγα στο Αριστερό και κομμουνιστικό κίνημα.
Μην το ψάχνετε και μην το κουράζετε άλλο το πράγμα.Οταν ο λαός έχει καταλάβει το βρώμικο ρόλο του ΚΚΕ και το έχει πετάξει στα σκουπίδια,δεν είναι δύσκολο να το καταλάβουμε και εμείς.

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 9:04 π.μ.

Ποτε θα δωσει εξηγησεις η ΑΝΤΑΡΣΥΑ γιατι στηριζει τις δυναμεις τοιυ ΣΥΡΙΖΑ και της ΠΑΣΚΕ στο συνδικαλιστικο κινημα ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 9:48 π.μ.

Θέλει προσοχή γιατί ο πολύς αγώνας μπορεί να σε κάνει μέχρι και πρόεδρο της ΕΡΤ.
http://prin.gr/?p=5619

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 11:55 π.μ.

Γενικά:
Μας έχετε ψοφήσει στη μαλακία.

Ειδικά:
Μετά την πρώτη γραμμή σταμάτησα να διαβάζω.
Θυμήθηκα αυτό.
http://www.avgi.gr/article/5306827/dekades-xiliades-anases-axioprepeias-xexeilisan-to-suntagma-fotografies-

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 12:37 μ.μ.

Μη φοβάστε, το ΚΚΕ θέλει πιο πολύ από εσάς να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Απλά επειδή δεν είναι τόσο γκάου, περιμένει πρώτα να πέσει η δημοφιλία του, κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις από την πρώτη κιόλας μέρα.

Δυστυχώς η αγωνία σας να την βγείτε πιο ΚΚΕ από το ΚΚΕ σας έχει οδηγήσει στην βλακεία. Στο ΚΚΕ όμως δεν είναι βλάκες, αντιδραστικοί είναι.

10 Μαΐου 2015 στις 2:35 μ.μ.

Ερώτηση κρίσεως!

Καλύτερα να αναρωτηθούμε γιατί κάποιοι επιμένουμε να κάνουμε ερωτήσεις κρίσεως που είναι απαντημένες από τη ζωή.

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 5:58 μ.μ.

Σιγά σιγά μη σκίσετε κάνα καλτσόν συντροφιά της κατρακύλας

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 7:49 μ.μ.

12:37, Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρκώς υποχωρεί και ενσωματώνεται στην αστική διαχείριση:

α. ΔΕΝ κάνει τίποτα να συμβάλλει στην οργάνωση και αυτοοργάνωση του λαού και της εργατικής τάξης με στόχο την βελτίωση της θέσης του λαού και την ανατροπή της εξουσίας της άρχουσας αστικής τάξης.

β. Σε αρκετούς κλάδους μάλιστα, ΑΡΝΕΙΤΑΙ και τάσσεται εναντίον της παραπάνω αντίληψης (ΟΛΜΕ, Υγεία κλπ).

γ. Στους Δήμους όπου κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ υπάρχει ουσιαστική διαφορά ανάμεσα στην πολιτική ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ μάλιστα, ΣΥΡΙΖΑ κ ΚΚΕ ομονοούν στην πράξη: Η διαχείριση αυτών των δυνάμεων στους δήμους όπου ελέγχουν είναι σχεδόν ίδια με αυτή των ΠΑΣΟΚ/ΝΔ. ΣΥΡΙΖΑ κ ΚΚΕ ψηφίζουν ελαστι΄κες σχέσεις εργασίας, κρατάνε τους κατοίκους των Δήμων τους παθητικούς δέκτες εφαρμόζντας την λογική της ανάθεσης, κλπ

δ. Η συνολική λογική του ΣΥΡΙΖΑ επειδή έχει ως δομικό στοιχείο την αποτυχημένη λογική "ΕΕ=κοινό σπίτι των λαών το οποίο το διαχειρίζονται σήμερα οι νεοφιλελέδες και πρέπει να αλλάξει χέρια", ΔΕΝ προετοιμάζει καθόλου τον λαό για την αναγκαία σύγκρουση με την καπιταλιστική ΕΕ. Η οποία ΕΕ φυσικά, επειδή είναι απλά μια ένωση καπιταλιστικων αστικων τάξεων και κρατών και τπτ άλλο, ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ακομα και στα λεγόμενα "μη δημοσιονομικού κόστους νομοσχέδια", όπως στο εργασιακό κλπ, διότι απλά ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΤΟΧΟ και μέσω του ευρώ κ του χρέους ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ στα σχέδια των ευρωπαϊκών αστικων τάξεων!

Και ο ΣΥΡΙΖΑ;; Συνεχώς βάζει κόκκινες γραμμές τις οποίες διαρκώς ο ίδιος τις παραβιάζει οπισθωχωρώντας!! Και στο τέλος ΤΙ μένει με τον λαό ΚΑΙ ΕΛΕΩ ΣΥΡΙΖΑ στον καναπέ; Το ξεβράκωμα του ΣΥΡΙΖΑ που έρχεται. Είτε αμέσως μέσα από την υπογραφή μιας -και καλά- εντιμων συμβιβασμών συμφωνίας, είτε εμμέσως μέσω προκύρηξης δημοψηφισματος στο οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ θα ταχθεί ΥΠΕΡ της επικύρωσης μιας τέτιας αντιλαϊκής συμφωνίας για να έχει μετά λυμένα τα χέρια του στην εφαρμογή της!

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 7:57 μ.μ.

Επίσης να πω και με στοιχεία, πως οι συνδικαλιστικές δυνάμεις ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ ξέρουν να συμφωνούν και να στηρίζουν κοινά πλαίσια σε αρκετά σωματεία μαζί με ΠΑΣΚΕ κ ΔΑΚΕ!!! Είτε για να ΜΗΝ υπάρξουν κινητοποιήσεις, είτε για να αντιπαρατεθούν στα πλάισια που στηρίζουν συνδικαλιστικές δυνάμεις που πρόσκειται στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

α. Για τα της ΟΛΜΕ κ την αθλιότητα του ΠΑΜΕ/ΚΚΕ: http://www.narnet.gr/articles/%C2%AB%E2%80%A6%CE%B1%CE%BD-%CE%B8%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B7-%CE%BA%CE%BF%CE%B9%CF%84%CE%AC%CF%82-%CF%84%CE%B9-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%AC-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%E2%80%A6%C2%BB

β. Για τα της ΠΟΕ-ΟΤΑ: http://www.pandiera.gr/43%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CE%B4%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1/

γ. για τα της Υγείας (εκεί ειδικά ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ έδωσαν ρεσιτάλ!!!) http://www.pandiera.gr/%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CE%BA%CE%BA%CE%B5-%CE%B5%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%BD%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1-%CF%81-%CF%83/

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 11:05 μ.μ.

Μιλάνε όλοι μιλάνε κι οι ουρές.

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 11:14 μ.μ.

Ωωωωχ πάλι; Ρε Ανταρσύα έχεις αρχίσει και μοιάζεις με γυναίκα που δεν την θέλει κανείς κι όμως εκείνη τριγυρνάει κλαίγοντας και παρακαλάει κάποιος να την κοιτάξει.

Ανώνυμος
10 Μαΐου 2015 στις 11:40 μ.μ.

Στις εκλογές για αντιπροσώπους στο 17ο συνέδριο της ΟΛΜΕ στην Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας που έγιναν στις 5/5/2015 Σύριζα και Ανταρσύα κατέβηκαν σε κοινό ψηφοδέλτιο με την επωνυμία ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΚΠ/ΚΩΝ(Ε.Κ.Α.Ε.)....Σε ποιόν πουλάτε αντιΚΚΕ προπαγάνδα ρε κάλπηδες?
Τζίμης

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 12:04 π.μ.

φίλοι του ΚΚΕ, αφήστε τα σάπια! Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει αποφύγει 2 θανάσιμες παγίδες για τους κομμουνιστές και ευρυτερα για τους αριστερούς:

α. Την ρεφορμιστική λογική/πολιτική του "ε, τι να κάνω αφού ο αντίπαλος είναι πολύ ισχυρός;" του ΣΥΡΙΖΑ η οποία τον οδηγεί σε ολοένα και βαθύτερη ενσωμάτωση στο αστικό πολιτικό σύστημα και
β. Την σεχταριστική/φοβική λογική πολιτική του "λέω επαναστατικά λόγια και στην πράξη κοκοκο" του ΚΚΕ η οποία το οδηγεί στους Δήμους όπου κυβερνά, να εφαρμόζει την ίδια σχεδόν πολιτική διαχείρισης με το ΣΥΡΙΖΑ και τις αστικές πολιτικές δυνάμεις.

Η ανεπάρκεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι και αυτή δεδομένη, αλλά τουλάχιστον σε αυτό το σοβαρό πεδίο έχει πολύ καλύτερη πολιτκή αντίληψη όσον αφορά τα εργατολαϊκά συμφέροντα από αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 9:32 π.μ.

σωματειο ΠΑΓΝΗ Ηρκαλειου Κρητης περυσι, ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΑΝΕΛ, τμημα ΠΑΣΚΕ, ολοι μαζι στο ιδιο ψηφοδελτιο, τοσο "αριστεροι" μιλαμε οι ΑΝΤΑΡΣΥΟΙ που εχουν στραβολαιμιασει προς τα "αριστερα" ....

Ταξικος

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:34 π.μ.

Χαίρομαι που ο Διονύσης ο Τσακνής ως συνεπής ΑΝΤΑΡσΥιωτης"κομμουνιστής",
βρήκε την χαραμάδα και την μετέτρεψε σε ρήγμα, που θα του αποφέρει Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά, με παχυλό μισθό, που θα καλύπτει τις ανάγκες του!
Οι υπόλοιποι ''μαλάκες'' άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, απλήρωτοι, κακοπληρωμένοι,
συνεχίζουμε με το θυμικό και την λογική να κοιτάμε κατάφατσα το μέλλον:
ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ..

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:45 π.μ.

Το ΚΚΕ αρνείται "πολιτικό αγώνα ανατροπής". Τίνος; Της αστικής ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ κυβέρνησης για την οποία καλλιεργούσε και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλίμα αναμονής; Της εξουσίας του κεφαλαίου και της ΕΕ; Κάποιας άλλης αριστερής κυβέρνησης που ενσωματώνει το λαό και θα δίνει εγγυήσεις στο κεφάλαιο ότι θα εξακολουθήσει να εφαρμόζει τα προηγούμενα και να παίρνει νέα αντιλαϊκά μέτρα διατηρώνοντας κλίμα "κοινωνικής συνοχής"; Ή μήπως θα μας δώσει την απάντηση ο Διονύσης Τσακνής με τα περισπούδαστα άρθρα του ως ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ Πρόεδρος της ΝΕΤ;

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 12:17 μ.μ.

Τεθηκε ενα ξεκαθαρο ερωτημα: "Γιατί το ΚΚΕ αρνείται πολιτικό αγώνα ανατροπής;"
Απλη και ξεκαθαρη απαντηση: γιατι το κκε θελει πραγματι ανατροπή κι οχι αλλη διαχειρηση(βλ. Συριζα, ανταρσυα κλπ). Με αλλα λογια, το κκε να γινει κυβέρνηση ΣΕ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ για να δινει φοροαπαλαγες σε εφοπλιστες και μεγαλοεπιχειρηματιες , χαρατσονο-ενφιονοντας παράλληλα το λαο,
ΔΕΝ ΤΟ ΔΈΧΕΤΑΙ... οσο και να σας ποναει...

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 12:21 μ.μ.

Συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ ζητούν μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ .....

http://www.newsbomb.gr/politikh/political-parties/story/135585/synergasia-me-to-syriza-zitoyn-meli-tis-antarsya#ixzz3ZouTC5Pd

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 3:18 μ.μ.

Μαύρη μέρα η σημερινή για το σταλινικό έκτρωμα το ΚΚΕ.Μαύρες πλερέζες μοιράζουν σε μέλη και οπαδούς στον Περισσό.Μαύρες σημαίες στα κάγγελα στο 'Σπίτι του Λαού που είναι το Σπίτι του Μεγαλοκαπιταλιστή.
Σήμερα οι ηρωικοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ ξαναμπαίνουν στο ραδιομέγαρο.Σήμερα οι ηρωικές καθαρίστριες ξαναβρίσκουν τις δουλειές τους μετά απο τον ανυποχώρητο αγώνα.
Το σταλινικό ΚΚΕ που όλο αυτό το διάστημα ήταν απέναντι και εχθρικό στους αγωνιζόμενους,και χλεύαζε και έφτυνε τον αγώνα των καθαριστριών,έχει σοβαρούς λόγους να πάθει απανωτά εγκεφλικά!!Ο μισητός εχθρός οπορτουνιστής,δικαιώνει εργαζόμενους και ξεγυμνώνει το δεκανίκι του αστισμού που λέγεται ΚΚΕ,και το οποίο πολέμησε και πολεμάει την κυβέρνηση σε συμμαχία με όλο το ακροδεξιό σκυλολόι των Μπαλτακοσαμαροβενιζέλων.
Το σταλινικό ΚΚΕ όχι μόνο δεν δικαιώνεται που έλεγε πως είναι όλοι ίδιοι και ο ΣΥΡΙΖΑ χειρότερος απο όλους,αλλά τρώει την μιά κατραπακιά μετά την άλλη και το ένα φτύσιμο μετά το άλλο απο το λαό.
Και η γιορτή μόλις άρχισε σταλινοκνίτες.Γιορτή για τους εργαζόμενους και το λαό,και κηδεία για τους κομματικούς εγκάθετους μιας ηγετικής συμμορίας μαζί με τους ρουφιάνους οπαδούς τους που έχουν ξαμολήσει στο διαδίκτυο.
Καλά σαράντα σταλινοφασίστες του ΚΚΕ!

Υ.Γ τα κόλλυβα και ο καφές παρηγοριάς,είναι προσφορά των οπορτουνιστών,αφού γνωρίζουμε πως το κώμα διέρχεται περίοδο οικονομικής δυσπραγίας.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 7:41 μ.μ.

3.18 Τον ευατό σου προσπαθεις να πείσεις. Πες μας για το νέο μνημόνιο σφαγής του λαού. Το οτι κανει ρουσφέτια οπως το ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ η ΝΔ Το ξέρουμε.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 8:39 μ.μ.

Καλά, το "πριν" ασχολείται περισσότερο με το ΚΚΕ παρά με την Ανταρσύα. Θα μου πεις για να ασχοληθεί με την Ανταρσύα πρέπει να κάνει και κάτι. ΄Αμα δεν κάνει τι ν' ασχοληθεί;

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 8:42 μ.μ.

@10 Μαΐου 2015 - 11:40 μ.μ.
Ακολουθούν την τακτική που λέει "πες , πες κάτι θα μείνει". Τους έχουν δασκαλέψει καλά τα αφεντικά τους.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 9:01 μ.μ.

@ 12 17
Πότε υπολογίζεις να κάνεις την ανατροπή ρε λεβεντιά?Σε πόσα τέρμινα θα μπορέσεις να την κάνεις?Εχεις λογαριασει,έχεις υπολογίσει σε ποσους αιώνες ή σε πόσες χιλιετίες θα την κάνεις?
πάντως όταν είσαι έτοιμος να κάνεις την ανατροπή,πάρε ένα τηλέφωνο στείλε ένα FAX γράψε ένα γράμμα τέλος πάντων για να είμαστε και εμείς εκεί.
μην χάσουμε την ανατροπή.Κατάλαβες παλληκάρι ΠΑΝιβλακα?

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 9:10 μ.μ.

10.34 εισαι πολιτικα χυδαιος. αν θσχυει οπως το λες εχω και γω να σου πω:

Χαίρομαι που ο Μαίλης-Γοντικας ως συνεπής επαγγελματιας"κομμουνιστής",
βρήκε την χαραμάδα και την μετέτρεψε σε ρήγμα, που θα του αποφέρει Μόνιμη και Σταθερή Δουλειά ως στελεχος στο ΚΚΕ χωρις να δουλευει εδω και 40 χρονια
Οι υπόλοιποι ''μαλάκες'' άνεργοι, υποαπασχολούμενοι, απλήρωτοι, κακοπληρωμένοι,
συνεχίζουμε με το θυμικό και την λογική να κοιτάμε κατάφατσα το μέλλον:
ΑΓΩΝΑΣ ΡΗΞΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ λαο με τους τεμπεληδες ανεπαγγελτους του Περισσου

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:12 μ.μ.

Ωραίοι είστε ρε Αντάρσυοι και λοιποί συνδαιτημόνες. Δε φτάνει που δεν έχετε κόσμο στις πορείες σας τις σπάτε και στα δύο. ΄Οπως σήμερα και την Πρωτομαγιά. Και θέλετε να σας πάρουν και στα σοβαρά.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:45 μ.μ.

11 Μαΐου 2015 - 10:34 π.μ
Σ΄ αυτόν ταιριάζει η ρήση του Βουτσά σε μια ταινία που έλεγε "εγώ είναι να μην τρυπώσω, άμα τρυπώσω..."... Τρύπωσε κι αυτός.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:52 μ.μ.

7.41 Καλέ μου φίλε θα σου πω για το νέο μνημόνιο.Το νέο μνημόνιο καλέ μου φίλε θα βάλει χέρι πρώτα πρώτα στο κώμα.Θα το ξετινάξει το κώμα καλέ μου φίλε.Θα βάλει χέρι στα οικονομικά που το κώμα δεν δέχεται έλεγχο καλέ μου φίλε.Θα κάνει έλεγχο στο ξεπούλημα του 902 σε οφφσόρ καλέ μου φίλε.εγώ στα λέω γιατί σε συμπάθησα θα σας βρεί μεγάλο κακό με το νέο μνημόνιο καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:54 μ.μ.

Βρε ΚΚΕδες, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήδη μεσω των μελών της που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία "Διαγραφή του χρέους τώρα", ή μέσα στα σωματεία, ή/και στις γειτονιές, θέτει το ζήτημα της δημοκρατικής οργάνωσης του λαού, υπο ενός πλαισίου που λέει: "...Άμεση στάση πληρωμών στους δανειστές. Ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους, να μην πληρωθούν οι δόσεις σε ΔΝΤ- ΕΚΤ. Απειθαρχία ρήξη και αποδέσμευση από ευρωζώνη και ΕΕ".

ΑΥΤΑ προτάσσει ως άμεσο πλαίσιο πάλης η ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Προχτές στήριξε το πρώτο συλλαλητήριο ανέργων και επισφαλώς εργαζομένων, σήμερα Δευτέρα στήριξε και συμμετείχε στο συλλαλητήριο υπέρ της διαγραφής του χρέους και της συνακόλουθης στάσης πληρωμών. Ως τον μόνο δρόμο για να μπουν οι βάσεις για τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της Ελλάδας.

Το ΚΚΕ αντιθέτως, είναι εξαφανισμένο φίλτατοι. Α, και στους Δήμους όπου κυβερνά εφαρμόζει σχεδόν ίδια πολιτική με τα αστικά κόμματα....

Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ, πανηγυρια κάνουν οι καθαριστριες και πολύ καλώς! οι υπόλοιποι 1.500.000 άνεργοι όμως φίλτατοι του ΣΥΡΙΖΑ περιμένουν την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την άυξηση του επιδόματος ανεργίας κλπ κλπ που ΘΑ τα εφάρμοζε ο ΣΥΡΙΖΑ άμεσα, αλλά τώρα πάνε για το 2016...

Φίλοι ΣΥΡΙΖαίοι, η υποταγή του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΕ και τους δανειστές, ως αποτέλεσμα ΚΑΙ της πάλαι ποτέ ευρωκομμουνιστικής και βαθιά λαθεμένης αντίληψής του, τον ενσωματώνει γρήγορα στην κανονική αστική διαχείριση του καπιταλισμού.

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 10:56 μ.μ.

Δείτε το σημερινό συλλαλητήριο υπέρ της διαγραφής του χρέους και της στάσης πληρωμών, στο οποίο συμμετείχε ενεργά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2015/05/blog-post_85.html

Ανώνυμος
11 Μαΐου 2015 στις 11:49 μ.μ.

@11 Μαΐου 2015 - 10:52 μ.μ.
Καλέ μου φίλε επειδή κι εγώ σε συμπαθώ τον ΕΝΦΙΑ του 2014 τον πλήρωσες; Τρέχα να τον πληρώσεις γιατί σου έρχεται ο ΕΝΦΙΑ του 2015. Κι έχει και συνέχεια. Γιατί έρχονται κί άλλοι φόροι. Ούτε το αφορολογητο θα μεγαλώσει.Και δεν έχουν σκοπό να σου χαρίσουν τίποτα. Εκτός κι αν είσαι κάτι σαν τον Μπόμπολα που του χαρίσανε τα χρέη. Αυτά καλέ μου φίλε.....

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 12:03 π.μ.

Να φύγουμε απ' την ΕΕ; Αλλά τα μέσα παραγωγής να τα έχουν οι αστοί στα χέρια τους; Και τι θα καταφέρει με αυτό ο λαός; Σε τι θα ωφεληθεί; Να φύγει απ' τη μια λυκοφωλιά (ΕΕ) και να πέσει στην άλλη (Ρωσία, και Κϊνα) επειδή αυτό επιτάσσει το συμφέρον ενός μέρους της αστικής τάξης; Κάτω από ξένες σημαίες και για ξένα συμφέροντα δεν συμπαρατασσόμαστε κύριοι της Ανταρσύας που είστε πολύ καλοί στο να χειροκροτάτε την κυβέρνηση.Με το αζημίωτο βέβαια (Τσακνής). Κι είναι εξαφανισμένο το ΚΚΕ; Ρωτάτε τον κόσμο που πάει στις πορείες του στις εκδηλώσεις του και ρωτάτε και στους χώρους δουλειάς τις ημέρες της απεργίας ποιοι πάνε για περιφρούρηση; Οι Αντάρσυοι; ΄Οχι βέβαια. Ρωτήστε τους κατοίκους της Πάτρας και της Πετρούπολης κι όλων των δήμων που έχουν κομμουνιστή δήμαρχο για το ότι δεν δέχτηκαν να δώσουν τα αποθεματικά για να πάνε στους δανειστές. Αλήθεια, ο δήμος Χαλανδρίου που είστε κι εσείς μέσα Αντάρσυοι, τι ψηφισε για τα αποθεματικά;

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 12:12 π.μ.

@11 Μαΐου 2015 - 10:56 μ.μ
Α, δηλαδή δεν ήταν μόνο η Ανταρσύα; Και για πες μας. Η Ανταρσύα ήταν οι τρεις μπροστά ή οι πέντε από πίσω;

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 11:30 π.μ.

α. Προς ΚΚΕδες: Ετσι για την ιστορία: Οποιος φίλτατοι ΚΚΕδες δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει! Εχετε εξαφανιστεί από την μάχιμη ταξική πολιτική είτε στις γειτονιές, είτε σε πολλούς χώρους δουλειάς, και γκρινίαζεται και απο πάνω κατά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ η οποια παρεμβαίνει με στόχο την δημοκρατική οργάνωση του λαού για την διαγραφή του χρέους και την παύση πληρωμών!

Επίσης φίλτατοι ΚΚΕδες, πάλι έτσι για την ιστοιρία: Στο συλλαλητήριο για την ανεργία συμμετείχαν γύρω στα 1.000 άτομα. Η συλλογικότητα ανέργων "Ενεργοί άνεργοι", η συλλογικότητα επισφαλών και ανέργων "atack", διάφορα σωματεία και συλλογικότητες γειτονιών, ήταν οι φορείς διοργάνωσης του συλλαλητήριου. Το ΚΚΕ κοκοκο, απείχε! Και ΔΕΝ κάνει και τπτ πέρα από το να λέει αναποτελεσματικά και λαγνοκοινοβουλευτικά εδώ και 5 χρόνια" Ψήφο στο ΚΚΕ"!

β. Για τον ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της αστικής/καπιταλιστικής λογικής του περί "ΕΕ των λαών" και λόγω της επίσης αστικής/καπιταλιστικής λογικής του περί ¨κράτους που είναι πεδίο ταξικής πάλης", πάει βουρ για αστική διαχείριση του καπιταλισμού, και -το πιθανότερο- για ξεβράκωμα τον Ιουνιο. Φίλτατοι του ΣΥΡΙΖΑ, πα΄ρα την ικανποποίηση των καθαριστριών, ΟΛΑ τα βασικά που λέγαται ότι θα κάνετε πήραν μετάθεση για το 2016.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υποτάσσεται στην καπιταλιστική ΕΕ και τους δανειστές. Σταθε΄ρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ εξοστρακίζει ένα-ένα τα σημεία και αυτού του πετσοκομμένου και ρεφορμιστικού προγράμματος της θεσ/νίκης και το πιθανότερο είναι να παρουσίασει ως "αναγκαίο συμβιβασμό" μια άθλια μνημονιακή συμφωνία τον Ιούνιο. ΗΔΗ ορισμένοι δημοσιογράφοι του ΣΥΡΙΖΑ προετοιμάζουν το έδαφος...

Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο ΔΕΝ συμβάλλει στην δημοκρατική οργάνωση του λαού και της εργατικής τάξης ΕΝΑΝΤΙΑ στα μνημόνια και την ΕΕ, αλλά ειδικά στους κλάδους, οιο συνδικαλιστικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύουν οποιοδήπ[οτε αγωνιστικκό σκίρτημα των εργαζομένων (πχ ΟΛΜΕ, ΥΓΕΙΑ).

γ. Τέλος ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ όπου διοικούν Δήμους εφαρμόζουν παραπλήσια πολιτική με τα αστικά κόμματα ΠΑΣΟΚ/ΝΔ (πχ δίμηνα/πεντάμηνα, σεβασμός των ιδιωτικοποιημένων τομέων παροχής υπηρεσιών των Δήμων, κλπ). Και μάλιστα με τα ΙΔΙΑ επιχειρήματα των αστι΄κων παρατάξεων: Δεν γίνεται διαφορετικά, δεν μπορούμε, έτσι είναι τα πράγματα κλπ!!!

ΑΥΤΗ είναι η απλή αλήθεια παίδες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 11:35 π.μ.

Επίσης, να πω πως επειδή πολλά μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μένουν και σε δήμους όπου διοικούν ΚΚΕδες ή ΣΥΡΙΖαίοι, ένα είναι σίγουρο πέρα από την εφαρμογή παραπλήσιας -με τις αστικές δυνάμεις, πολιτικής: Οτι και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, ΔΕΝ κάνουν ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ για νασυμβάλλουν με δημοκρατικό τρόπο τους κατοίκους των Δήμων όπου διοικούν! Τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΚΕ, ενισχύουν την αστική λογική της ΑΝΑΘΕΣΗΣ!

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Αντιθέτως, συλλογικότητες όπως είναι οι Εργατικές Λέσχες και τα Κοινωνικά Κέντρα, είναι μια ελπίδα ΓΕΝΙΚΑ για τις γειτονιές, κόντρα στην λογική της ανάθεσης, του κομματικού σεχταρισμού/υστερίας κλπ!

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 1:23 μ.μ.

Και για όσους συντρόφους απο το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσαν να έρθουν στο χτεσινό συλλαλητήριο υπέρ της διαγραφής του χρέους και της στάσης πληρωμών (ως αναγκαίο πρώτο βήμα για τον σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της χώρας), δείτε εδώ φωτό;

https://www.flickr.com/photos/narfotos/

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 1:36 μ.μ.

Ρεπορτάζ από τις κινητοποιήσεις της 11ης Μάη, υπέρ της διαγραφής του χρέους και της στάσης πληρωμών

Μαζική –παρά το ψιλόβροχο- ήταν η συγκέντρωση και η διαδήλωση που οργάνωναν εργατικά σωματεία και συλλογικότητες τη Δευτέρα 11 Μάη στα Προπύλαια. Η κινητοποίηση είχε σκοπό να καταγγείλει την πληρωμή της δόσης των 750 εκατ. ευρώ που κατέβαλε η κυβέρνηση στο ΔΝΤ, αλλά και την αγωνιστική αντίθεση στη νέα συμφωνία-μνημόνιο που ετοιμάζουν κυβέρνηση και δανειστές.

Στη συγκέντρωση μίλησε εκ μέρους του συντονιστικού της «Κίνησης για τη διαγραφή του χρέους τώρα!» Θ. Βουρεκάς, ο οποίος τόνισε ότι όσο εξυπηρετείται το χρέος, όσο πληρώνονται εκατομμύρια ευρώ στην ΕΕ, την ΕΚΤ και το ΔΝΤ, δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική βελτίωση της θέσης των εργαζόμενων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων. Ο Θ. Βουρεκάς ανέφερε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει αποδεχτεί όλο το αντιλαϊκό πλαίσιο της ΕΕ, της ΕΚΤ και των δανειστών, και ότι δεν υπάρχει διαπραγμάτευση υπέρ του λαού εντός αυτών των πλαισίων. «Εμείς διαλέγουμε το δρόμο της σύγκρουσης, της ρήξης με την πολιτική ΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ, κι αυτό απαιτεί ενεργό λαό, κίνημα στο δρόμο, αντίσταση και πάλη για να μην περάσουν οι νέες συμφωνίες.

Λίγο μετά τις 7.00 μ.μ., υπό βροχή, τα μπλοκ της συγκέντρωσης ξεκίνησαν την πορεία. Πρώτο το πανό της «κίνησης για τη διαγραφή του χρέους τώρα» με σύνθημα «ούτε 1 ευρώ στους δανειστές». Ακολουθούσαν τα μπλοκ και πανό των εργατικών σωματείων, όπως του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών, του Συλλόγου εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας «Αριστοτέλης», ο Σύλλογος δασκάλων Α΄ Αθήνας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου Χάρτου Αττικής, κ.α. «Οι εργαζόμενοι δεν αναγνωρίζουν κανέναν χρέος-τα εργατικά συμφέροντα μπροστά» έγραφαν τα πανό των σωματείων εργαζομένων. Ακολουθούσε το πανό του Φοιτητικού Συλλόγου ΣΕΜΦΕ.

Πιο πίσω οι οργανώσεις και συλλογικότητες που στήριζαν και καλούσαν στη συγκέντρωση, με πρώτο το μαζικό μπλοκ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και ακολουθούσαν η ΜΑΡΣ, το ΕΕΚ, η ΟΚΔΕ και άλλες συλλογικότητες. Η πορεία κατέβηκε την Πανεπιστημίου και από τα Χαυτεία ανέβηκε μέσω Σταδίου, με πρώτο σταθμό στο Σύνταγμα το Υπουργείο Οικονομικών, όπου φωνάχθηκαν συνθήματα. «Το μόνο χρέος που έχουμε εμείς, είναι το χρέος της ανατροπής!» ακούστηκε μαζικά στην είσοδο του υπουργείου. Η πορεία συνεχίστηκε προς τη Βουλή και τα γραφεία της Ε.Ε.

Η κινητοποίηση της 11 Μάη ήταν ένας πρώτος σταθμός, μια πρώτη προσπάθεια να βγουν στο δρόμο τα αιτήματα, οι διεκδικήσεις και η πολιτική αντίθεσης στο συνεχιζόμενο μνημονιακό πλαίσιο και τις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες που ετοιμάζονται από κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ. Απαιτείται η συνέχεια, με αντεπίθεση και μαζική πάλη του κινήματος τώρα. Σε αυτή την κατεύθυνση ήδη συζητιούνται και σχεδιάζονται πρωτοβουλίες σε κλάδους και σωματεία, αλλά και από την μαχόμενη ανατρεπτική αριστερά.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις.

http://www.narnet.gr/articles/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-11-%CE%BC%CE%AC%CE%B7-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%AC%CE%B6

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 1:49 μ.μ.

3 μηνες ειστε κυβερνηση αλλα δε μας εχετε βαλει χερι σε εμας στο ΚΚΕ. Μαλλον τα χετε απασχολημενα τα χερακια σας το ενα αρπαζει απο το λαο και το αλλο κραταει του χασισακι...
Σας περιμενουμε βγαλτε τα "απλυτα" του ΚΚΕ στη φορα γιατι αργειτε? Παντως ο Μητροπουλος ειπε οτι στη λιστα με τα εμβασματα στο εξωτερικο ειναι μεσα βουλευτες ΟΛΩΝ των κομματων πλην ΚΚΕ... και εκει "απομονωμενο" το ΚΚΕ ρε παιδι μου, που παει χωρις καταθεσεις στο εξωτερικο. Δε βλεπει τον ΣΥΡΙΖΑ που παει "μπραστα"

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 4:20 μ.μ.

ΕΔΏ φωτό από το συλλαλητήριο υπέρ της διαγραφής του χρέους και της στάσης πληρωμών, στο οποίο συμμετείχε ενεργά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ:

http://www.pandiera.gr/%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%B5-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5/#

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 7:06 μ.μ.

12.03 Ποιά περιφρούρηση ρε κνίτη?Μόνο την βουλή ξέρετε να περιφρουρείτε.
Ασε τον κόσμο που πάει στις πορείες του ΚΚΕ.Περισσότερο κόσμο είχε η γιορτή της φούντας απο τα πανηγύρια του ΚΚΕ.Σας ξεφτίλισαν οι φούντες ρε κακομοίρη.
Ξέρεις κάτι σταλινοκνίτη? Οι βλαχοδήμαρχοι του ΚΚΕ που αρνούνται να δώσουν τα αποθεματικά στην Τ.τ.Ε.συμφωνούν με τους βλαχοδήμαρχους του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ.Συμφωνούν με τον Πατούλη και τον Ψινάκη ρε φασισταριό.Οι βλαχοδήμαρχοι του ΚΚΕ σήκωσαν την παντιέρα της αντίστασης μαζί με την ακροδεξιά σαβούρα στους Δήμους.
Ούστ ρε ξεφτίλες!!

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 7:12 μ.μ.

11.49 καλέ μου φίλε τον ΕΝΦΙΑ θα τον πληρώσω μόλις πληρώσει το κώμα.Απο εκεί θα τα πάρω για να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ καλέ μου φίλε.
Οταν γίνει ο έλεγχος στα οικονομικά του κώματος,θα μπορέσουν τότε όλοι οι Ελληνες να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ καλέ μου φίλε.
εσύ καλέ μου φίλε 5 χρόνια δεν είχες παράπονο,δεν διαμαρτυρήθηκες και έκανες γαργάρα όλα τα μνημόνια και τους ΕΝΦΙΑ.Κατάπιες όλες τις ξεφτίλες μαζί με το κώμα καλέ μου φίλε.Τώρα που δεν υπάρχουν οι Σαμαροβενιζέλοι να σε προστατεύουν,θα πληρώσεις και θα πείς και ένα τραγούδι καλέ μου φίλε χαιρετώ.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 7:53 μ.μ.

Ένα ερώτημα για το δημοψήφισμα, θα μπορούσε να καλύψει την πολυφωνία του ΣΥΡΙΖΟΣ. Το εξής:
Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.
Τί όχι;

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 7:54 μ.μ.

Μπαφοι στο Συνταγμα....λείψανα με τιμες αρχηγού κράτους....τρίτο μνημόνιο...πρωτη φορά αριστερά...το λες και τρολια!!!

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 9:19 μ.μ.

Το καλύτερο ερώτημα για δημοψήφισμα θα είναι το εξής:
Ή με τις οffshore ή με τους εργάτες.
Αν και το ερώτημα έχει απαντηθεί στις εκλογές,καλό θα ήταν να ξανασπάσει το κώμα τα μούτρα του και να το βουλώσει μια και καλή.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 10:36 μ.μ.

9.19 Τον 902 δεν σας τον Χαρίζαμε όσο και να χτυπιέσαι κάτω. Δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας. Οσο για τις Αστικές Καλπες η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ 40 χρόνια έτσι βγαινανε.

Ανώνυμος
12 Μαΐου 2015 στις 11:07 μ.μ.

Ειναι στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ να καταργησει τις Offshore ;;;;

χοχοχοχοχοχο

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:26 π.μ.

@ 12 Μαΐου 2015 - 7:12 μ.μ.
Αχ καλέ μου φίλε, πάλι στους μπάφους το 'ριξες και βλέπεις την πραγματικότητα αντεστραμένη; Δε σώζεσαι εσύ με τίποτα. Ντιπ για ντιπ χαμένος στο μνημόνιο.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:31 π.μ.

Στο Χαλανδρι που το δημο τον εχει συνεργασια ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΥΑ και μαλιστα ο δημαρχος προερχεται απο την ΑΝΤΑΡΣΥΑ τι πολιτικη ακολουθει? Απ'οτι ειδα με χαρα δεχτηκε την ΠΝΠ για τα αποθεματικα σε αντιθεση με τους 5 δημαρχους του ΚΚΕ...

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:34 π.μ.

Οταν το ΠΑΜΕ εκανε πανελλαδικο συλλαλητηριο για την ανεργια με 100.000 κοσμο εσεις μαζευατε ψηφαλακια για το ΣΥΡΙΖΑ και το καταγγελατε ως κομματικο.
Αληθεια αυτο το συνθημα κατω η κυβερνηση γιατι τωρα που ειναι ο ΣΥΡΙΖΑ αντι της ΝΔ το εγκατελειψε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ?

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:37 π.μ.

Αν διαγραψεις μονομερως το χρεος η σταση πληρωμων που κολλαει? Εκτος και αν μιλαμε για διαγραφη μερους του χρεους πραγμα που σημαινει οτι υπαρχει και μερος που το αναγνωριζετε...

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:41 π.μ.

Αντε ντε 3 μηνες ειστε και τιποτα δεν εχετε βγαλει στη φορα για το ΚΚΕ. Που ειναιντα απλυτα ορε συριζαιοι? Προς το παρον ακουμε μονο για Κατρουγκαλους 12% , για εμβασματα βουλευτων ΟΛΩΝ των κομματων στο εξωτερικο πλην ΚΚΕ. Και μαλιστα απο δικο σας βουλευτη ακουστηκε. Απο τον Μητροπουλο...

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:44 π.μ.

Μπα το ερωτημα για το ΣΥΡΙΖΑ ειναι με τους Αμερικανους που εχουν Βαρουφακη,Παναριτη Αντωνοπουλου ή με τον Τσακαλωτονκαι τη Μερκελ?

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:45 π.μ.

@12 Μαΐου 2015 - 7:06 μ.μ.
Να υποθέσω πάντως ότι εσύ συμφωνείς να δωθούν τα αποθεματικά για να πληρωθούν οι δανειστές. Κι ας μην έχουν μετά λεφτά τα σχολεια και τα νοσοκομεία. ΄Ετσι; Και σε γελάσανε μπάρμπα. Η Λαϊκή συσπείρωση κατέβασε δικιά της προταση και δικό της σκεφτικό στο συνέδριο της ΚΕΔΕ. Και πήρε έντεκα ψήφους. Ούτε του Πατούλη, ούτε του Καμίνη ούτε του δημαρχου Χαλανδρίου.
Τώρα για την περιφρούρηση στη... Βουλή, το ξύλο που φάγατε χρυσαυγίτες δεν είναι τίποτα. Αλλά σας έχει μείνει και το θυμάστε ακόμη. Κι αλήθεια ποιος θα έμπαινε στη βουλή εκείνη την ημέρα; Εσύ μπάρμπα; Και γιατί δεν πήγες να μπεις την επομενη μέρα; Δε σε παίρναν τα πόδια σου; Τότε χρυσαυγίτες δεν επιτεθήκατε ενάντια στη βουλή. Επιτεθήκατε στο ΠΑΜΕ. Και την πήρατε την απάντησή σας.
Ε, τώρα να μιλάς για περιφρουρήσεις απεργιών εσύ πάει πολύ . Εσύ μόνο με τα ΜΑΤ κάνεις περιφρούρηση.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:59 π.μ.

@12.34
Δαγκώνεις ποτέ το χέρι που σε τρέφει; Τι ρωτάς για την Ανταρσύα γιατί δεν λέει πια "κάτω η κυβέρνηση";;; Η ουρά του σύριζα θα φωνάξει κάτι τέτοιο; Θες να της τραβήξουν το αυτί ο Δελαστίκ κι ο Τσακνής;

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 1:08 π.μ.

@12 Μαΐου 2015 - 11:07 μ.μ.
Ναι, θα το φέρει μαζί με το νομοσχέδιο για την κατάργηση του μνημονίου.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 1:17 π.μ.

Γιατί το ΚΚΕ αρνείται πολιτικό αγώνα ανατροπής; Γιατί σας ξέρει απ' την καλή κι απ' την ανάποδη Ανταρσιώτες.

13 Μαΐου 2015 στις 3:09 π.μ.

Στο Σαμαρα φωναζατε για Χουντα που δεν τελειωσε.
Τωρα τι εγινε καραγκιοζακια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, τελος η Χουντα;

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:22 μ.μ.

α. Το ΚΚΕ ΑΡΝΕΙΤΑΙ τον πολιτικό αγώνα για την ανατροπή της πολιτικής υποταγής του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ΕΠΙ της ουσίας και πέρα από τα επαναστατικά λόγια, το μόνο που το νοιάζει είναι η πάση θυσία σταθερότητα του πολιτικού σκηνικού και διότι παράλληλα σε όσους Δήμους κυβερνά εφαρμόζει πολιτική αστικής διαχείρισης. Δλδ προσλαμβάνει κόσμο με δίμηνα και πεντάμηνα, αφήνει τους κατοίκους στον ρόλο του παθητικού θεατή και δεν συμβάλλει στην οργάνωσή τους, κλπ. Το ΚΚΕ ΔΕΝ αμφισβητεί έμπρακτα τις μνημονιακές πολιτικές, ούτε και συμβάλλει στην δημοκρατιή οργάνωση των κατοίκων στους δήμους όπου κυβερνά.

β. Ο ΣΥΡΙΖΑ με την στρατηγική που έχει, εντάσσεται ομαλά πια, στο αστικό σύστημα διαχείρισης του ελληνικού καπιταλισμού. Αυτή είναι η ουσία και η αλήθεια της πολιτικής του. Οσο και αν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από το "ε αφου δεν τραβάει ο κόσμος", ένα πράγμα είναι σίγουρο: Πως ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ κάνει ΤΙΠΟΤΑ για να τραβήξει ο κόσμος. Γιατί ΔΕΝ θέλει.

Και ναι, το γεωπολιτικό τοπίο είναι δυσμενέστατο τόσο για μια ρεφορμιστική αριστερά/σοσιαλδημοκρατία όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για μια επαναστατική κατάσταση στην Ελλάδα. Και ναι, εάν και εφόσον ο ελληνικός λαός επιλέξει την ρήξη με την ΕΕ και την διαγραφή του χρέους με στάση πληρωμών και εργατικό έλεγχο της παραγωγής, μας περιμένουν δυσκολες μέρες. Είναι όμως μονόδρομος η απόφαση αυτή για τον ελληνικό λαό και την εργατική τάξη εάν θέλουμε πράγματι να έχουμε μέλλον, φαϊ, στέγη, παιδεία, υγεία και πρόνοια ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ και όχι για ολοένα και λιγότερους.

ΕΤΣΙ τίθεται το ζήτημα, ΑΥΤΟ λέει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δίκιο έχει!

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 12:29 μ.μ.

Λίγη ντροπή δε βλάπτει
Οι καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών, που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και απολύθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, επανήλθαν στη θέση τους με τον τελευταίο νόμο που ψηφίστηκε για το Δημόσιο. Ο αγώνας που έδωσαν ήταν δίκαιος και στηρίχτηκε από πολλά σωματεία και από το ΠΑΜΕ. Η νέα συγκυβέρνηση αποκατέστησε τις καθαρίστριες στη δουλειά τους, δεν άλλαξε όμως τους άθλιους όρους με τους οποίους απασχολούνταν και στο παρελθόν. Επιπλέον, από το νόμο που ψήφισε απουσιάζει ακόμα και η πρόθεση να αποκατασταθούν και άλλες κατηγορίες εργαζομένων που απολύθηκαν από το Δημόσιο, όπως για παράδειγμα οι 300 καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών που έχασαν τη δουλειά τους το 2013.
Ωστόσο, η κυβέρνηση δε διστάζει πουθενά και έχει μετατρέψει τις καθαρίστριες σε «ντεκόρ» της προπαγάνδας της, στην προσπάθεια να αποπροσανατολίσει για τον πυρήνα της πολιτικής της. Ετσι, την ίδια ώρα που ετοιμάζει νέα μέτρα σε Εργασιακά και Ασφαλιστικό, χωρίς να αναιρεί και αυτά που πάρθηκαν έως τώρα, προβάλλει με διάφορους τρόπους την αποκατάσταση των καθαριστριών, στήνοντας σόου και διοχετεύοντας ειδήσεις. Λίγη ντροπή δε βλάπτει.

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 3:36 μ.μ.

@12 Μαΐου 2015 - 11:07 μ.μ.
΄Οχι, αλλά είναι στο προγραμμα του σύριζα να καταργήσει τις εργατικές κατακτήσεις. Γι' αυτό ρωτάει ο άλλος αν είσαι με τις οφσόρ ή τους εργάτες. Ο Σύριζα είναι με τις οφσόρ.....

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 5:53 μ.μ.

Αυτάάάάάά:
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8335915
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8314154
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8312091
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=8141779
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7963049
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7958983
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7946348
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7924568
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7910156
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7909007
http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7902645
[και έπεται και συνέχεια αν κανένα πρόβατο ξυστεί στη γκλίτσα του τσοπάνη!]

Ανώνυμος
13 Μαΐου 2015 στις 8:31 μ.μ.

12.22 Κάνεις λάθος. Αυτό θα βοήθησει τμήματα της Αστικής Τάξης με συμφέροντα σε Ρωσία Κίνα και όχι τον λαό

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2015 στις 9:38 π.μ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

1. Οι καθαρίστριες του Υπουργείου οικονομικών (597) δεν απολύθηκαν ποτέ αλλά ήταν σε διαθεσιμότητα. Ενδεχομένως να απολύονταν μέρος τους αν έβγαιναν οι οριστικοί πίνακες διάθεσης του ΑΣΕΠ της προκήρυξης κ11 , που συμμετείχαν.
2. Οι καθαρίστριες του Υπουργείου οικονομικών (300) ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ. Δεν τους επετράπη να μπουν σε καμία κινητικότητα ή προκήρυξη.
3. Ο νόμος 4325/15, γνωστός ως νόμος Κατρούγκαλου δεν επανασυστήνει τις θέσεις καθαριστριών του Υπουργείου Οικονομικών , όπως κάνει με τους καθηγητές στα ΕΠΑΛ, σχολ.φύλακες (όχι όλους), δημ. αστυνομία (όχι όλους) διοικ. Πανεπιστημίων, ασφαλ. ταμεία και ΟΑΕΔ
4. Οι καθαρίστριες Υπουργείου Οικονομικών (300) δεν επαναπροσλαμβάνονται. Αυτές τις κορόιδεψε κανονικά ο ΣΥΡΙΖΑ. Δουλεύουν πάνω απο 10 στο Υπ. Οικ.
5. Οι καθαρίστριες Υπ.Οικ.(597) μπαίνουν σε νέα κινητικότητα και μόνο αν δεν θελήσουν ή δεν καταλάβουν θέση θα επιστρέψουν με προσωποπαγή θέση στο Υπ. Οικ. όχι οργανική ώστε να καταργηθεί όταν αποχωρήσουν.
6. Τον αγώνα των καθαριστριών και των (597) και (300) τις στήριξε και τις στηρίζει με κάθε τρόπο το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ. Τραπεζάκι τους υπήρχε και στο φεστιβάλ της ΚΝΕ και μέλη τους υπήρχαν υποψήφιες στους συνδυασμούς του ΠΑΜΕ στο σύλλογο υπαλλλήλων του Υπ. Οικ.
7. Η πολιτική εκμετάλευση του ΣΥΡΙΖΑ είναι προφανής και το σκηνικό κακοστημένο. Το θεωρεί αντίβαρο στην επερχόμενη λαίλαπα.
8. Επειδή γνωριζόμαστε πολύ καλά σε αυτή τη χώρα και όποιος παίρνει μέρος στους κοινωνικούς αγώνες γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα καλύτερα από τον καθένα θα κάνω μία ερώτηση και όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί υπάρχουν και όρια
Ποια καθαρίστρια φερόμενη ως επικεφαλής του αγώνα τους υπερπροβεβλημένη και διάσημη εντός και εκτός Ελλάδας δεν ήταν απολυμένη ούτε καν σε διαθεσιμότητα (εξαιρέθηκε απο την αρχή) στην πραγματικότητα κοίταγε μόνο τον εαυτό της;
Ο ευρών ως βραβείο θα πάρει θέση υποψηφίου στο ΣΥΡΙΖΑ σε εθνικές ή ευρωεκλογές και ταξιδάκια αναψυχής στην Ευρώπη Ισπανία, Βρυξέλλες, Ιταλία κλπ. και σε πανηγυρική συνεδρίαση της βουλής...

Κολοκοτρώνης

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2015 στις 12:34 μ.μ.

KKE και ΣΥΡΙΖΑ, εκεί όπου διοικούν Δήμους εφαρμόζουν μια πολιτική διαχείρισης που ελάχιστα διαφέρει από την αντίστοιχη πολιτική που κάνουν αστικά κόμματα. Όσο και αν αλληλοκατηγορούνται, δυστυχώς η αστική διαχείριση των Δήμων είναι κάτι που χαρακτηριζει και τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.

α. Πουθενά οι δήμαρχοι και οι δημοτικές κινήσεις ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ δεν κάνουν κάτι για να συμβάλλουν στην δημοκρατική οργάνωση των κατοίκων και στο ανέβασμα των συνειδήσεων και των διεκδικήσεων των κατοίκων.

β. Προσλαμβάνουν με δίμηνα/πεντάμηνα κλπ χωρίς να συμβάλλουν σε διεκδικήσεις των κατοίκων για σταθερές εργασιακές σχέσεις και κατάργηση των ελαστικών μορφών εργασίας, κλπ κλπ. Και όλα αυτά με κοινό το επιχείρημα σε ΚΚΕδες και ΣΥΡΙΖαίους δημάρχους/παρατάξεις "τι να κάνω, το πλαίσιο δεν με αφήνει".

Ναι, το συνολικό πλαίσιο του Καλλικράτη και οι όροι με τους οποίους χρηματοδοτούνται οι δήμοι από την κυβέρνηση και την ΕΕ, είναι αστικό και χωρίς ελαφρύνσεις! Οκ σε αυτό! ΤΙ κάνουν οι δημοτικές παρατάξεις ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ που διοικούν δήμους για να το αμφισβητήσουν με κινηματικούς πολιτικούς όρους; ΤΙ κάνουν οι δημοτικές παρατάξεις ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ για να θέσουν τέτια ζητήματα ανοιχτά στους κατοίκους των περιοχών τους και να συμβάλλουν σε διεκδικητικούς αγώνες των κατοίκων όπως και στην οργάνωσή τους;; ΤΙΠΟΤΑ!

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
14 Μαΐου 2015 στις 9:30 μ.μ.

Στο δήμο Χαλανδρίου γιατί δε μας λετε τι γίνεται ρε Αντάρσυοι; Τα έδωσε τα αποθεματικά για να πληρωθούν οι δανειστές που εσείς ΔΗΘΕΝ ζητάτε να μην πληρωθούν;

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2015 στις 10:48 π.μ.

Για το Χαλάνδρι η αλήθεια είναι η εξής ΚΚΕδες και μην λέτε βλακείες:

Η δημοτική παράταξη που διοικεί τον Δήμο Χαλανδρίου, ΔΕΝ είναι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ειναι κυρίως Συριζέϊκη και σε αυτήν συμμετέχει ΕΝΑ κομμάτι της τοπικής κίνησης Χαλανδρίου τηςΑΝΤΑΡΣΥΑ: είναι το κομμάτι της ΑΡΑΝ.

Πολιτικά και κεντρικά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ στηρίζει την δημοτική αρχή του Χαλανδρίου ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ, διότι η αριστερή διαχείριση σε καιρούς καπιταλιστικής κρίσης, όταν ΔΕΝ αποφασίσεις ότι μπορεί να χρειαστεί να πας και φυλακή, συνήθως καταλήγει κανονική ΑΣΤΙΚΗ διαχείριση: Ό,τι δλδ κάνουν οι δημοτικές Αρχές ΣΥΡΙΖΑ/ΚΚΕ!

15 Μαΐου 2015 στις 7:08 μ.μ.

Χα χα δεν θα ξεχασω τις μπουρδες του δελαστικ οτι και καλα τρεμει η ευρωπη απο τον αριστερο αλεξη......Ποιο απατεωνας γλυφτης πεθαινεις......και μετα πιανεται στο στομα σας το ΚΚΕ.....ποσο πιο γελοιοι θεε μου.....

Ανώνυμος
15 Μαΐου 2015 στις 7:56 μ.μ.

10.48. Μη γίνεσαι Αβανταδόρος του σύριζα. ΟΙ Δήμαρχοι του ΚΚΕ Είναι επικεφαλής στις Περιοχές τους της Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης με στόχο την Ανατροπή του Καπιταλισμού. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 12:29 π.μ.

@15 Μαΐου 2015 - 10:48 π.μ.
Ε, τώρα εμάς δουλευεις ή τον εαυτό σου; Πρώτα τους δίνετε στήριξη, τους βοηθάτε να βγουν (τους συριζαίους) με το αζημίωτο βέβαια - παίρνοντας κι εσείς το κατιτίς σας -και μετά μας λέτε ότι εσείς δεν στηρίζετε; Γιατί δεν είναι το δικό σας κομμάτι της ανταρσύας αλλά ένα άλλο κομμάτι δηλαδή ο άλλος σας εαυτός; Πού θα φτάσει η ξεφτίλα σας; Το ξέρουμε ότι είστε χίλια κομμάτια μέσα στην Ανταρσύα.

Τι έκανε ρε μεγάλε η συμπαράταξη ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΤΑΡΣΙΑΣ στο θέμα των αποθεματικών στο δήμο Χαλανδρίου που έχει και τη διοίκηση; Και κόψε τις μπούρδες.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 12:34 π.μ.

@15 Μαΐου 2015 - 10:48 π.μ
Επίσης παραδέχεστε Αντάρσυοι ότι είστε χίλια κομμάτια μέσα στην Ανταρσύα που δεν συμφωνείτε ο ένας με τον άλλον αλλά είστε μαζί για μήπως και σας κάτσει κάτι καλό όπως η συνεργασία σας με τον σύριζα σε εκλογές, -αλλά και γιατί δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς, αν χωριστείτε τέρμα η Ανταρσύα- και μετά κατηγορείτε το ΚΚΕ που στο κάτω κάτω δε συμφωνεί μαζί σας ότι δεν συνεργάζεται με σας όταν εσείς οι ίδιοι σε κάθε ευκαιρία βγάζετε τα μάτια σας μεταξύ σας. Ε, είστε για τα μπάζα.

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 1:09 μ.μ.

KKEδες, ματαξαναλέτε βλακείες!!!!!!!!!!!

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΔΕΝ είναι κόμμα, είναι συμμαχία δυνάμεων και αγωνιστών. Πράγμα που σημαίνει ότι 2 πράγματα: α. Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ως τέτια χαράζει την δική της αυτοτελή απο τις οργανώσεις γραμμή και β. σε ένα χ ζήτημα που ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει συμφωνία, έχει το δικαίωμα η χ συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ακολουθήσει την δική της γραμμή και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την δική της.

Τούτη η λειτουργία, ΔΕΝ σημαίνει ούτε το "χίλια κομμάτια" που λέτε ΚΚΕδες διότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έχει κεκτημένο πολιτικό και προγραμματικό (πήξαμε στις παπαριές των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και των ΚΚΕΔΩΝ πια....), ούτε όμως και σημαίνει πολιτική ομογενοποίηση σε ορισμένα κρίσιμα ζητήματα, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.

Στο Χαλάνδρι η δημοτική κίνηση που διοικεί τον Δήμο, ΔΕΝ είναι της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ την υποχτηρίζει κεντρικά πολιτικά και ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ΚΑΝΕΙ! Στην παράταξη αυτή, συμμετέχει ΕΝΑ κομμάτι της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το κομμάτι της ΑΡΑΝ.

Αφήστε τα σάπια ΚΚΕδες και ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και δείτε πως στους Δήμους που διοικείτε, α. ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ πολιτική ΑΣΤΙΚΗΣ διαχείρισης και β. ΔΕΝ συμβάλλετε πουθενά στην δημοκρατική οργάνωση των κατοίκων και στην διεκδίκηση/άνοδο της συνειδητοποίησης!

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 1:12 μ.μ.

7:58, ζω στην Πετρούπολη και δεν βλέπω πουθενά το ΚΚΕ να συμβάλλει στην διεκδίκηση των κατοίκων.

Α και εφαρμόζει και αστική διαχείριση. Κρίμα, ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ φίλε μου. Σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, επειδή σε συμπαθώ. Καλή τύχη

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 1:18 μ.μ.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΚΚΕδες, για ακούστε την ομιλία/τοποθέτηση του Σταύρου Τζιορτζιώτη δημοτικού συμβούλου Βύρωνα (Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών) μέλους του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συνέδριο της ΚΕΔΕ:

https://www.youtube.com/watch?v=CxP6aRCAuxE

Ανώνυμος
16 Μαΐου 2015 στις 3:22 μ.μ.

1.12 ΟΙ Δήμαρχοι του ΚΚΕ είναι επικεφαλής στην Περιοχή τους της Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης για την ανατροπή του Καπιταλισμού. 1.09 Αφού συμφωνείς οτι είσαστε Γκροπούσκουλα συμφωνούμε.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 2:33 π.μ.

@16 Μαΐου 2015 - 1:09 μ.μ.
Φιλαράκο δικαίωμά σας να έχετε μπλέξει τα μπουτια σας στην Ανταρσία. Ποιος νοιάζεται; Μη ζητάτε όμως το ΚΚΕ να σας ακολουθήσει στα δήθεν σας. Ματαιοπονείτε.

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 3:49 π.μ.

3:22, οι δημαρχέοι του ΚΚΕ φίλε μου είναι απόντες από την προσπάθεια συμβολής στην οργάνωση του λαού.

Φίλτατε ΚΚΕ μάλλον ζεις σε άλλη χώρα φίλε μου καλέ μου φίλε. ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕΣ και παίρνεις την επιθυμία σου για πραγματικότητα. Σε ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, επειδή σε συμπαθώ. Καλή τύχη

Ανώνυμος
17 Μαΐου 2015 στις 10:51 μ.μ.

Χα χα όταν οι ανταρσυοι μπαίνουν εδώ μέσα και λένε ότι οι κομμουνιστές δήμαρχοι απέχουν απ' την προσπάθεια συμβολής στην οργάνωση του λαού (για ποιο πραγμα δε μας λένε) πάει να πει ότι μια χαρά τα πάνε οι κομμουνιστές δήμαρχοι. Γιατί για τους αντάρσυους αγώνες σημαίνουν "χειροκροτάμε την κυβέρνηση για να πάρουμε καμιά θεσούλα(Τσακνής), ψηφίζουμε να δοθούν τα αποθεματικά των δήμων στους δανειστές (δήμος Χαλανδρίου) και ας πάνε να πνιγούν οι πολίτες κι οι ανάγκες τους σε υγεία, παιδεία, παιδικούς σταθμούς κ.λ.π.

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2015 στις 12:09 π.μ.

Το εκπληκτικό με τους απανταχού κουκουέδες είναι το πάθος με το οποίο υπερασπίζονται τους "δικούς τους" ανθρώπους, άσχετα αν αυτοί δεν κάνουν τίποτα διαφορετικό από άλλους, να μην πω και λιγότερα. Αρκεί να είναι κουκουές ο δήμαρχος και όλα καλά. Λέει ο ΠΑΝίβλακας παραπάνω ( γιατί αυτός είναι, κάνει μπαμ από μακριά) ότι Οι Δήμαρχοι του ΚΚΕ είναι επικεφαλής στην Περιοχή τους της Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης για την ανατροπή του Καπιταλισμού. Φυσικά, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, μοιράζουν τα όπλα και ακροβολούνται.

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2015 στις 2:52 π.μ.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΚΚΕδες δημαρχαίοι, ΔΕΝ κάνουν ΤΙΠΟΤΑ, για να συμβάλλουν στην αφύπνιση των κατοίκων, στην άνοδο της αγωνιστικότητας, στη μετατόπιση των συνειδήσεων προς τα αριστερά και στη δημοκρατική οργάνωση του λαού.

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και ΚΚδες δημαρχαίοι, ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΣΤΙΚΗ διαχείριση και τπτ παραπάνω

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Ανώνυμος
18 Μαΐου 2015 στις 3:32 π.μ.

Να ματα ξαναπω φυσικά, πως ο δημαρχαίος χαλανδρίου ο Σίμος Ρούσσος ΔΕΝ είναι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε φυσικά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υποστηρίζει κεντρικά πολιτικά την δημοτικη παράταξη του Χαλανδρίου η οποία εφαρμόζει μια κανονική αστική διαχείριση. Μόνο η τοπική ΑΡΑΝ (συμμετέχει στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ Χαλανδρίου) συμμετέχει στην παράταξη του Σ. Ρούσσου. Η παράταξη που διοικεί το Χαλάνδρι είναι του ΣΥΡΙΖΑ με συμμετοχή της ΑΡΑΝ.

ΑΝΤΑΡΣΥΟΣ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κεντρικά πολιτικά αλλά και η πλειοψηφία της τοπικής ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ούτε στήριξε, ούτε φυσικά πρόκειται να στηρίξει την δημοτική παράταξη του Σ. Ρούσσου, η οποιία εφαρμόζει μια κανονική αστική διαχείριση και ΔΕΝ κάνει τπτ για να συμβάλλει και αυτή στην οργάνωση του λαού.

Ανώνυμος
19 Μαΐου 2015 στις 12:22 π.μ.

12.09 ΟΙ Δήμαρχοι του ΚΚΕ είναι επικεφαλής στην περιοχή τους της Εργατικής Λαικής Αντιπολίτευσης για την ανατροπή του Καπιταλισμού.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger