Home » , » Εν αναμονή του πορίσματος του εισαγγελέα Γαληνού Μπρη για τα ΜΜΕ

Εν αναμονή του πορίσματος του εισαγγελέα Γαληνού Μπρη για τα ΜΜΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 26 Μαΐου 2015 | 3:50 μ.μ.

Γράφει ο μπλοκάκιας

«Λαυράκια» έβγαλε ο εισαγγελέας Γαληνός Μπρη ψαρεύοντας  στα θολά νερά της μιντιακής διαπλοκής και στην εμπλοκή υπουργών της περασμένης κυβέρνησης που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για την δανειοδότηση πέρα κάθε νόμιμης διαδικασίας τηλεοπτικών σταθμών.
Αν και το πόρισμα του εισαγγελέα δεν έχει δοθεί στην δημοσιότητα, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι θα βρεθούν απολογούμενα, φυσικά πρόσωπα που εκπροσωπούσαν εταιρείες ΜΜΕ τα οποία έχουν δανειστεί τεράστια ποσά, κύρια από την Τράπεζα της Ελλάδας χωρίς να διαθέτουν τα απαραίτητα εχέγγυα ενώ εξετάζεται που διοχετεύτηκαν αυτά τα χρήματα.

Σημειωτέον ότι μόνο οι τέσσερις μεγάλοι τηλεοπτικοί σταθμοί Antenna, Αlpha, Star Channel και ΣΚΑΙ TV, που στην πλειονότητά τους συνεχίζουν να είναι ζημιογόνοι έχουν χρέη που ξεπερνούν τα 534 εκατ. ευρώ.   .

Τα ευρήματα του πορίσματος του εισαγγελέα Γαληνού Μπρη και ότι επακολουθήσει θα έχουν άμεση σχέση  για το ποιοι θα μπορούν να συμμετέχουν στην δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών.
Ο συγκεκριμένος νόμος για τις τηλεοπτικές αδειοτήσεις και τις τηλεοπτικές συχνότητες που ετοιμάζουν τα υπουργεία Επικρατείας και Υποδομών υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος μέσα στο επόμενο 15νθήμερο του επόμενου μήνα.

Οι εκτιμήσεις της Ένωσης Ιδιωτικών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας (ΕΙΤΗΣΕΕ) ότι θα ερχόταν σε υπόγεια συνδιαλλαγή με την κυβέρνηση προσφέροντας στήριξη απ’ τους ενημερωτικούς διαύλους που διαθέτει με αντάλλαγμα την παγίωση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται.

Οψόμεθα ... 
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
27 Μαΐου 2015 στις 2:20 μ.μ.




22/6/2014, έπειτα από εξάμηνη παρακολούθηση εντοπίστηκαν δύο τόνοι ηρωίνης που είχαν μεταφερθεί με νταλίκες από το δεξαμενόπλοιο «Noor One» (που παρέμενε αγκυροβολημένο από τις 7 Ιουνίου) στα ανοιχτά της Ελευσίνας, σε αποθήκη και βίλα στο Κορωπί και στη Φιλοθέη.


Είχαν συλληφθεί τότε όλα τα μέλη του πληρώματος, ένας Ελληνας οδηγός νταλίκας, μια Ελληνίδα εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας και όλη η οικογένεια ενός εφοπλιστή, με τις κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακίνηση και εμπορία ναρκωτικών κ.λπ. («Εφ.Συν.», 22/6/2014 και 23/6/2014).


Ο στενός φίλος του Βαγγέλη Μαρινάκη κρίθηκε προφυλακιστέος, μετά την πολύωρη απολογία του στην ανακριτρια πειραιως ως φυσικος αυτουργος.


Η συνολική ποσότητα της ηρωίνης που έχει εντοπίσει και κατασχέσει το Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ. από τη βίλα της Φιλοθέης, το πλοίο και τις αποθήκες στο Κορωπί ανέρχεται σε δύο τόνους και εκατόν είκοσι κιλά (2,120 kgr). Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα που έχει βρεθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος.

Ο Τακης Μιχαλολιας αδερφος του Ν.Μιχαλολιακου της χρυσης αυγης φερεται να ειναι ενας απο τους δικηγορους του!
Tο δεξαμενόπλοιο «Noor One», το οποίο μετέφερε τη «μαμούθ» ποσότητα

ηρωίνης δύο τόνων και 120 κιλών, τη μεγαλύτερη που έχει βρεθεί ποτέ σε ευρωπαϊκό έδαφος,

στην περιοχή Βλήχας Ελευσίνας

Πηγες:

http://www.zougla.gr/greece/article/profilakistike-o-emilios-kotsonis

http://www.efsyn.gr/arthro/erhontai-ihires-dioxeis-gia-noor-one

http://www.sdna.gr/gr/prosopa-sunedeuxeis/arthro/39873/aimilios-kotsonis-i-istoria-tou-guro-apo-ton-olubiako/

http://www.sdna.gr/gr/politiko-deltio/ellada/arthro-ellada/39689/kotsonis-eimai-filos-kai-sunergatis-tou-marinaki

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger