Home » , , » Ο Τσίπρας στο Καστελόριζο

Ο Τσίπρας στο Καστελόριζο

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 11 Αυγούστου 2015 | 4:47 μ.μ.

Πηγή: Λάκης Μπέλλος - "Εφημερίδα των Συντακτών"

♦ Αίσιον και ευτυχές το νέο Μνημόνιο! Επιτέλους ολοκληρώθηκαν στις 8.35 το πρωί οι μαραθώνιες και σκληρές διαπραγματεύσεις στο Χίλτον και πετύχαμε Μνημόνιο που δεν έτυχε ποτέ σε κανέναν. Τρία χρόνια βαρβάτα.

Υπάρχει όμως φόβος να καταρρίψει το ρεκόρ το Πουέρτο Ρίκο, το οποίο αναμένεται από μέρα σε μέρα να υπογράψει ενισχυμένο πολυετές Μνημόνιο.

♦ Αυτό αποτελεί έναν θρίαμβο του ΓΑΠ που συχνά-πυκνά επισκέπτεται το Πουέρτο Ρίκο και θα κάνει νταμπλ στα Μνημόνια.

Ο κ. Τσίπρας θα ανακοινώσει επίσημα το νέο Μνημόνιο στο Καστελόριζο, όπου πιθανόν θα βρίσκεται και ο κ. Παπανδρέου για το διάγγελμα του Πόρτο Ρίκο.

♦ Το πρωί βγήκε λευκός καπνός από το Χίλτον· ήταν όμως από πέλετ και έπνιξε όλη την Ελλάδα.

Το κουαρτέτο είναι απαρηγόρητο γιατί τους έπιασαν κώτσους στην Ελλάδα.

♦ Σε αυτή τη χώρα είμαστε ανάμεσα στη Δρακουλέσκου και τον Δραχμουλέσκου τον Λαφαζάνη.

Επειδή συμπίπτει με τον Δεκαπενταύγουστο το Μνημόνιο θα περιφερθεί σε όλους τους ναούς, ενώ Τσακαλώτος και Σταθάκης θα περπατήσουν με τα γόνατα στη Μεγαλόχαρη τη Μνημονιούσα να την ευχαριστήσουν για τη βοήθειά της στις διαπραγματεύσεις.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2015 στις 6:55 μ.μ.

Όσο παραμενουμε στο ευρω η χωρα θα ειναι στο επικεντρο της κλιμακουμενης παγκοσμιας οικονομικής κρισης και θα της επιτιθενται ολων των ειδων οι κερδοσκοποι.

11 Αυγούστου 2015 στις 8:32 μ.μ.

Ο λαός έχει πλέον χειροπιαστά και ατράνταχτα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι στο πλαίσιο της Ε.Ε. και της οικονομίας του κεφαλαίου, καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί όχι απλά να ασκήσει φιλολαϊκή πολιτική, αλλά ούτε καν να ανακουφίσει στοιχειωδώς το λαό. Από τη στιγμή που και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ - ΠΑΣΟΚ θεωρεί μονόδρομο τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης, η σύναψη νέου αντιλαϊκού μνημονίου ήταν πια θέμα χρόνου» υπογραμμίζει το ΚΚΕ,προσθέτοντας «η κυβέρνηση με την πολιτική της ουσιαστικά δίνει άφεση αμαρτιών στις προηγούμενες κυβερνήσεις, συγκροτώντας μαζί με τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ ένα κοινοβουλευτικό μέτωπο ψήφισης και υλοποίησης των νέων βάρβαρων μέτρων

Ανώνυμος
11 Αυγούστου 2015 στις 10:07 μ.μ.

Εκεινο το παλιο "ευρωμονοδρομος" που ελεγε το κκε αποσυρθηκε μαζι με το μααστριχτ? Τωρα λεμε οχι στον καπιταλιστικό δρόμο αναπτυξης γενικα? Τα έχει συντμησει όλα τα σταδια το κόμμα.
Βεβαια ο στοχος του κομματος ειναι γνωστος και απαραλλαχτος εδω και χρόνια.
Πυροβολειστε οτι κινεται στα αριστερα, να μην υπαρχει ο παραμικρος ανταγωνισμός και να τρεχουμε εμεις μετα στα προεδρικα μεγαρα και στους αστικά φόρα ως μονοι αναγνωρισμενοι - πιστοποιημενοι - θεσμοθετημενοι εκπροσωποι του λαικου κινηματος να αρπαζουμε τις παχυλες κρατικες επιδοτησεις.

12 Αυγούστου 2015 στις 12:10 π.μ.

11 Αυγούστου 2015 - 10:07 μ.μ.

Μετα την σοσιαλδημοκρατικη απατη του αντιμνημονιου, που κουνουσατε το δαχτυλο στο ΚΚΕ
τωρα του κουνατε το ιδιο δαχτυλο για την απατη της φιλολαικης δραχμης.

Δεν θα βρισκετε τρυπα να κρυφτειτε οταν θα σας παρουν ειδηδη οι δικοι σας, τσιρακια των Λατσηδων.

Ανώνυμος
12 Αυγούστου 2015 στις 1:18 π.μ.

10:07
Τι έγινε μετά την απάτη που στήσατε που λέγονταν ΣΥΡΙΖΑ;Τώρα τρέχεται να φτιάξετε νεα μπανανόφλουδα με αρχικατετάνιο τον Λαφαζάν υπο τον φόβο να προλάβετε τον κόσμο να μην προσεγγίσει το ΚΚΕ;Πίστος στην στρούγκα της ΕΕ ο λαφαζάν αλλά με δραχμη και την εξουσία και την οικονομία πάντα στην κυρίρχη αστική τάξη.Τα αντικκε πασόκικα επιχειρήματα είχαν χρησιμότητα την εποχή του Αυριανισμου.Σήμερα είναι καντάντια.Ασε που την ίδια ακριβώς αντικκε λάσπη χρησιμοποιούσατε για να υπερασπιστείτε τον σύριζα οταν η κριτική του χαλούσε την αριστερή μόστρα σας ως σωτήρες και αντιμνημονιακοί.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger