Home » , , » "Τσακάλι" ο Τσακαλώτος.

"Τσακάλι" ο Τσακαλώτος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015 | 6:21 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175

 "Τσακάλι" ο Τσακαλώτος. "Σπίρτο" καμένο. Δεν ξέρω αν το κάνουν επίτηδες στο SYRIZA ή αν πετάνε "τούβλα" αυθόρμητα. Ξέρω, πως μ' αυτά που λένε άλλους τους κάνουν να πέφτουν κάτω από τα γέλια, ενώ άλλους τους τσαντίζουν απίστευτα.

"Να εμπιστευτεί το ελληνικό τραπεζικό σύστημα και να επιστρέψει τα χρήματα που απέσυρε από αυτές πριν από τα capital controls κάλεσε σήμερα από τη Βουλή το λαό ο υπουργός Οικονομικών"...
Πάλι τα ίδια. Γιατί; Γιατί επιμένετε να λέτε βλακείες; Αριστερέ μου νεοφιλελεύθερε υπουργέ, σε ποιούς απευθύνεσαι; Ποιούς καλείς να επιστρέψουν λεφτά στις τράπεζες;

Αν μιλάς στο Μπόμπολα, το Βαρδινογιάννη, τον Αλαφούζο, όλους γενικά τους πλούσιους, τότε εντάξει. Αυτοί οι "όψιμοι σύμμαχοι" σας, έχουν τρελά λεφτά. Οι περισσότεροι τα έχουν στο εξωτερικό, όπως πάρα πολλοί από τους βιομήχανους, εφοπλιστές κλπ, "επενδύουν" τα δάνεια, που πήραν από τις τράπεζες στην Ελλάδα, σε άλλες φτωχές χώρες, που τα μεροκάματα είναι ακόμα χειρότερα.

Αν μιλάς λοιπόν σε αυτούς διευκρίνισε το. Προφανώς θα σε "γράψουν" κανονικά μια και σας έχουν αγοράσει. Όλοι όσοι ψήφισαν μνημόνιο είναι πλέον υπάλληλοι των πλουσίων και κακώς τους πληρώνουμε εμείς. Να τα πάρουν από εκείνους που εξυπηρετούν.

Αν όμως "αριστερέ μου μασκαρά", απευθύνεσαι στους υπόλοιπους δεν θα φταίω εγώ να σε πω σαδιστικό και κυνικό δοσίλογο. Κι αυτό γιατί όσοι λένε τέτοια αφήνουν ένα πολύ άσχημο και εντελώς ψευδές υπονοούμενο: Έννουν, πως ο κόσμος έχει ακόμα χρήματα και μάλιστα τόσα, ώστε να του περισσέψουν και για κάνει "αποταμίευση"! Που μόνο αποταμίευση δεν είναι πλέον το να βάλεις χρήματα στα ιδιωτικά μαγαζιά, τις τράπεζες. Είναι ΡΙΣΚΟ από τότε που βαπτίστηκε "επένδυση" η κάθε κατάθεση, μετά το μνημονιακό "κούρεμα" στην Κύπρο.

Τι στο διάολο δεν καταλαβαίνετε κι αμολάτε αρλούμπες; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ. Πως αλλιώς να το πούμε; Τραγουδιστά; Που στον κόρακα θα τα βρει ο λαός; Αφού μειώθηκαν οι μισθοί κι οι συντάξεις, μάλιστα κάθε μέρα μειώνονται όλο και περισσότερο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά καθημερινά μπαίνουν καινούρια χαράτσια. Τον ΕΝΦΙΑ που δήθεν θα καταργούσατε, που δήθεν ήταν "προσωρινός", μας λέτε να τον πληρώσουμε ξανά. Βάζετε νοίκι σε σπίτια που έχουν αγοραστεί ακριβώς για να μην πληρώνουν ενοίκια. Αλλιώς δεν τα αγόραζαν, θα πλήρωναν νοίκι στους πρώτους ιδιοκτήτες ή τους κατασκευαστές.

Τα δάνεια έχουν γονατίσει τους εργαζόμενους. Βγάζουν ανθρώπους στο δρόμο, πράγμα που υποκριτικά καταγγέλλατε οι ίδιοι σαν αντιπολίτευση, επειδή ακριβώς δεν έχουν να πληρώσουν. Οι άστεγοι ψάχνουν στα σκουπίδια. Αυτό τι σας λέει; Πως έχουν χρήματα στα στρώματα; Ποιά στρώματα ρε, σε παγκάκια και στο πεζοδρόμιο κοιμούνται.

Ποιοί άλλοι να καταθέσουν; Οι άνεργοι; έχουμε πάνω από το ένα τέταρτο του ενεργού πληθυσμού ανέργους. Τώρα θα προστεθούν κι άλλοι με το νέο μνημόνιο. Να έχουν λέτε χρήματα αυτοί; Από που; Από τον ουρανό;

Ή μήπως κόβουν ευρώ οι μικρομεσαίοι, που "τα φέσια στην αγορά έχουν φτάσει στον αστράγαλο";
Αυτά κουφάλες, τα ξέρετε, γιατί προεκλογικά τα καταγγέλλατε, αλλά μόλις πήρατε την εξουσία, γίνατε οι "γενίτσαροι" του νεοφιλελευθερισμού. Όπως όμως έστειλε στο διάολο τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ο κόσμος, έτσι θα σας στείλει κι εσάς "αδιάβαστους". Ίσως μάλιστα να μην είστε τόσο τυχεροί και χάσετε απλά τις εκλογές. Ίσως σας κρεμάσουν ανάποδα σαν κάτι άλλους φασίστες... .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger