Home » , » Π. Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κινδυνεύει να «πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος».(Βίντεο)

Π. Λαφαζάνης: Ο Τσίπρας κινδυνεύει να «πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος».(Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015 | 11:37 μ.μ.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην συνέντευξη που έδωσε στην Σία Κοσιώνη και στην τηλεόραση του Σκάι.

Δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2, μας είπε προσθέτοντας ότι κρατάμε ό,τι θεωρούμε καλό από το ΣΥΡΙΖΑ, όπως τον ριζοσπαστισμό του, αλλά όχι τη διπλή γλώσσα και την ασυνέπεια. Η συνέπεια λόγων και έργων είναι η προμετωπίδα μας, σημείωσε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής τη «Λαϊκής Ενότητας» με την επιλογή του ο Τσίπρας να προσφύγει για τις δικές του σκοπιμότητες σε πρόωρες εκλογές κινδυνεύει να «πάει για μαλλί και να βγει κουρεμένος».

Ο ίδιος καθώς και οι βουλευτές της Λαϊκής Ενότητας διαχωρίστηκαν από το κυβερνητικό κόμμα καθώς όπως υπογράμμισε «δεν μπορούσαμε να συνδιαχειριστούμε μνημονιακές πολιτικές», αφού ο Τσίπρας και η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν να ακολουθήσουν μνημονιακές πολιτικές.

Δήλωσε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα της «Λαϊκής Ενότητας» συμπληρώνοντας  ότι για να βγούμε από την κρίση η χώρα χρειάζεται εθνικό νόμισμα, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος θυσίασε την υπουργική του καρέκλα για το «όχι» και μέχρι την τελευταία στιγμή έδινε μάχες για να μην ακολουθήσει η κυβέρνηση το μνημονιακό δρόμο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger