Home » , , » Ακου λοιπόν κάθαρμα

Ακου λοιπόν κάθαρμα

Από giorgis , Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015 | 2:45 μ.μ.

Του Γιώργη Γιαννακέλλη




Με θράσος χιλίων πιθήκων ο φασίστας, ομοφοβικός και αγράμματος νέος υφυπουργός Δημήτρης Καμμένος,  πριν ακόμα «ζεστάνει» την κυβερνητική καρέκλα που του ανέθεσε ο Τσίπρας, άρχισε τους λεκτικούς τραμπουκισμούς.

Με τιτίβισμα του απειλεί τα «σκουλήκια» που μέσω διαδικτύου του έκαναν «Μπόυλινγκ» (!) –ότι αναλαμβάνοντας «υπεύθυνος για τα δίκτυα» θα τα βρει και προφανώς θα τα πατήσει.

Ακου λοιπόν κάθαρμα. Οσοι/ες γράφουμε εδώ αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζουμε. Είσαι λοιπόν ένα τομάρι, φασίστας ένας άθλιος τύπος που θα έπρεπε να βρίσκεσαι στα περιττώματα της πολιτικής ζωής.

Δυστυχώς ένα σάπιο, διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα σαν αυτό που έχουμε είναι επόμενο να το στελεχώνουν άτομα της δικής σου ποιότητας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 6 σχόλια

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 3:41 μ.μ.

Τι του κανουν;; Μποουλινγ;; Αμαν το ματι μου!! Βρε Καμμενε απο κορφης μεχρι ονυχων ,βρε Καμμενε και κατακαημενε ,ναι ,εσυ ο παρ'αλλος....βρε μαζεψε τον ,γιατι δεν τον βλεπω καλα!! Προκαλει.....εχτος απο γελια , μα.... κατι νευρα.......αντε τουλαχιστον να τα χαρουν τα μοντελακια οι κυριες σας!!Αμαν Αλεξη μου,αμαν αγορι μου.....τι λογαριασμους ξεπληρωνεις και εσυ παλλικαρι μου!! Μα και εμεις...καλα να παθουμε.......οχι με καμια χαιρεκακια,αλλα δεν γινεται....ολοι θα περασουμε απο το ταμειο!! Κανεις δεν γλυτωνει.....ετσι λεει ο νομος της ζωης! Τωρα να μου πεις, τι χρωστα αυτος ο αλλος , που ...ειχε και ενα οραμα που λενε και σημερα πολλα αρθρα; Τα κουβαδακια του ..και σε αλλη παραλια!! Αμα ψηφιζει ο ελληνας....ποτε δεν ξερεις ποια νεα θαλασσα θα δημιουργησει !! Αχ μανα μου!! Θα κλεισει και το ακαουντ...και θα μας βρει ολους!! Α ρε Αλεξη...δεν επαιξες παιδακι και μας τα φυλαγες ολα μεγαλος!! Ας οψεται το γιαπι, λεβεντη μου και αλητη μου!!!!

23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:40 μ.μ.

Να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ! ΤΕΛΟΣ!
Αϊ σιχτίρ πια κοπρίτη!

Ανώνυμος
23 Σεπτεμβρίου 2015 στις 6:49 μ.μ.

Εγώ πάντως έπαιζα παλιά μπόουλινγκ στην Κηφισιά και στον Προφήτη Ηλία στον Πειραιά. Ε ρε μεγαλεία τα οπορτούνια του ΤΣΥΡΙΖΑ που θα μάθουν να παίζουν
μπόουλινγκ από φασίστες και να κάνουν και strike! όξω φασίστες και συριζαίικα ρεμάλια.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2015 στις 7:57 π.μ.

Αυτά έχουν οι προχειρότητες στους Κομματικούς σχεδιασμούς.
Ψωνίζουν από τα πανέρια και μετά τους φταίνε τα κινέζικα.
Δεν γνωρίζω εάν όντως τα έχει πει αυτά τα πράγματα, αλλά πλέον δεν θα εκπλαγώ για οτιδήποτε.
Με το ΣΥΡΙΖΑ και τα διάφορα απολειφάδια που τον περιστοιχίζουν, θα ακούμε τη μία κοτσάνα μετά την άλλη.
Έχω, λοιπόν, καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι οι πλέον ακατάλληλοι άνθρωποι ασχολούνται με την Πολιτική, στη χώρα μας. Φαίνεται πως ο λαός μας, ότι δεν μπορεί να αναδείξει σε πολιτικό επίπεδο, προσωπικότητες που να συνδυάζουν βούληση, ευφυΐα και αξιοπρέπεια ταυτόχρονα.

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2015 στις 11:54 π.μ.

Το συγκεκριμένο τουίτυ είναι τρολοκατασκεύασμα και οι δημιουργοί έχουν αναλάβει την ευθύνη για να εισπράξουν τα μπράβο.
Η βάση ξύλινη και σαθρή αλλά η ουσία ορθή και καίρια.

Ο Δημήτρης ένας ακόμα οικονομολόγος έκανε ρεζίλι τον πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου σε κάποια συνεδρίαση οικονομικών της Βουλής. Τι ωραία που τα έλεγε ο φασίστας τότε. Να γιατί είναι ξανά η εποχή των τεράτων. Ο φασίστας θα λέει πράγματα που θες να ακούσεις και ο "αριστερός" θα λέει αυτά που μισείς και απεχθάνεσαι...

Ο Φίλης με τα μακαρόνια των τεσσάρων λεπτών και η Φωτίου με τα γεμιστά δεν είναι φασίστες γιατί μιλάνε για φαί σε αυτούς που "μαζί τα φάγανε" για να θυμηθούμε τον Κοσμήτορα του είδους.

4 Οκτωβρίου 2015 στις 10:52 π.μ.

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2015 - 11:54 π.μ
.................. γιατί μιλάνε για φαΐ σε αυτούς που.....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger