Home » , » Άλλη μια προκλητική περίπτωση μπατσάδικης ασυδοσίας .. με δικαστική βούλα

Άλλη μια προκλητική περίπτωση μπατσάδικης ασυδοσίας .. με δικαστική βούλα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015 | 5:24 μ.μ.


«Αθώο έκρινε σήμερα το δικαστήριο της Κω, τον αστυνομικό για το γνωστό περιστατικό με το χαστούκι σε μετανάστη. …Τώρα, βέβαια, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν τελικά γίνει άρση της διαθεσιμότητάς του και επιστρέψει κανονικά ο αστυνομικός στην υπηρεσία του», μας λέει η σημερινή ειδησεογραφία (και φυσικά ο μπάτσος θα έχει επιστρέψει στο «θεάρεστο έργο» του αν δεν έχει επιστρέψει ήδη).

Να θυμίσουμε πώς ξεκινούσε η ανάρτησή μας –στην οποία υπάρχει και σχετικό βίντεο- που σχολίαζε το περιστατικό:

Σάλο στα διεθνή ΜΜΕ έχει προκαλέσει ένας αρχιφύλακας στην Κω, ο οποίος κρατώντας μαχαίρι χαστουκίζει μετανάστες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και ανήλικοι, έξω από το αστυνομικό τμήμα του νησιού..

Γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter -και το παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε - ο ανταποκριτής στην Κω του Associated Press, Ντάλτον Μπένετ, που έφερε στην επιφάνεια το θέμα:
«Έλληνας αστυνομικός κραδαίνει μαχαίρι και χαστουκίζει τρομοκρατημένους Πακιστανούς και Σύρους, ενώ περιμένουν για τα χαρτιά τους. Καλώς ήρθατε στην Κω»... 

Οσο αναμενόμενη ήταν η δικαστική απόφαση, άλλο τόσο είναι ξεκάθαρο το μήνυμα που περνάει στους «προβληματικούς» ένστολους πραίτορες προστασίας του συστήματος που στελεχώνουν τους κατασταλτικούς μηχανισμούς:«Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο να εκτονώνετε τα κτηνώδη συναισθήματά σας σε ανήμπορους ανθρώπους, και αν γίνει καμιά "στραβή" και σας εντοπίσουν, εδώ είναι η δικαστική εξουσιαστική κάστα για να καθαρίσει για πάρτη σας»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger