Home » , » Καραμανλικοί εναντίον νεοφιλελευθέρων στη Ν.Δ

Καραμανλικοί εναντίον νεοφιλελευθέρων στη Ν.Δ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2015 | 1:33 μ.μ.

Πηγή: Γιώργος Δελαστίκ- «Επίκαιρα»

Κατά 11 και πλέον μονάδες υπερτέρησε ο καραμανλικός υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης του ακραία νεοφιλελεύθερου υποψηφίου για την ίδια θέση Κυριάκου Μητσοτάκη.
Όλα δείχνουν ότι ο εκπρόσωπος του εξτρεμιστικού νεοφιλελευθερισμού και του κοινωνικού κανιβαλισμού που αυτός συνεπάγεται, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι πιθανότατο να έχει την τύχη της αδελφής του, Ντάρας Μπακογιάννη, όταν προ εξαετίας, στα τέλη Νοεμβρίου του 2009, ηττήθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά στη μάχη για την προεδρία της ΝΔ.

Αν, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατορθώσει να επικρατήσει του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, τότε η διάσπαση της ΝΔ θα είναι άμεση και η κρίση στην οποία θα βυθιστεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα είναι πολύ πιο βίαιη και βαθύτερη. Πρόεδρος της ΝΔ μπορεί να εκλεγεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης μόνο στην περίπτωση που καταρρεύσει ακόμη περισσότερο η συμμετοχή οπαδών του κόμματος στις επαναληπτικές εκλογές του β' γύρου, που θα γίνουν στις 10 Ιανουαρίου.

Συμμετείχαν οι… μισοί!

Διασκεδαστική είναι η προσπάθεια των φιλικών προς τη ΝΔ ΜΜΕ να εμφανίσουν ως «πολύ υψηλή» τη συμμετοχή 400.000 φίλων ή οπαδών και ψηφοφόρων του κόμματος στις προεδρικές εκλογές της μείζονος αντιπολίτευσης. Προφανώς οι άνθρωποι αυτοί θεωρούν τους Έλληνες αμνήμονες Λαιστρυγόνες ή απλώς ηλίθιους!

Στις εκλογές της 23ης Νοεμβρίου του 2009, όταν έγιναν οι προηγούμενες  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger