Home » » Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (Βίντεο)

Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ έξω από το Μέγαρο Μαξίμου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 | 9:27 π.μ.

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ πραγματοποίησαν μαζική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου ενάντια στο νέο «αντιασφαλιστικό έκτρωμα». Με πανό που έγραφαν «Όλοι στον αγώνα! Στο νέο έγκλημα κανείς συμβιβασμός», «Πάρτε πίσω το σχέδιο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό», και συνθήματα όπως «Μ' αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση», «Για την εργατιά δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία», «Οι εισφορές δεν είναι των εργοδοτών, είναι ο ιδρώτας των εργατών», «Θέλουμε ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο», τα μέλη του ΠΑΜΕ εκδήλωσαν την αντίθεση τους στην κυβερνητική πολιτική.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Αλέκος Αρβανιτίδης απεύθυνε κάλεσμα στον ελληνικό λαό να κινητοποιηθεί «μέχρι να αναγκαστούν η κυβέρνηση και τα αφεντικά της να πάρουν πίσω το "σώμα του εγκλήματος" το αντιασφαλιστικό έκτρωμα». Η κυβερνητική πολιτική καταδικάζει τον λαό σε πείνα και ανέχεια, συμπλήρωσε ο ίδιος και κάλεσε όλους τους εργαζόμενους στον δρόμο του αγώνα για να μην πεινάσει ο λαός, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά.

Επίσης το ΠΑΜΕ οργανώνει συγκέντρωση και παράσταση διαμαρτυρίας σήμερα στις 12 το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Εργασίας, ενάντια στο αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger