Home » , , » Χωρίς το ΚΚΕ το ξεπούλημα δεν έχει νοστιμιά

Χωρίς το ΚΚΕ το ξεπούλημα δεν έχει νοστιμιά

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 | 2:14 π.μ.

Πηγή: Β.Ξ – «Δρόμος της Αριστεράς»

Παρά τους υψηλούς αντικυβερνητικούς τόνους το «κόμμα του λαού» υπέδειξε στην κυβέρνηση τον τρόπο να παρασύρει τους αγρότες στον επιζητούμενο «διάλογο»

Καθώς οι αγροτικές κινητοποιήσεις φάνηκε προς στιγμήν να ξεπερνούν τα όρια αντοχής του πολιτικού συστήματος, η κομματική νομενκλατούρα αναγκάστηκε να αναλάβει τον «τιμημένο» από τη μεταπολίτευση και μετά απεργοσπαστικό της ρόλο, σε λελογισμένη αντιπαράθεση (και υπόγεια συνεννόηση) με τη Ν.Δ. και την κυβέρνηση.

Όσοι αγνοούν ή έχουν ξεχάσει αυτή την πλευρά του μεταπολιτευτικού ΚΚΕ και νομίζουν πως έχουν να κάνουν με ένα (πιθανόν) αρτηριοσκληρωτικό (πιθανόν) μαξιμαλιστικό (αλλά πάντως) συνεπές αντικαθεστωτικό κόμμα , θα πρέπει να έπεσαν από τα σύννεφα την Πέμπτη το απόγευμα, ακούγοντας τον Βαγγέλη Μπούτα εξερχόμενο από το Μέγαρο Μαξίμου, μετά από δυόμιση ώρες διαλόγου με την κυβέρνηση. Ο παλαίμαχος αγροτοσυνδικαλιστής του ΚΚΕ ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. «Ο αγώνας μας αφήνει παρακαταθήκη», είπε. Κι ήταν σαν να έβγαζε τον επικήδειο του μακαρίτη. «Δεν είναι αγώνας μια κι έξω», εξήγησε απολογητικά, καταπίνοντας όλες τις προηγούμενες δηλώσεις του περί ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 51 σχόλια

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:35 π.μ.

Αλλάξτε ούζο αυτό που πίνετε σας χαλάει...

28 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:05 π.μ.

Εδώ που τα λέμε ένα από τα "δυνατά" σημεία του ΚΚΕ είναι ότι ο κόσμος δεν προσέχει τι λένε τα στελέχη του στα ψιλά γράμματα, ενώ στις λεπτομέρειες συχνά αποκαλύπτεται ο αντιδραστικός του ρόλος. Και φυσικά η αστική προπαγάνδα ενισχύει την ψεφτοεπαναστατική εικόνα όπως βολεύει.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:05 π.μ.

Ενώ η υπόλοιπη αριστερά είχε τόσο συγκλονιστική παρουσία στον αγροτικό αγώνα. .. Γιατί δεν έμεινε μόνο του το κκε αφού όλοι υποχώρησαν και αναχώρησαν να φωνάζει σαν το γραφικό του χωριού αλλά επέλεξε ανασύνταξη δυναμεων? Γιατί ενώ όλοι ουρλιαζατε πως καπελώνει τους αγώνες? Πραγματικά σουρεαλιστικό να σε κατηγορούν οι υποστηρικτές της κυβερνητικής πολιτικής ότι δεν είσαι αρκετά αντικυβερνητικός. ..

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:19 π.μ.

Όσο η απήχηση του ΚΚε θα μεγαλώνεθ,τόσο οι κάθε λογής καημένοι θα του επιτίθενται!Και κάποιοι άλλοι καημένοι θα αναπαράγουν τις παπαριές τους!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:37 π.μ.

Καλύτερα κόψτε το ούζο μπας και συνέλθετε από την παραζάλη...

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:05 π.μ.

7.05. Ο Μιχάλης είμαι Φίλε. Θα περάσουμε ωραία το βράδυ. Ητανε μεγάλη επιτυχία ο διορισμός σου απο τον Σύριζα. Τρέχεις χρόνια φίλε την άξιζες την θέση. ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:19 π.μ.

Αρε γέλια.Να και τα αποκαλυπτήρια του κάθε Αντικομμουνιστικού τρολ.Εμισθοι διορισμένοι του Σύριζα σε πλούσια αμοιβομενες κρατικές θέσεις μιλάνε για τους Κομμουνιστές και τον λαό που παλεύει μέσα απο την Λαική Συμμαχία για τα προβλήματα του για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής. ΡΕ ΟΥΣΤ.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:45 π.μ.

Eνω ειναι η εκατομμυριοστη φορα που το ``κ``ΚΕ ξεπουλαει η καπελωνει αγωνες
απεργιες κινητοποιησεις κλπ εσεις εδω απο τουτη τη σελιδα καθε τρεις και λιγο
παρατηρω οτι το προβαλεται σπερνοντας ετσι αυταπατες οτι προκειται για ενα
κομμα που εχει σχεση με τους εργατες τους αγροτες τον αγωνιζομενο λαο γενικα
Επρεπε οπως κανουν αταλευτα οι μαρξιστες λενινιστες των μ λ κομματων εδω και
δεκαετιες να καταγγελνετε την αντιλαικη αντιεργατικη του πολιτικη και ποτε να μην παρασυρεστε απο καποιες κορωνες φιλολαικες και φιλεργατικες που πετανε κατα καιρους οι Παφιληδες και οι Λιανες και σεις ισως παρασυρομενοι
τους χειροκροτατε και τους επευφημειτε Λαθος Λαθος τρανο Καμια επιεικια
κανενα συμβιβασμο καμια συνεργασια με ενα κομμα που εδω και πανω απο μισο
αιωνα που προδωσε ξεδιαντροπα το Μαρξισμο Λενινισμο του ηρωικους αγωνες του
λαου μας και του ηρωικου καποτε ΚΚΕ melito

Μεσσήνιος Επαμίτης
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:35 μ.μ.

Την Παρασκευή όλοι οι αγρότες στο Σύνταγμα.
Τότε κάποιοι είδαν πως τρακόσιοι νοματαίοι από ολόκληρη Πελοπόννησο χανόμασταν σε έξι πούλμαν όταν με τρακτέρια θα κάναμε μία ουρά χιλιομέτρων.
Πότε το καταλάβαμε;
Στον δρόμο είδαμε να μας σταματούν όποτε ήθελαν οι αστυνομικοί και τα ΜΑΤ με μία κλούβα να μας σαλαγάνε κανονικά.
Πότε απογοητευτήκαμε;
Στο Σύνταγμα είδαμε τα τρακτέρ του Μπούτα να κάνουν παρέλαση, τον Μαργαρίτη του φεστιβάλ να εμψυχώνει και το μέγα πλήθος του ΠΑΜΕ να δείχνει την αλληλεγγύη του.
Εκεί κάηκαν οι φλάτζες και το κάψαμε!
Δεν είναι που οι επαμίτες μοιάζαμε γυρολόγοι που πουλάνε σημαίες, ούτε που οι αντάρσυοι θύμιζαν μύγα μέσα σε άπειρο γάλα, αλλά η απουσία εκείνου του κόσμο που θέλαμε να είναι μαζί μας και μας έλεγαν οι ηγεσίες μας πως θα ήταν για να μας στηρίξει.
Δεν μπορεί το ΕΠΑΜ να παίρνει χιλιάδες ψήφους στην Αττική και να είναι στο Σύνταγμα κάποιες δεκάδες.
Που ήταν της ΛΑΕ ο λαός; που βρίσκονταν τα ετοιμοπόλεμα μπλόκα της Ανταρσύας; που βρίσκονταν όλοι οι αγανακτησμένοι;
Η ελπίδα έσβησε το πρωί του Σαββάτου που μόνο το ΠΑΜΕ είχε μείνει ενώ οι ηγεσίες μας, ήδη διακινούσαν την γραμμή: "οι ηγεσίες φταίνε που ξεπουλήθηκε ο αγώνας των αγροτών"
Ποιες ηγεσίες και ποιος αγώνας;
Οι δικές μας ηγεσίες που μας έλεγαν πως ο λαός του ΕΠΑΜ μας περιμένει στην Αθήνα;
Οι αγροτικές ηγεσίες της Μεσσηνίας που εμείς τα κορόιδα πιστέψαμε πως δεν μπορούμε να κατέβουμε με τα τρακτέρ;
Τελικά οι "ηγεσιες" φταίνε ή εμείς που δεν μπορέσαμε να τις ανατρέψουμε τοπικά ή κεντρικά;
Πότε δώσαμε αγώνα συντονισμένο και οργανωμένο όπως φάνηκε και απόδειξε το ΚΚΕ πως μπορεί μόνο αυτό να κάνει;
Με τα "σας περιμένουν όλοι οι συναγωνιστές σας στην Αθήνα" και χαιδεύοντας μας πως "μόνο οι αγρότες μπορείτε να ανατρέψετε τα μνημόνια" δεν βάφονται αυγά. Άρα όσα μας είπατε και όσα ακούσαμε ήτανε πορδές.

28 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:08 μ.μ.

Εκεί είναι τα μπλόκα (τα σταυροδρόμια δηλαδή), εκεί, στα χωράφια, είναι και οι αγρότες.
Εμπρός!
Ορμάτε να ξεσηκώσετε τον Λαό εσείς, μια και τον αποκοιμίζει το πουλημένο ΚΚΕ.
Τι καθόσαστε;
Αντί να τσιρίζετε σαν ανέραστες γεροντοκόρες

28 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:30 μ.μ.

βιομε, σκουριες, προταση μη ευθυνης στουρναρα, αγροτες: τα σκαλοπατια ενα ενα. προς τον σοσιαλιστικο μετασχηματισμο.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 2:41 μ.μ.

To ΚΚΕ δεν θα το ξαναπιασετε στο στομα σας.
Το ΚΚΕ.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:49 μ.μ.

7.05 Τι μαθαίνουμε μάστορα απο το Φιλαράκι σου τον Μιχάλη.Αντικομμουνισμός με αντάλαγμα διορισμό στο δημόσια απο τον Σύριζα.Και θέλεις να κάνεις και μάθημα στους Κομμουνιστές.Στην τρύπα σου γρήγορα.ΟΙ Βρωμιές σου βγήκανε στην φόρα Αθλιε.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:14 μ.μ.

Οταν βλεπεις φασιστες να πανυγηριζουν απροσχηματιστα στα σχολια για τον κατακερματισμο της αριστερας οπως εδω http://www.exastal.blogspot.gr/2016/01/nea-dimokratia-syriza-dimoskopiseis.html τοτε κατι δεν κανουμε καλα. Σοβαροτητα και αλληλεγγυη χρειαζεται, δεν χωρανε μικροπολιτικα παιχνιδια και αντιπαθειες οταν ο εργατης υποφερει απο τις αντιλαικες πολιτικες. Ο καπιταλισμος σαπιζει και εμεις πρεπει να τον τελειωσουμε μια και καλη, οχι να κολλησουμε την σαπιλα του.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:20 μ.μ.

Μιλάμε πραγματικά για κατάντημα. Αφου βολεύτηκε με διορισμό σε κρατική αργομισθια και σίγουρα θα βολέψει και το σόι του ολόκληρο έρχεται να πετάξει τον βόθρο του ο Αθλιος.ΡΕ ΟΥΣΤ απο εδώ ρετάλι.

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 4:55 μ.μ.

Το άρθρο αποτελεί την επιβεβαίωση ότι ο κατήφορος των ανύπαρκτων ,εξωνημένων,συμπλεγματικών ταξικών ναυαγίων δνεν έχει τέλος!

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:30 μ.μ.

Ο Δρόμος της "Αριστεράς" (????) γράφει:
"Τα υπόλοιπα είναι γνωστά. Η συμφωνημένη «αγωνιστική» περαντζάδα των τρακτέρ του Μπούτα μπροστά απ’ τη Βουλή ήταν ο τρόπος για να μην φτάσει κανένα άλλο τρακτέρ στην Αθήνα. Υπάρχει κανείς που δεν κατάλαβε τι σήμαινε η διαφορετική αντιμετώπιση των αγροτών της Πελοποννήσου που έφαγαν του κόσμου τα χημικά ώστε να μην καταφέρουν να φτάσουν στην Αθήνα; Κι όσοι τελικά κατάφεραν με κάποιο τρόπο να φτάσουν, φρόντισε ο Μπούτας να μην τους επιτρέψει να πάρουν τον λόγο. Προστατεύοντας, υποτίθεται, την εκδήλωση από τους Χρυσαυγίτες, προκάλεσε ένα κλίμα γενικευμένης έντασης και σύγχυσης μέσα στο οποίο αποκλείστηκε κάθε άλλη, μη-ελεγχόμενη φωνή .Έτσι καπελώθηκε και τελικώς απονευρώθηκε όλο το σχέδιο της παραμονής των αγροτών στο Σύνταγμα."

Ιδού το φασιστοειδές που συνελήφθη για τα επεισόδια στο Χαϊδάρι: https://www.facebook.com/panagiotis.plassaras.3

Άγνωστος Χ

ΥΓ: Να θυμίσω ότι το μπλόκο του Ισθμού των "υπερεπαναστατών" (σε σχέση με τους ΚΚΕδες...) της Πελοποννήσου είναι από τα πρώτα μπλόκα που άνοιξαν "σε ένδειξη καλής θέλησης". http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500060470

ΥΓ2: Εγώ πλέον έχω κάθε λόγο να θεωρώ ότι ο "Δρόμος της Αριστεράς" είναι ψευδεπίγραφος. Πολύ ύποπτος ο ρόλος του αρθρογράφου που δεν είδε τους ναζί στο Χαϊδάρι και στο Σύνταγμα...

28 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:21 μ.μ.

Καλώς τους επαναστάτες και τους ...παρόντες, σε μόνιμη και συνεπή βάση, "αγωνιστές", που πάντα βάζουν τα αγνά τους στήθη απέναντι στο "πουλημένο" ΚΚΕ. Έχουν άλλωστε ιδρώσει τα πόδια τους έξω απ τα εργοστάσια, τα χωράφια, τα γραφεία. Δώσαμε παληκάρια....! δώσαμε....

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:10 μ.μ.

7.21
Έχουν άλλωστε ιδρώσει τα πόδια τους έξω απ τα εργοστάσια, τα χωράφια, τα γραφεία. Δώσαμε παληκάρια
α. ναι ιδρωνουν αλλα την τελευταια στιγμη σε απειρες απεργιες η ηγεσια τελικα σας πουλαει μικρε κνιτακο

Ανώνυμος
28 Φεβρουαρίου 2016 στις 9:23 μ.μ.

Διαχρονική αξία ο ρόλος του "Κ"ΚΕ στην αποκλιμάκωση των αγώνων, στις περιπτώσεις που οι αγώνες ξεφεύγουν ή τείνουν να ξεφύγουν από τα όρια της απλής διαμαρτυρίας και φιλοδοξούν να είναι νικηφόροι, παρά το γενικό επαναστατικό βερμπαλισμό περί "ανατροπής των μνημονίων και εξόδου από την ΕΕ με κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής"...
Την ίδια τακτική ακολούθησε και το ΠΑΜΕ στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΓΣΕΕ για το ασφαλιστικό: Συγκεκριμένα, ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΜΕΤΑ συντάσσονται με την πρόταση αποκλιμάκωσης του ΠΑΜΕ!

28 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:45 μ.μ.

9.05-3.49 Καλώς τους Μιχαλο-λιάκους που παριστάνουν του κομμουνιστές πίσω από την ανωνυμία του πληκτρολογίου. Πηγαίνετε να εισπράξετε το μεροκάματο φασιστάκια από τα αφεντικά σας και βουλώστε όπως κάνετε τουμπεκί ψιλοκομμένο στην ουσία αυτού που είπα: προτείνει ή όχι διάλογο το ΚΚΕ στους αγρότες; Στο στάβλο σας και γρήγορα...

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:49 π.μ.

9:23
Ποια πρόταση αποκλιμάκωσης του ΠΑΜΕ ισχυρίζετε ο φίλος;Αυτή που φαντάστηκε ή αυτή που έβγαλε απο την στομάχατα του;Θα την δείξεις την πρόταση αποκλιμάκωσης του ΠΑΜΕ και σε μας γιατι εγω το μόνο που είδα είναι το ξεβράκωμα της Ανταρσυα στην ΟΛΜΕ για τις ψευτίες της για πολλοστή φορά απο τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ.Εσυ φαστογίαννη ναζιστάκο για να μιλήσω στην γλώσσα σου δεν ανέφερες καν την λέξη διάλογο πουθενά.Πούλα αλλου την παραμύθα σου οχι στα μουτρα μας.Και τέλος δεν μας νοιάζει εαν έγινε διάλογος αλλά το τι ειπώθηκε σε αυτόν.Γι αυτό θα πεις τίποτα ή θα συνεχήσεις με το χόμπι σου την λασπολογία.

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:10 π.μ.

προς "Μεσσήνιος Επαμίτης 28 Φεβρουαρίου 2016 - 12:35 μ.μ"

ειλικρινά δε περίμενα μια τέτοια έκλαμψη από κάποιον που ψηφίζει/ψήφισε ένα κόμμα-συμμορία σαν το ΕΠΑΜ

δεν είναι αργά για να κάτσουν να σκεφτούν όλοι όσι ψήφισαν ΛΑΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΕΠΑΜ και κάθε λογής από-κομμα τη στάση που κράτησαν 4 χρόνια τώρα απέναντι στο ΚΚΕ και την στάση που κράτησαν απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ

καλό θα ήταν να κάτσουν να σκεφτούν όλοι αυτοί οι κκεδολόγοι και να πονηρευτούν λίγο πιο πολύ για το ποιος είναι ο φίλος τους

29 Φεβρουαρίου 2016 στις 1:35 π.μ.

Επειδή έχουμε αρκετές διαμαρτυρίες γιατί αναρτούμε σχόλια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς θα συνιστούσαμε στους αναγνώστες μας να δείχνουν αυτοσυγκράτηση στις τοποθετήσεις τους. Αλήθεια, είναι τόσο φτωχό το λεξιλόγιο ορισμένων; Πέρα από την "βρομερή σοσιαλδημοκρατία" τα "οπορτουνιστικά σκυλιά" και το "φασιστάκο" άλλο χαρακτηρισμό δεν ξέρουν; Επίσης δεν αντιλαμβάνονται ορισμένοι ότι σχόλια μιας πρότασης του τύπου "σε κυβέρνηση με τους καπιταλιστές στην εξουσία δεν μπαίνουμε, όσο να χτυπιέστε κάτω" τα έχουμε εμπεδώσει τόσο καλά απ' την συχνή επανάληψή τους που καταντήσαν κουραστικά;

Μην μας αναγκάζετε να λογοκρίνουμε σχόλια. Είναι κάτι που δεν το θέλουμε.

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:30 π.μ.

E, όχι να μιλάνε και οι ΚΟΕτζήδες που μας φλόμωσαν στο παραμύθι τόσα χρόνια για το σύριζα και τώρα το παίζουν κριτικοί... ξεφτίλες, που θα πιάσετε στο βρομόστομά σας και τους πρωτοπόρους αγωνιστές της φτωχομεσαίας αγροτιάς...

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:53 π.μ.

@ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Ενώ κάθε αντικκε κείμενο σαν αυτό αποτελεί πρωτοτυπία με τεράστιο εκφραστικό πλούτο και επιχειρήματα στέρεα ,κύριοι!Σας ενόχλησαν τα σχόλια -δεν είναι πρωτότυπα- και δεν σας ενόχλησαν τα αλυχτίσματα του κάθε πονεμένου αντικομμουνιστή!Μη στάξει του γαϊδάρου η ουρά ή με απλά λόγια, είστε υποκριτές!

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 7:31 π.μ.

"Επειδή έχουμε αρκετές διαμαρτυρίες γιατί αναρτούμε σχόλια με υβριστικούς χαρακτηρισμούς θα συνιστούσαμε στους αναγνώστες μας να δείχνουν αυτοσυγκράτηση στις τοποθετήσεις τους. Αλήθεια, είναι τόσο φτωχό το λεξιλόγιο ορισμένων; Πέρα από την "βρομερή σοσιαλδημοκρατία" τα "οπορτουνιστικά σκυλιά" και το "φασιστάκο" άλλο χαρακτηρισμό δεν ξέρουν; Επίσης δεν αντιλαμβάνονται ορισμένοι ότι σχόλια μιας πρότασης του τύπου "σε κυβέρνηση με τους καπιταλιστές στην εξουσία δεν μπαίνουμε, όσο να χτυπιέστε κάτω" τα έχουμε εμπεδώσει τόσο καλά απ' την συχνή επανάληψή τους που καταντήσαν κουραστικά;

Μην μας αναγκάζετε να λογοκρίνουμε σχόλια. Είναι κάτι που δεν το θέλουμε."

Ενω φυσικα τα σχολια που βριζουν το ΚΚΕ ,δεν εχεις προβλημα να τα αναρτας.
Ασε βρε ΒΚ....ποιον νομιζεις οτι δουλέυεις ???

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:48 π.μ.

Τα "κνιτόβλακα" & "τσουτσέκια του Μαίλη" προφανώς τα θεωρείς ...πολιτικούς όρους ε ΒΚ? Το "γιος βρικόλακα" υψηλής αισθητικής ε; αλλά το "βρωμερή σοσιαλδημοκρατία...ιερή αγανάκτηση!!! Και όποιον αναπαράγει χρυσαυγίτικες ανοησίες καθόλου "φασιστάκο"... μη θιχτεί το παιδί. Το "σταλινοφασίστας" είναι απλά ...ιστορικοπολιτική προσέγγιση. Ναι.. ξερω οτι καθόλου δεν θέλετε να λογοκρίνετε.

Β.

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:30 π.μ.

ενω Γιώργη τα 'κνιτοβλακας" "πολίτικα ηλίθιος"κτλ ειναι πλούσιο λεξιλόγιο. και οι επαναλαμβανόμενες προσωπικές φασιστικού τυπου επιθέσεις ( Μαιλης Γοντικας Φλωρακης ) χωρις καν ενα επιχείρημα για τα ματια, ειναι Ο.Κ ?Μπράβο Γιωργη,, Σωραιος..
Μας πείσατε για την αντικειμενικότητα των λόγων σας ,ειδικά αν λάβει κανεις υπόψη του οτι η αντιπαράθεση γίνεται κυριος με συριζαιους που δεν εχουν μουτρα να τοποθετηθούν και κρύβονται σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο,που γελοιοποιεί την αναρτηση και τον εαυτο τους
Δικαίωμα σας βέβαια να ¨΄περιθάλπεται" ( τους συριζαιους ) και δικαίωμα των κομμουνιστών να σας εχουν γραμμένους,εκει που καταλάβατε. Ειτε σε επίσημο επίπεδο ειτε σε σχολιασμόυς

aeras kopanistos

29 Φεβρουαρίου 2016 στις 12:02 μ.μ.

Με τις διαστρεβλώσεις που κάνει πάντα η ΑΝΤΑΡCIA έχεις την απαίτηση να σου απαντούν κόσμια;;;

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:20 μ.μ.

Μπράβο παιδιά συγχαρητήρια.Ο ΚΚεδολογος γιαννάκης μπορεί άνετα να κάνει Αντικομμουνισμό πετώντας την χολή του να λεει για φασίστες και για σταβλο. Και σας πειράζουνε οι απαντήσεις του ΚΚΕ ΜΠΡΑΒΟ......

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 3:44 μ.μ.

Προς μελίτο:
Διαβάζω τα σχόλια περί προδοτικού "κ"κε που κάποτε ήταν ηρωικό αλλά σήμερα ... και μου δημιουργούνται απορίες:
Πότε ήταν ηρωικό το κκε και πότε έπαψε να είναι ηρωικό;
Πότε ήταν κκε και πότε έγινε "κ"κε;
Ποιό είναι σήμερα το κόμμα της εργατικής τάξης, με το κ εκτός εισαγωγικών; Σε ποιο κόμμα πρέπει κατά τη γνώμη σου να γίνει μέλος ένας πραγματικός κομμουνιστής;
Πως γίνεται όταν το κκε συμμετέχει να "καπελώνει" και όταν δεν συμμετέχει να "προδίδει";
13:31

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:14 μ.μ.

@9.23
Εντάξει, το καταλάβαμε είσαι σούπερ- επαναστάτης, που τρώς το ΚΚΕ για πρωΙνό. ΟΚ. το εμπεδώσαμε. Θα μου επιτρεψεις όμως να σου κάνω και εγώ μερικές ερωτήσεις. Εσύ, ο τόσο!!!! επαναστάτης, (άσε το ΚΚΕ), τι προτείνεις σαν επαναστατικό για σένα? Με ποιό κόμμα το προτείνεις και ποιό κόμμα αντιπροσωπεύει εσένα σε επαναστατικότητα? Οι αγρότες απ ότι ξέρω, είναι στα χωράφια και τα σπίτια τους. Γιατί δεν πάς εσύ μεγάλε!!!! επαναστάτη, να τους πείς και να τους καταγγείλεις την "προδοσία" του ΚΚΕ και να τους υποδείξεις δρόμους επαναστατικότητας? (Μπορώ να σου εγγυηθώ ότι με τα ματσούκια δεν θα σε πάρουν, θα μεσολαβήσω εγώ, μιας και τυχαίνει να είμαι από αγροτική οικογένεια).Και τέλος θα μου πείς μιας και είμαι εξαπατημένος από το ΚΚΕ, στις εκλογές, τί μου προτείνεις να ψηφίσω. Θέλω να πιστεύω ότι με την ίδια μαγκιά και θάρρος!!! που ανέπτυξες την σκέψη σου στο παραπάνω σχόλιο, θα απαντήσεις και στα ερωτήματά μου.
@
Για τον Μεσσήνιο Επαμίτη
"Φίλε μου", τυχαίνει να κατάγομαι από την Λακωνία με πολύ στενούς δεσμούς με τον τόπο καταγωγής μου. Στο Σύνταγμα συνάντησα αγρότες από την Σκάλα Λακωνίας και από την Ανατολική Μάνη που είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα μου. Κανείς, μα κανείς δεν μου είπε και κανείς δεν μου περιέγραψε τα όσα αναφέρεις. Οσους εγώ συνάντησα ήταν κατενθουσιασμένοι από την συμπαράσταση του κόσμου, μου περιέγραψαν πώς και πόσες φορές απέκρουσαν του χρυσαυγίτες που προσπάθησαν να μπούν στα μπλόκα τους, πώς πήγαν στον Ισθμό και μ,ε προβοκατόρικες ενέργειες πήγαν να βρωμίσουν τον αγώνα τους. Σε πληροφορώ επίσης ότι δεν ήταν ποτέ συνοδοιπόροι του ταξικού κινήματος και πόσο μάλλον του ΠΑΜΕ. Μου περιέγραψαν με ποιον τρόπο είχαν ζητήσει σε συνδυασμό και επικοινωνία και με τα άλλη μπλόκα βέβαια της άλλης Ελλάδας την βοήθεια και την περιφρούρηση του ΠΑΜΕ. Στο ξάφνιασμά μου κατάλαβα και κατάλαβαν και αυτοί το τι διεργασίες γίνονται στο κόσμο. Να σε πληροφορήσω επίσης ότι οι περισσότεροι πελοποννήσιοι που ΕΣΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ και όχι μόνο για σένα, απομόνωσαν τα φασιστοειδή. Αυτή η ομάδα των ΧΑ, που με το ζόρι το βράδυ και αφού είχε διαλυθεί ο κόσμος (τόσο κότες, πού να τολμούσαν με τον κόσμο) πήραν το μικρόφωνο να κάνουν τους τσαμπουκάδες και να φωνάζουν, "δεν είμαστε αγρότες, είμαστε έλληνες", είναι γνωστοί και από πού προέρχονται και από πού ξεφύτρωσαν και πού συχνάζουν. Αρκετοί τους είπαν και με τα ονόματά τους. Ονόματα γνωστά σε έναν πελοποννήσιο, έτσι μου είπαν. Για περισσότερες πληροφορίες, σε παραπέμπω στα μπλόκα της Σκάλας και της Ανατολ. Μάνης. Χρυσαυγίτες με πατέντα. Και το πιο ενθαρρυντικό απ όλα, αρχίζουν και τρώνε ΠΟΡΤΑ κι απ΄την Μάνη και από την Λακωνία και από την Πελοπόννησο. Σε χαιρετώ,
Ενας ψηφοφοόρος του ΚΚΕ.

29 Φεβρουαρίου 2016 στις 5:18 μ.μ.

Δρόμε, Καλά που βάλατε πλάτη να έρθει η κυβέρνηση Τσίπρα και το 3ο μνημόνιο και τώρα το παίζετε αριστεροί υπερεπαναστάτες...

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:11 μ.μ.

Προς 3.44 Απο το 20 ο συνεδριο του Χρουτσωφικου ΚΚΣΕ και στη συνεχεια απο
την 6η ολομελεια του ΚΚΕ το ηρωικο ΚΚΕ προδωσε το Μαρξισμο Λενινισμο και
εγινε αστικο κομμα του συστηματος με αριστερες κορωνες και αναφορες στους
αγωνες του καποτε τιμημενου και ηρωικου ΚΚΕ (Κανε τον κοπο και διαβασε τα
κειμενα και τις αποφασεις του 20 ου Συνεδριου του ΚΚΣΕ καθως και το ιστορικο
καις αποφασεις της 6ης ολομελειας του ΚΚΕ και τοτε ισως καταλαβεις οτι
αυτο το κομμα δεν ειναι κομμουνιστικο)Η υπαρξη του σημερινου ``Κ``ΚΕ ειναι
μεγαλο εμποδιο στο σχηματισμο ενος σωστου και πραγματικου και αγωνιστικο ΚΚ
Βεβαια μικρα κομματα και οργανωσεις με πραγματικο κομμουνιστικο υποβαθρο υπαρχουν αλλα δυστυχως μεχρι σημερα δεν μπορεσε να υπαρξει διαλογος τετοιος
που να φερει αυτη την πληθωρα των σωστων ΚΚ και οργανωσεων σε μια ενοτητα
για ενα ΚΚ ανταξιο των ηρωικων παραδοσεων του ηρωικου καποτε ΚΚΕ melito

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:15 μ.μ.

5.14
ασε το παραμυθι πολιτικη κοτα. ουτε μια νικηφορα απεργεια μετα το 1993 δεν εχεις καθοδηγησεις και να εχεις πετυχει σαν κκε κατι.Η αστικη νομιμοτητα σου τριβελιζει το μυαλο.τι να πρωτοθυμιθουμε; την απεργια των δασκαλων το 2006; την απεργια των καθηγητων μεσα στις εξετασεις απο το 88 και μετα; τα γαρυφαλα στα ματ το 1996 οταν σου ειχαν ξεφουσκωσει τα τρακτερ;τα γραμματατου κορκονεα στο ριζοσπαστη το 2008; οτι δεν ελεγχεις πολιτικε βλακα στο ξεφουσκωνει η ηγεσια σου. πολιτικη κοτα γιατι δε βαζεις ζητημα ανατροπης της κυωερνησης εδω και τωρα απο τις μαζες; να σου πω εγω γιατι.γιατι το μαγαζι κκε ειναι γωνια και τρεφεται απο κρατικες επιχορηγησεις.Σιγα μην ξεβολευτει ο γοντικας απο την ηγεσια για να ξεκινησει επαναστατικη διαδικασια για παρτι των εξαθλιωμενων. Ακομα και στα καναλια του ψυχαρη η καλη σου κανελλη ξερογλυφεται με τον καθε πρετενερη χρονια τωρα. ουστ λοιπον και μακρια απο τους εργαζομενους

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 8:33 μ.μ.

Παιδιά ο Γιαννάκης είναι διορισμένος εγκάθετος σε κρατική αργομισθία απο τον Σύριζα και κάνει το Επαγγελματικό τρολ. Σε άλλο μπλοκ έχουνε αποκαλυφθεί και τα στοιχεία του.

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:28 μ.μ.

@8.15
Μεγάλε, επί των όσων είπα, έχεις κάτι να πείς? ή απλώς παραληρείς? Επί του θέματος, μείνε σε παρακαλώ, να σου ρίξω κι εγώ μπινελίκια είναι εύκολο, επιχειρήματα σε αυτά που είπα έχεις, ή σου πέφτει λιγάκι δύσκολο. Άσε λοιπόν το παραλήρημα, γιατί κανείς δεν σε πίεσε, ούτε να ψηφίσεις ΚΚΕ, ούτε να στηρίζεις το ΚΚΕ. Να στηρίξεις την δική σου πρόταση σου ζήτησα και ακόμα περιμένω να ακούσω ποιά είναι.

Ενας ψηφοφόρος του ΚΚΕ.

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:44 μ.μ.

8.11 Βρίσκεσαι σε πανικό και απόγνωση αλλα δεν πειράζει θα μάθεις. Το πρόγραμμα του ΚΚΕ στην 6η ολομέλεια του 1934 μίλαγε για Δικτακτορία του Προλεταριάτου. Αυτό το πρόγραμμα έγινε Κουρελόχαρτο το 1937 απο τους ΣΙΑΝΤΟ ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗ ΝΕΦΕΛΟΥΔΗ επίσης αγνοήσανε το 2ο και 3ο γράμμα του Ζαχαριάδη που μιλούσε για Ιμπεριαλιστικό πόλεμο βγάζοντας το Σεχταριστικό.....ενω οι ίδιοι ήταν Σοσιαλσωβινιστές και έτσι φτιάξανε το ΕΑΜ με αποτέλεσμα ΣΜΑ ΛΙΒΑΝΟ ΚΑΖΕΡΤΑ με αποτέλεσμα να μη πάρουμε την εξουσία τον Οκτώβρη του 1944 μετατέποντας τον πόλεμο σε Ταξικό. Απο την 5η Ολομέλεια του 1949 ξεκίνησε η διόρθωση του Προγράμματος με ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ προλεταριατου.Το 1955 με τα γεγονότα στην Τασκένδη σε εξέλιξη υποχρεώσανε τον ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ απο το ΚΚΣΕ Χρουτσοφ να το αποσύρει και να φέρει το παλίο με τα ΠΟλιτικά Μέτωπα της Καταστροφής. 1958 1974 Κ.Ο δεν υπήρχανε. Ολα μέσα στο ΟΠορτουνιστικό μπάχαλο της ΕΔΑ.Ξεκινώντας το 1974 χωρίς Στελέχη και με τα πολιτικά μέτωπα οι ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΡΕΚΛΙΣΕΙΣ μέχρι το 1991 ήτανε τεράστιες και παρα λιγο καταστροφικές. Απο εκει και μετά ξεκίνησε η Αποκατάσταση των Επαναστατικών χαραχτηριστικών του ΚΚΕ που είχανε πληγεί Θανάσιμα απο την διαπάλη με τον ΟΠορτουνισμό μέσα στην Κ.Δ απο το 1935 μέχρι το 1943 και απο την επικράτηση του ΟΠορτουνισμού το 1956. Το 1996 στο 15ο Συνέδριο καταργήσαμε τα Πολιτικά μέτωπα και την συμμετοχή σε κυβερνήσεις μέσα στον καπιταλισμό.Παλεύουμε μέσα απο την Κοινωνική Συμμαχία για Εξοδο απο την Ε.Ε με ΚΟινωνικοποίηση των Μέσων παραγωγής.Αρα τους προδότες θα τους βρεις στον καθρέφτη σου που ταυτίζεις τους ΣΤΑΛΙΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ με το έγκλημα των ΛΑΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΧΑΙΡΕΤΩ

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:54 μ.μ.

8.15 Αυτό με την εναλλαγή αστικών κυβερνήσεων σου έχει δημιουργήση τρομερό πρόβλημα. Πρέπει να το ξεπεράσεις.

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 10:58 μ.μ.

melito
η ταξική παλη ειναι πολυ πεισματάρα και εβαλε τα μλ του σκιντζη μαρξιστη
Mao Zedong και του απιθανου
Enver Hoxha
εκει που ειναι η θέση τους..
Απλα πράγματα,, καποια μερα μπορει να καταλάβεις απο μαζικό κίνημα
που βαζει στην ημερήσια διάταξη την υπόθεση του σοσιαλισμού στην κοινωνία


aeras kopanistos

Ανώνυμος
29 Φεβρουαρίου 2016 στις 11:03 μ.μ.

Τα ίδια ακρίβως που ποστάρετε τα ποστάρει και η χα στο site της...
Μπα, σύμπτωση δεν νόμιζω. Το αντικκεδικο παραλήρημα σας χωράει όλους, είναι κοινός τόπος συνάντησης για όλους σάς...

1 Μαρτίου 2016 στις 12:08 π.μ.

Προς ΒΚ: αυτό που συμβαίνει είναι ότι μεγάλος αριθμός (υποτιθέμενων) "υπερασπιστών" του ΚΚΕ αναλαμβάνουν εργολαβικά φασιστοειδούς έμπνευσης και λογικής προσωπικές επιθέσεις σε όσους τολμούν τα ασκήσουν κριτική στο ΚΚΕ, ακριβώς γιατί δεν είναι σε θέση να αντικρούσουν επιχειρήματα και στοιχεία, με σκοπό να προκαλέσουν και να εκτρέψουν την κριτική σε ανταλλαγή ύβρεων. Σχόλια του τύπου "όποιος διαφωνεί μαζί μας είναι πληρωμένος εγκάθετος κλπ", ή μαφιόζικες απειλές του τύπου "πρόσεξε γιατί ξέρουμε ποιος είσαι", πέραν από την αίσθηση του αποπνέουν δεν προσφέρουν τίποτα στη συζήτηση και οδηγούν στις καταστάσεις που αναγκάζεσαι να στηλιτεύσεις. Γιατί δεν μπορείς να περιμένεις κάποιος να αφήσει αναπάντητες τέτοιες επιθέσεις, θα ήταν ένδειξη αδυναμίας και θα αποθρασύνει τους προβοκάτορες "κκεδες".
12.49 Δε μου κάνει εντύπωση που δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Το υπό σχολιασμό άρθρο μας λέει ότι το ΚΚΕ - εμμέσως πλην σαφώς - ενθαρρύνει τους αγρότες σε προσχηματικό διάλογο με σκοπό την εκτόνωση, και αυτό σχολιάζω εγώ αρχικά, κάτι που οι "σύντροφοι" κάνουν πως δεν διάβασαν...

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2016 στις 12:46 π.μ.

Μπράβο Βαθύ. Το Επαγγελματικό τρολ του Αντικομμουνισμού μιλάει για Φασίστες και δεν του κόβεις τα σχόλια.ΛΟΓΙΚΟ.Αντικομμουνισμός να γίνεται και όλα καλά ΕΥΓΕ.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2016 στις 1:06 π.μ.

ΟΙ Προβοκάτσιες του Γιαννάκη που βρίζει τον ευατό του ως Ανώνυμος και μετά προσπαθεί να μας πείσει οτι τον βρίζουνε οι Κομμουνιστές δεν πιάνουνε. Αλλού τα κόλπα.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2016 στις 11:10 π.μ.

Τα νεα μέτρα σφαγής του λαού απο την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ήτανε προγραμματισμένα να περάσουνε απο το Αστικό Κοινοβούλιο εδω και 2 μηνες.Ο Αγώνας Αγροτών Αυτοαπασχολούμενων και Εργατών μέσα απο την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κατάφερε να τα φρενάρει και να τα καθυστερήση. Υπάρχει Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και προετοιμάζουμε την 48ωρη απεργία όταν η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ φέρει τα Νομοσχέδια.Παλεύουμε για την ανασυγκρότηση του Σ.Κ σε ανοιχτή σύγκρουση με τον ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΜΟ κάθε απόχρωσης.Ενισχύουμε παντού την ΛΑΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για Εξοδο απο την Ε.Ε με Κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής.Επιστροφή στον ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ είναι καταστροφή για τον λαό.Το επιδιώκουνε ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.Απομωνονουμε παντού τους Διασπαστές της τάξης μας. ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2016 στις 11:52 π.μ.

Μιλάνε και οι πουθενάδες.ΟΙ Ορντινάτζες του Καπιταλισμού και του Σύριζα οι διασπαστές του λαου για να μη μπορέσει ποτέ να πάρει την εξουσία στα χέρια.ΟΙ Απεργοί....με Ρεπό και άδειες Γιατρού αυτοί που στο μουσαντένιο δημοψήφισμα Τσίρκο ψηφίζανε μαζί με τμήματα της Αστικής τάξης Εθνικιστές και χρυσαυγίτες αυτοί που ήτανε αγκαλιά στις πλατείες με τους Φασίστες κάνουνε μαθήματα στο ΠΑΜΕ και τους Κομμουνιστές.Η Αντικομμουνιστική τους λύσσα είναι εξαιρετικό σημάδι οτι βαδίζουμε σωστά.

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2016 στις 2:55 μ.μ.

10.28
ψηφισε μλ κκε μεγαλε αφου με ρωτας! σου απαριθμησα μερικα ξεπουληματα απαργειων που εχει κανει η ηγεσια παπαρηγα0γοντικα κλπ. μπορω να σου πω και αλλες. δεν σου αρκουν οι παραπανω.μακρια απο τους γοντικομαιληδες τεμπεληδες γραφειοκρατες.ειναι επικινδυνοι για τους εγαζομενους; υγ.να σου ανεβαζω και το γραμματακι του κορκονεα μετα τη δολοφονια γρηγοροπουλου στο ριζοσπαστη πολιτκε ξεφτιλα;

Ανώνυμος
1 Μαρτίου 2016 στις 5:23 μ.μ.

1.06 Λογικό είναι σύντροφε.Απο την στιγμή που δεν έχει επιχειρήματα και έχει γίνει Νούμερο προσπαθεί με λάσπη να πετάξει την μπάλα αλλού. Σωστά το λες. Βρίζει τον ευατό του μόνος του για να κατηγορήση μετά άλλους. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

2 Μαρτίου 2016 στις 7:08 π.μ.

Βλέπω όταν τελειώσανε όλες οι εναλλακτικές προσεγγίσεις αρχίσανε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το ύστατο καταφύγιο...

3 Μαρτίου 2016 στις 9:16 π.μ.

Αυτοι εδω τι έγινε, εξαφανίστηκαν ?

https://www.youtube.com/watch?v=eQeyNCPUvCI

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger