Home » , » Τρομοκρατική έκρηξη με 5 νεκρούς και 36 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη (Βίντεο)

Τρομοκρατική έκρηξη με 5 νεκρούς και 36 τραυματίες στην Κωνσταντινούπολη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 19 Μαρτίου 2016 | 2:29 μ.μ.

 Άλλο ένα επεισόδιο στον διαρκεί εμφύλιο πόλεμο που διεξάγεται στην Τουρκία  είχαμε σήμερα στον πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο Ιστικλάλ, πολύ κοντά στην πλατεία Ταξίμ, στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

 Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του Μέγκα, Αντρέας Ρομπόπουλος –τον παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε, καθώς και την στιγμή της έκρηξης του βομβιστή αυτοκτονίας- η έκρηξη ήταν πάρα πολύ ισχυρή προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στην περιοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν πέντε νεκροί –ο ένας είναι ο ίδιος ο καμικάζι- και 36 τραυματίες (ανάμεσα τους 12 ξένοι υπήκοοι)  εφτά απ’ τους οποίους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Απ’ ότι παρακολουθούμε στην ανταπόκριση αν η έκρηξη είχε συμβεί μισή ώρα αργότερα από τότε που έγινε θα υπήρχαν περισσότεροι νεκροί, θα γινόταν μακελειό γιατί σ’ αυτό το σημείο που συνέβη μετά τις 12 το μεσημέρι κυκλοφορούν χιλιάδες άνθρωποι.

Εξακολουθεί να υπάρχει συναγερμός στην περιοχή ενώ απαγορεύτηκε από το καθεστώς η μετάδοση ειδήσεων και εικόνων από το περιστατικό, ενώ μέχρι τώρα καμιά οργάνωση δεν ανέλαβε την ευθύνη της ενέργειας,

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger